Pünkösd Velencében és Vogalonga víziparádé - 3 nap/1 éj | TravelOrigo

Pünkösd Velencében és Vogalonga víziparádé - 3 nap/1 éj

3 napos autóbuszos utazás Velencébe pünkösd hétvégén 1 éj szállással

Utazás: autóbusszal
Időpontok és Árak

Pünkösd Velencében és Vogalonga víziparádé - 3 nap/1 éj

3 napos autóbuszos utazás Velencébe pünkösd hétvégén 1 éj szállással

Utazás: autóbusszal
 Tartson velünk Velencébe és vegyen részt egy igazi viziparádén! A Vogalonga evezős versenyének 32 kilométeres távján mindenféle kézzel-lábbal hajtott vízi járgány vonul fel a lagúnavilágban. Elképesztő látványban lehet része annak, aki pünkösd idején velünk tart a Vizek Városába - ezt az élményt pedig mediterrán gasztronómiai élvezetekkel fokozzuk! 


Utazás hossza: 3 nap / 1 éj

Pünkösd Velencében és Vogalonga víziparádé - 3 nap/1 éj Programleírás

1. nap - Indulás

Késő esti órákban indulás a megjelölt felszállási helyszínről és időpontban a TravelOrigo autóbuszaival. órákban. Rövid megállókat tartva folyamatosan utazunk Olaszország felé. Idegenvezetőink betekintést nyújtanak a lagúnavilág titkaiba, érdekességekről és emlékezetes történetekről mesélnek majd, tájékoztatást adnak az izgalmas 3 nap programjáról.

2. nap - Velence

Megérkezés Olaszországba, behajózás Velencébe, kikötünk a Szent Márk tér közelében.

Innentől mindenki szabadon használhatja fel az idejét vagy nézheti végig a reggel induló színes hajófelvonulást, hangosan szurkolva a Vogalongán induló különböző csapatoknak.

Délután lehetőség van fakultatív szigettúrán részt venni. A hajón idegenvezetőnk mutatja be Velence híres lagúnavilágát, valamint az érintett szigeteket.Első kiszállásunk Burano szigetén lesz, ahol a csipkéjéről és színes házairól híres szigeten lesz időnk gyönyörködni a kézzel vert buranói csipkékben, esetleg megreggelizni egy hangulatos öbölben.

Majd áthajózunk Murano szigetére, ahol egy üvegműhelyben a szemünk láttára készíti el az üvegmester becses portékáját. Nagyon nagy élmény látni, hogy a nagy múltú muránói üveg egy izzón folyó anyagból miként formálódik percek alatt csodálatos kehellyé, vagy figurává. Az üvegműhelyben sok érdekességet hallhatunk az üvegkészítés fortélyairól, Murano jellegzetességéről. Visszaérkezés Velencébe.

Fakultatív hangulatos olasz vacsora.

Este visszahajózunk a buszhoz, majd visszatérünk a szállásra.
3. nap - Grappa gyár (látogatás és kóstoló) - Trojane fánkvásár

Reggelit követően irány a grappa birodalma. A híres, 1898-ben alapított gyárban Schiavonban betekinthetünk a kulisszák mögé és megismerhetjük a grappa előállításának titkait, majd sétát tehetünk a 4000 fahordó között. A múzeumban végigkövethetjük a Poli család történetét és természetesen mi is belekóstolhatunk a végeredménybe.

Hazafelé megállunk Trojane-ben, ahol megkostolhatjuk a hatalmas szalagos fánkot és krémest. A pékség csodálatos alpesi környezetben fekszik, ahol a teraszon ücsörögve gyönyörű fotókat is készíthetünk a völgyről.

Visszaérkezés a kiindulási helyre a késő esti órákban.

A programok sorrendje változhat!


A programváltoztatás jogát fenttartjuk!Az ár tartalmazza:
 • Utazást Olaszországba feslőkategóriás autóbusszal
 • Magyar nyelvű idegenvezetést
 • 1 éjszaka szállás középkategóriás szállodában
 • Reggelis ellátással


Az ár nem tartalmazza:
 • Egyágyas felár: 4.500 Ft /fő
 • Retúr hajójegy Velencébe (kötelező): 35 EUR /fő
 • Idegenforgalmi adó (kötelező): 4 EUR /fő
 • Velencei városi illeték (kötelező): 10 EUR /fő
 • Fakultatív Murano-Burano szigettúra: 20 EUR /fő
 • Fakultatív gondolázás: 25 EUR /fő
 • Fakultatív hangulatos olasz vacsora: 20 EUR /fő
 • Grappa gyárlátogatás: 10 EUR /fő
 • Utasbiztosítás
Előleg:
Az előleg az utazást megelőző 40-ik napig a teljes részvételi díj 40%-a, mely foglaláskor fizetendő. 40 napon belüli indulási időpont foglalása esetén már csak a teljes részvételi díj megfizetése mellett van lehetősége utazást foglalni


Hátralék:
A hátralék az utazás teljes részvételi díjának 60%-a, mely legkésőbb az utazást megelőző 30-40-nappal fizetendő.
Fakultatív programok
Burano - Murano szigettúra

Szigettúra (Murano és Burano)

Olaszország, Velence

Külön hajóval kezdjük meg fakultatív szigettúránkat. Először a csipkekészítéséről híres Burano-szigetére, majd az üvegfúvó mestereiről híres Murano-szigetére látogatunk.

20 EUR/fő   

BŐVEBBEN
Gondolázás Velencében

Gondolázás Velencében

Olaszország, Velence

Velence legjellegzetesebb legegyedibb közlekedési eszközét ma már csak kizárólag a turisták használják. Semmilyen más módon nem lehet ennyire ráérezni Velence lényegére, hangulatára. Velencében 12 gondolaállomás (imbarcadero) található.

25 EUR/fő   

BŐVEBBEN
Velencei vacsora egy hangulatos olasz étteremben

Hangulatos vacsora egy olasz étteremben

Olaszország, Velence

Velence nem más, mint a vékony, ropogós pizzákba, olasz tésztákba, kis szendvicskékbe és narancsszínű Aperol spritzekbe burkolt tökéletes csábítás. Velence gasztronómiája hűen tükrözi népe múltját és jellemét.

20 EUR/fő   

BŐVEBBEN

Programjainknál a feltüntetett alap részvételi díj per főre és a programban szereplő alap ellátásra vonatkozik, és az utazás meghirdetett programjában szereplő minden forintban kötelezően fizetendő díjat tartalmaz.
A helyszínen (program függő) valutában illetve egy-egy esetben forintban fizetendő költségeket külön feltüntetjük.
A fentieken felül – igény szerint – fizethető pl. fakultatív programok, belépők, extra étkezések, vízumdíjak, útlemondási biztosítás díj, egyéb választható szolgáltatások az árkalkulációs résznél, illetve az ár nem tartalmazza résznél is feltüntetésre kerülnek. Szállásos programoknál egyedül utazók, vagy egyágyas szobában történő foglalás esetén egyágyas felár kerül felszámításra, melyet az árkalkulációban is megtalálhat.

A teljes részvételi díjat mely már a fent említett választható szolgáltotásokat is tartalmazza, az adott indulási időpont kalkulációjánál tekinteheti meg a Foglalás gombra kattintva.

Pünkösd Velencében és Vogalonga víziparádé - 3 nap/1 éj Képek

 • Olaszország utazás - Pünkösd Velencében és Vogalonga víziparádé - 3 nap/1 éj - TravelOrigo Utazási Iroda
Pünkösd Velencében - Vogalonga vízi parádé - 3 nap /1 éj
Foglalás