Rijekai Karnevál 3 nap / 2 éjszaka | TravelOrigo

Rijekai Karnevál 3 nap / 2 éjszaka

3 napos utazás Horvátország egyik legszebb karneváljára

Utazás: autóbusszal
⚡ Előfoglalási Akció 2021 december 31-ig!

2022-ben induló több napos utazásaink 20% előleg befizetésével, egynapos és non-stop utazásaink 50% előleggel foglalhatóak! A fennmaradó hátralék összeget indulás előtt 35 nappal kell rendezni!

ÁRGARANCIA: Minden olyan utasunknak árgaranciát biztosítunk, aki 2022-es utazását a szokásos előleg megfizetésével, azaz több napos utazását 40% előleggel, egynapos és non-stop utazását teljes összeggel foglalja le.

Időpontok és Árak

Rijekai Karnevál 3 nap / 2 éjszaka

3 napos utazás Horvátország egyik legszebb karneváljára

Utazás: autóbusszal
⚡ Előfoglalási akció 2021 december 31-ig!

2022-ben induló több napos utazásaink 20% előleg befizetésével, egynapos és non-stop utazásaink 50% előleggel foglalhatóak! A fennmaradó hátralék összeget indulás előtt 35 nappal kell rendezni!

ÁRGARANCIA: Minden olyan utasunknak árgaranciát biztosítunk, aki 2022-es utazását a szokásos előleg megfizetésével, azaz több napos utazását 40% előleggel, egynapos és non-stop utazását teljes összeggel foglalja le.👉 Tudnivalók az EU országaiba való utazáshoz

Az Európai Unió országaiba való utazáshoz egységesen elfogadott a QR-kódot tartalmazó, magyar és angol nyelvű Uniós digitális Covid-igazolvány, vagyis "zöld útlevél” (green pass). Az Uniós digitális Covid-igazolvány a megfelelő védettséggel rendelkezők számára nyomtatott és elektronikus formában egyaránt ingyenesen elérhető: nyomtatott formában igényelhető a kormányablakoknál, ügyfélkapuval rendelkezőknek néhány kattintással letölthető és nyomtatható az eeszt.gov.hu oldalról, vagy digitálisan elérhető az EESZT mobilalkalmazáson keresztül.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a kártya formátumú magyar védettségi igazolvány önmagában általánosságban nem elegendő a külföldi utazáshoz, azt a külföldi hatóságok nem minden ország esetében fogadják el.
A belépéshez szükséges egészségügyi dokumentumok megléte az utazó felelősségi körébe tartozik.
Az egyes országokra vonatkozó teljes körű és részletes szabályozásokat (pl. elfogadott oltás típusok, stb.) a Konzuli szolgálat oldalán országonként csoportosítva találják, ide kattintva elérhető:
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/utazasi-tanacs

Hazautazás Magyarországra:
A jelenleg érvényes szabályok szerint közúton, vasúton és vízi úton – állampolgárságtól és a koronavírus elleni védettségtől függetlenül – járványügyi korlátozás nélkül be lehet lépni Magyarország területére Horvátország, Ausztria, Románia, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia és Ukrajna területéről, azonban a beutazás egyéb, általános feltételeivel (pl. érvényes úti okmány) rendelkezni kell.
Kérjük, hogy a foglalás és az utazás közötti időben is kísérjék figyelemmel az esetleges változásokat az aktuális szabályozásokat illetően, az ezeknek megfelelő dokumentumok megléte az utasok saját felelőssége.

Álarcok, maskarák, élőzene, partik, csodás ruhaköltemények jellemzik a horvátországi karnevált. A város utcáin végigvonuló pompás Nemzetközi karneváli felvonulás, több mint 100 csoport részvételével igazi élményeket nyújt, légy Te is részese ennek a karneváli hangulatnak!Rijekai Karnevál 3 nap / 2 éjszaka Programleírás

3 nap / 2 éj

1. nap - HORVÁTORSZÁGBA -TRAKOSTYÁN - OPATIJA

Elutazás a kora reggeli órákban. Útközben megtekintjük a szlovén határ közelében található romantikus Trakoscani várkastélyt, mely pontosan olyan, mint egy mesebeli vár: magas falak, kastélytorony, felvonóhíd, s mindezek lábánál egy tó is található. Folytatjuk utunkat Opatija városába, mely az Osztrák-Magyar Monarchia idején az egyik legjelentősebb fürdővárosa, valamint híres művészek, uralkodók kedvelt pihenőhelye volt. Vacsora és szállás.

2. nap - RIJEKAI KARNEVÁL

Délelöttöt még Opatijában töltjük, ahol sétát teszünk a városban. Kora délután indulunk Rijekába, amely a Monarchia egykori legnagyobb kikötővárosa volt. Gyalogos városnézésünk során megtekintjük az óvárost, a Szent Vitus Dómot, Városházát, Óratornyot, Ágoston rendi kolostort, az épségben megmaradt barokk palotákat. Utána részt veszünk a Karnevál forgatagban, Színes felvonulások, egyedi jelmezbemutatók, feldíszített járművek, élő zene és karneváli hangulat ami jellemzi a Rijekai karnevált. A Rijekai Karnevál Európa egyik legnagyobb karneválja, felkerült az 500 legfontosabb európai rendezvény listájára, „kis riói karnevál”-ként is szokták emlegetni. Több mint száz feldíszített kocsi vonul fel a nap folyamán Rijeka főutcáján, városonként külön-külön, ötletes és vidám jelmezekben vonulnak, táncolnak különféle koreográfiákra. Minden évben fergeteges hangulat van!
Késő este visszautazunk a szállodába.

3. nap - HAZAUTAZÁS, VARASD

Reggeli után hazaindulunk, útközben megállunk Varasdon és megtekintjük a hangulatos kis város barokk épületekben gazdag belvárosát. Érkezés a kiindulási helyre a késő esti/éjszakai órákban.
Egyéb tudnivaló

A szállásról: középkategóriás szállodában Opatijában

Az elhelyezésről: 2-3 ágyas, fürdőszobás szobákban1 ágyas szoba lekérésre

Az ellátásról: reggeli és 1.nap vacsora büférendszerben


Az ár tartalmazza:
  • autóbuszos utazást
  • 2 éjszaka szállást 3*-os szállodában Opatijában
  • Félpanziós ellátást
  • idegenforgalmi adó
  • magyar nyelvű csoportkísérő


Az ár nem tartalmazza:
  • Egyágyas felár: 8.700 Ft/fő* egy utas esetén
  • Utasbiztosítás 1.320 Ft/fő

Programjainknál a feltüntetett alap részvételi díj per főre és a programban szereplő alap ellátásra vonatkozik, és az utazás meghirdetett programjában szereplő minden forintban kötelezően fizetendő díjat tartalmaz.
A helyszínen (program függő) valutában illetve egy-egy esetben forintban fizetendő költségeket külön feltüntetjük.
A fentieken felül – igény szerint – fizethető pl. fakultatív programok, belépők, extra étkezések, vízumdíjak, útlemondási biztosítás díj, egyéb választható szolgáltatások az árkalkulációs résznél, illetve az ár nem tartalmazza résznél is feltüntetésre kerülnek. Szállásos programoknál egyedül utazók, vagy egyágyas szobában történő foglalás esetén egyágyas felár kerül felszámításra, melyet az árkalkulációban is megtalálhat.

A teljes részvételi díjat mely már a fent említett választható szolgáltotásokat is tartalmazza, az adott indulási időpont kalkulációjánál tekinteheti meg a Foglalás gombra kattintva.

Rijekai Karnevál 3 nap / 2 éjszaka Képek

  • Horvátország utazás - Rijekai Karnevál 3 nap / 2 éjszaka - TravelOrigo Utazási Iroda
Rijekai Karnevál Horvátország
Foglalás