Horvátországi csobbanás - Opatija | TravelOrigo

Horvátországi csobbanás - Opatija

Non-stop tengerparti csobbanós utazás Horvátországba

Utazás: autóbusszal
Időpontok és Árak

Horvátországi csobbanás - Opatija

Non-stop tengerparti csobbanós utazás Horvátországba

Utazás: autóbusszal
 Kiépített strandok, kristálytiszta kék víz, nyüzsgő turisztikai központ, ami történelmi emlékekben is bővelkedik. Egy felejthetetlen napot tölthetünk el Horvátország magyarok által különösen kedvelt részén, az Osztrák-Magyar Monarchia egykori kedvelt üdülőhelyén, ahol Ferenc József császár is szívesen időzött, de a városban nem állt meg az idő: a Kvarner-öböl virágzó és nyüzsgő turistacélpontjába invitáljuk Kedves Utasainkat egy tengerparti csobbanásra!


Utazás hossza: 3 nap

Horvátországi csobbanás - Opatija Programleírás

1. nap - Elutazás Horvátországba

Az idegenvezetőnk a TravelOrigo autóbuszánál várja a csoportot a választott felszállási helyen és időpontban. Felszállás után megkezdjük utunkat Horvátország irányába. Éjszaka az autóbuszon. Útközben 3-4 óránként pihenőket tartunk.

2. nap - Opatija

Reggel megérkezünk a Kvarner-öbölbe, Opatijába (Abbázia) és kezdetét veszi az egész napos program. Az autóbuszt a városi strand közvetlen közelében áll meg. Érkezés után érdemes sétálni egyet a híres Lungomare sétányon, mely a tengerparton halad végig és megtekinteni az egykori kis halászfalu kikötőjét, a Szent Jakab apátság templomát, melynek a város a nevét köszönheti, illetve felkeresni a botanikus kertet is, mely ma közparkként szabadon látogatható. Ihatunk egy kellemes kávét a kikötőben vagy gyönyörködhetünk a Monarchia egykori elitjének villáiban és a fényűzően átalakított szállodákban.

A város jól kiépített, ingyenesen használható, kifogástalan vízminőségű, részben betonozott, kavicsos strandján kellemes fürdőzéssel, napozással tölthetjük el az időnket. Napágy külön díjért bérelhető. A part közelében fagyizó, bazársor, éttermek, kávézók találhatók, de ár lépéssel elérhető a főutca, ahol egyéb üzletek és vendéglők állnak a vendégek rendelkezésre. Ha valaki nem szeretne egész nap strandolni, helyi buszjárattal gyorsan és egyszerűen elérhető a szomszédos város Rijeka (Fiume) is. Érdemes a napot egy helyi étteremben zárni egy jellegzetes horvát vagy éppen tengeri finomság elfogyasztásával. Késő este élményekkel gazdagon találkozunk az autóbusznál és megkezdjük utunkat Magyarország felé. Éjszakai utazás az autóbuszon.

3. nap - Hazaérkezés

Vasárnap a hajnali - kora reggeli órákban érkezünk meg a kiindulási állomásra.

A programváltoztatás jogát fenttartjuk!
Egyéb tudnivaló
FONTOS: A határellenőrzés miatt kérjük győződjenek meg utazási okmányaik érvényességéről. Elfogadott utazási okmányok Horvátországba történő utazáskor: Személyi igazolvány vagy útlevél
Választható felszállásihelyek és időpontok

Horvátországi csobbanás - Opatija felszállási lehetőségek

 • Budapest / 23:50
 • Buda - Budaörsi út / 00:20 másnap hajnalban!
 • Székesfehérvár / 00:50 másnap hajnalban!
 • Siófok / 01:20 másnap hajnalban!
 • Balatonlelle / 01:45 másnap hajnalban!
 • Nagykanizsa / 02:50 másnap hajnalban!

Az ár tartalmazza:
 • Utazás felsőkategóriás autóbusszal
 • Csoportkísérő idegenvezető


Az ár nem tartalmazza:
 • Üzemanyag pótdíjat
 • Utasbiztosítást

Programjainknál a feltüntetett alap részvételi díj per főre és a programban szereplő alap ellátásra vonatkozik, és az utazás meghirdetett programjában szereplő minden forintban kötelezően fizetendő díjat tartalmaz.
A helyszínen (program függő) valutában illetve egy-egy esetben forintban fizetendő költségeket külön feltüntetjük.
A fentieken felül – igény szerint – fizethető pl. fakultatív programok, belépők, extra étkezések, vízumdíjak, útlemondási biztosítás díj, egyéb választható szolgáltatások az árkalkulációs résznél, illetve az ár nem tartalmazza résznél is feltüntetésre kerülnek. Szállásos programoknál egyedül utazók, vagy egyágyas szobában történő foglalás esetén egyágyas felár kerül felszámításra, melyet az árkalkulációban is megtalálhat.

A teljes részvételi díjat mely már a fent említett választható szolgáltotásokat is tartalmazza, az adott indulási időpont kalkulációjánál tekinteheti meg a Foglalás gombra kattintva.

Horvátországi csobbanás - Opatija Képek

 • Horvátország utazás - Horvátországi csobbanás - Opatija - TravelOrigo Utazási Iroda
Foglalás