Pihenés Krk szigeten egyéni utazással | TravelOrigo

Pihenés Krk szigeten egyéni utazással

1 hetes nyaralás Horvátországban a Hotel Adriatic szállodában Omisalj üdülőhelyen

Időpontok és Árak

Pihenés Krk szigeten egyéni utazással

1 hetes nyaralás Horvátországban a Hotel Adriatic szállodában Omisalj üdülőhelyen

Fedezze fel Horvátország egyik legszebb és legnépszerűbb szigetét, Krk-t! Bőven lesz idő strandolásra, de barangolhat a történelem színezte városok utcáin, hajózhat a csodás szigetvilág színfalai előtt, mindezt a horvát gasztronómia és vendéglátás remekeivel fűszerezve. Kell még több hozzávaló egy tartalmas kikapcsolódáshoz?Útleírás

1. NAP: KRK-SZIGET
 Elutazás egyénileg Horvátországba, Krk-szigetre. Szálláshelyük Omisaljban, Hotel Adriatic-ban lesz. A tengerpart már délután tökéletes helyszínt biztosít a pihenéshez, strandoláshoz, napozáshoz az esti vacsoráig rendelkezésre álló szabadidőben, de akár Omisalj hangulatos óvárosát is érdemes felkeresni.

 2-7. NAP: KRK-SZIGET
 Üdülés, pihenés a tengerparton, ha nem szeretnének egész nap strandolni, javasoljuk keressék fel a sziget legszebb látnivalóit:

 - Krk városát, a sziget "fővárosát" , mely középkori jellegével még ma is egy erődítmény, amelyet teljesen körbevesznek a város vastag falai, megmaradtak városkapui és a XII: századi Frangepán erőd masszív tornyai. A város kővel burkolt utcái és terei egyik ámulatból a másikba ejtik az embert: több érdekesség is megtekinthető, a Frangepán erőd maradványai mellett a Mária mennybevitelének szentelt katedrális. Hangulatos kikötője, számos bolt kirakata elragad mindenkit, megpihenhetünk valamelyik bájos étterem teraszán, egy kávé társaságában.

 - Sziget déli csücskén levő Baska festői strandjával és mesés óvárosával kényeztet, ahol a bazársor, tengerparti sétány, éttermek, cukrászdák, kávézók kínálatában dúskálhatunk. Érdekes program lehet az akvárium megtekintése is, ahol megismerkedhetünk az Adria vízi élőlényeivel is. A strandot sem érdemes kihagyni: a 2 km hosszú aprókavicsos, lassan mélyülő part frissítő fürdéssel kecsegtet és sokak szerint a legszebb part a szigeten. Aki kevésbé nyüzsgő helyeken sétálna inkább, Baska óvárosa hangulatos apró részleteket rejt. - érdemes részt venni egy hajókiránduláson, mialatt a környező vadregényes öblök világát fedezzük fel.

 8. NAP: STRANDOLÁS, HAZAUTAZÁS
 Hazaindulás elött még egyszer belevethetjük magunkat a szállásunkhoz közel eső partszakasz hullámaiba.

Hotel Adriatic

Fekvése: A Hotel Adriatic szálloda A Krk szigeti Omišalj településen található, mindössze néhány lépésre a kiépített, kavicsos strandtól.

Elhelyezés: Standard kétágyas szoba: 2 ágy, fürdőszoba, TV, telefon. Standard 2+1 ágyas szoba: 2 ágy (pótágyazható), fürdőszoba, TV, telefon

Ellátás: Félpanzió büférendszerben, ásványvíz, üditő és melegitalok korlátlan fogyasztása


Az ár tartalmazza:
  • 7 éjszaka szállást 2*-os szállodában
  • Félpanzió büférendszerben, ásványvíz, üditő és melegitalok korlátlan fogyasztása


Az ár nem tartalmazza:
  • Egyágyas felár: 30%
  • Gyerekkedvezmény 14 korig 3.ágyon 30%Utasbiztosítás (irodánknál köthető)

Programjainknál a feltüntetett alap részvételi díj per főre és a programban szereplő alap ellátásra vonatkozik, és az utazás meghirdetett programjában szereplő minden forintban kötelezően fizetendő díjat tartalmaz.
A helyszínen (program függő) valutában illetve egy-egy esetben forintban fizetendő költségeket külön feltüntetjük.
A fentieken felül – igény szerint – fizethető pl. fakultatív programok, belépők, extra étkezések, vízumdíjak, útlemondási biztosítás díj, egyéb választható szolgáltatások az árkalkulációs résznél, illetve az ár nem tartalmazza résznél is feltüntetésre kerülnek. Szállásos programoknál egyedül utazók, vagy egyágyas szobában történő foglalás esetén egyágyas felár kerül felszámításra, melyet az árkalkulációban is megtalálhat.

A teljes részvételi díjat mely már a fent említett választható szolgáltotásokat is tartalmazza, az adott indulási időpont kalkulációjánál tekinteheti meg a Foglalás gombra kattintva.

Pihenés Krk szigeten egyéni utazással Képek

  • Horvátország utazás - Pihenés Krk szigeten egyéni utazással - TravelOrigo Utazási Iroda
Foglalás