Pünkösd Velencében és Vogalonga víziparádé - 3 nap/1 éj | TravelOrigo
Pünkösd Velencében - Vogalonga vízi parádé - 3 nap /1 éj

Pünkösd Velencében és Vogalonga víziparádé - 3 nap/1 éj

3 napos autóbuszos utazás Velencébe pünkösd hétvégén 1 éj szállással

Utazás: autóbusszal
Időpontok és Árak

Pünkösd Velencében és Vogalonga víziparádé - 3 nap/1 éj

3 napos autóbuszos utazás Velencébe pünkösd hétvégén 1 éj szállással

Utazás: autóbusszal
Tartson velünk Velencébe és vegyen részt egy igazi viziparádén! A Vogalonga evezős versenyének 32 kilométeres távján mindenféle kézzel-lábbal hajtott vízi járgány vonul fel a lagúnavilágban. Elképesztő látványban lehet része annak, aki pünkösd idején velünk tart a Vizek Városába - ezt az élményt pedig mediterrán gasztronómiai élvezetekkel fokozzuk! 

Programleírás

1. nap - Indulás

A foglalás során megjelölt felszállási helyszínről és időpontban indulunk el a TravelOrigo autóbuszaival, az esti órákban. Rövid megállókat tartva folyamatosan utazunk Olaszország felé. Idegenvezetőink betekintést nyújtanak a lagúnavilág titkaiba, érdekességekről és emlékezetes történetekről mesélnek majd, tájékoztatást adnak az izgalmas 3 nap programjáról. Éjszaka az autóbuszon.

2. nap - Velence

A reggeli órákban megérkezünk Olaszországba és behajózunk Velencébe. A Vizek Városában mindenki előtt szabadon eltölthető nap áll, illetve akik fakultatív programjaink közül választottak, külön hajóval kezdik meg a kirándulást. 

Délután megnézzük a színes hajófelvonulást, csatlakozhatunk a hangosan szurkoló tömeghez és mi is biztathatjuk a Vogalongán induló különböző csapatokat. Erre az evezős versenyre minden évben több ezer résztvevő gyűlik össze, akik mindenféle kézzel hajtott vízi járgányon teszik meg a 32 km-es távot, például kielboaton, kajakon, kenun, sárkányhajón, vagy gondolán, legénységük lehet egy vagy akár húszfős is. A Szent Márk tér elől elindulva eveznek a lagúnákon és a tengeren kijelölt útvonalon, majd megkerülve Burano szigetét Velencébe visszaérkezve az utolsó néhány kilométert a motoros hajók elől lezárt Canal Grande-n teszik meg. 

Fakultatív hangulatos olasz vacsora. 

Este visszahajózunk a buszhoz, majd elfoglaljuk a szállásunkat.
3. nap - Grappa gyár (látogatás és kóstoló) - Trojane fánkvásár

Reggelit követően irány a grappa birodalma. A híres, 1898-ben alapított gyárban Schiavonban betekinthetünk a kulisszák mögé és megismerhetjük a grappa előállításának titkait, majd sétát tehetünk a 4000 fahordó között. A múzeumban végigkövethetjük a Poli család történetét és természetesen mi is belekóstolhatunk a végeredménybe.

Hazafelé megállunk Trojane-ben, ahol megkostolhatjuk a hatalmas szalagos fánkot és krémest. A pékség csodálatos alpesi környezetben fekszik, ahol a teraszon ücsörögve gyönyörű fotókat is készíthetünk a völgyről.

Visszaérkezés a kiindulási helyre a késő esti órákban.

A programok sorrendje változhat!


Az alapár tartalmazza:
 • Utazást Olaszországba feslőkategóriás autóbusszal
 • Magyar nyelvű idegenvezetést
 • 1 éjszaka szállás középkategóriás szállodában
 • Reggelis ellátással


Az alapár nem tartalmazza:
 • Egyágyas felár: 4.500 Ft /fő
 • Retúr hajójegy Velencébe (kötelező): 35 EUR /fő
 • Idegenforgalmi adó (kötelező): 4 EUR /fő
 • Velencei városi illeték (kötelező): 10 EUR /fő
 • Fakultatív Murano-Burano szigettúra: 20 EUR /fő
 • Fakultatív gondolázás: 25 EUR /fő
 • Fakultatív hangulatos olasz vacsora: 20 EUR /fő
 • Grappa gyárlátogatás: 10 EUR /fő
 • Utasbiztosítás
Előleg:
Az előleg az utazást megelőző 40-ik napig a teljes részvételi díj 40%-a, mely foglaláskor fizetendő. 40 napon belüli indulási időpont foglalása esetén már csak a teljes részvételi díj megfizetése mellett van lehetősége utazást foglalni


Hátralék:
A hátralék az utazás teljes részvételi díjának 60%-a, mely legkésőbb az utazást megelőző 30-40-nappal fizetendő.
Fakultatív programok
Burano - Murano szigettúra

Szigettúra (Murano és Burano)

Olaszország, Velence

Külön hajóval kezdjük meg fakultatív szigettúránkat. Először a csipkekészítéséről híres Burano-szigetére, majd az üvegfúvó mestereiről híres Murano-szigetére látogatunk.

20 EUR/fő   

BŐVEBBEN
Gondolázás Velencében

Gondolázás Velencében

Olaszország, Velence

Velence legjellegzetesebb legegyedibb közlekedési eszközét ma már csak kizárólag a turisták használják. Semmilyen más módon nem lehet ennyire ráérezni Velence lényegére, hangulatára. Velencében 12 gondolaállomás (imbarcadero) található.

25 EUR/fő   

BŐVEBBEN
Velencei vacsora egy hangulatos olasz étteremben

Hangulatos vacsora egy olasz étteremben

Olaszország, Velence

Velence nem más, mint a vékony, ropogós pizzákba, olasz tésztákba, kis szendvicskékbe és narancsszínű Aperol spritzekbe burkolt tökéletes csábítás. Velence gasztronómiája hűen tükrözi népe múltját és jellemét.

20 EUR/fő   

BŐVEBBEN

Pünkösd Velencében és Vogalonga víziparádé - 3 nap/1 éj Képek

Loading..
online
Foglalás