Rövid nyaralás Krk-szigeten egyéni utazással | TravelOrigo

Rövid nyaralás Krk-szigeten egyéni utazással

6 napos nyaralás Horvátországban a Hotel Adriatic szállodában

Időpontok és Árak

Rövid nyaralás Krk-szigeten egyéni utazással

6 napos nyaralás Horvátországban a Hotel Adriatic szállodában

👉 Tudnivalók az EU országaiba való utazáshoz

Az Európai Unió országaiba való utazáshoz egységesen elfogadott a QR-kódot tartalmazó, magyar és angol nyelvű Uniós digitális Covid-igazolvány, vagyis "zöld útlevél” (green pass) szükséges. Az Uniós digitális Covid-igazolvány a megfelelő védettséggel rendelkezők számára nyomtatott és elektronikus formában egyaránt ingyenesen elérhető:
- nyomtatott formában igényelhető a kormányablakoknál,
- ügyfélkapuval rendelkezőknek néhány kattintással letölthető és nyomtatható az eeszt.gov.hu oldalról,
- vagy digitálisan elérhető az EESZT mobilalkalmazáson keresztül.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a kártya formátumú magyar védettségi igazolvány önmagában általánosságban nem elegendő a külföldi utazáshoz, azt a külföldi hatóságok nem minden ország esetében fogadják el.

Az egyes országokra vonatkozó teljes körű és részletes szabályozásokat (pl. elfogadott oltás típusok, stb.) a Konzuli szolgálat oldalán országonként csoportosítva találják, ide kattintva elérhető:
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/utazasi-tanacs

Hazautazás Magyarországra: A jelenleg érvényes szabályok szerint közúton, vasúton és vízi úton – állampolgárságtól és a koronavírus elleni védettségtől függetlenül – járványügyi korlátozás nélkül be lehet lépni Magyarország területére Horvátország, Ausztria, Románia, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia és Ukrajna területéről, azonban a beutazás egyéb, általános feltételeivel (pl. érvényes úti okmány) rendelkezni kell.

Kérjük, hogy a foglalás és az utazás közötti időben is kísérjék figyelemmel az esetleges változásokat az aktuális szabályozásokat illetően, az ezeknek megfelelő dokumentumok megléte az utasok saját felelőssége.

Fedezze fel Horvátország egyik legszebb és legnépszerűbb szigetét, Krk-t! Bőven lesz idő strandolásra, de barangolhat a történelem színezte városok utcáin, hajózhat a csodás szigetvilág színfalai előtt, mindezt a horvát gasztronómia és vendéglátás remekeivel fűszerezve. Kell még több hozzávaló egy tartalmas kikapcsolódáshoz?Útleírás

1. NAP: KRK-SZIGET
Elutazás egyénileg Horvátországba, Krk-szigetre. Szálláshelyük Omisaljban, Hotel Adriatic-ban lesz. A tengerpart már délután tökéletes helyszínt biztosít a pihenéshez, strandoláshoz, napozáshoz az esti vacsoráig rendelkezésre álló szabadidőben, de akár Omisalj hangulatos óvárosát is érdemes felkeresni.

2-5. NAP: KRK-SZIGET
Üdülés, pihenés a tengerparton, ha nem szeretnének egész nap strandolni, javasoljuk keressék fel a sziget legszebb látnivalóit:
- Krk városát, a sziget ''fővárosát'' , mely középkori jellegével még ma is egy erődítmény, amelyet teljesen körbevesznek a város vastag falai, megmaradtak városkapui és a XII: századi Frangepán erőd masszív tornyai. A város kővel burkolt utcái és terei egyik ámulatból a másikba ejtik az embert: több érdekesség is megtekinthető, a Frangepán erőd maradványai mellett a Mária mennybevitelének szentelt katedrális. Hangulatos kikötője, számos bolt kirakata elragad mindenkit, megpihenhetünk valamelyik bájos étterem teraszán, egy kávé társaságában.

- Sziget déli csücskén levő Baska festői strandjával és mesés óvárosával kényeztet, ahol a bazársor, tengerparti sétány, éttermek, cukrászdák, kávézók kínálatában dúskálhatunk. Érdekes program lehet az akvárium megtekintése is, ahol megismerkedhetünk az Adria vízi élőlényeivel is. A strandot sem érdemes kihagyni: a 2 km hosszú aprókavicsos, lassan mélyülő part frissítő fürdéssel kecsegtet és sokak szerint a legszebb part a szigeten. Aki kevésbé nyüzsgő helyeken sétálna inkább, Baska óvárosa hangulatos apró részleteket rejt. - érdemes részt venni egy hajókiránduláson, mialatt a környező vadregényes öblök világát fedezzük fel.

6. NAP: STRANDOLÁS, HAZAUTAZÁS
Hazaindulás elött még egyszer belevethetjük magunkat a szállásunkhoz közel eső partszakasz hullámaiba.

Turnusváltás csütörtök-hétfő min. 5 éj
Külön kérésre az indulási nap változtatható, erről kérjük egyeztessenek kollegáinkkal!

A Hotel Adriatic szálloda A Krk szigeti Omišalj településen található, mindössze néhány lépésre a kiépített, kavicsos strandtól.
Elhelyezés: A szálloda FŐÉPÜLETÉBEN!
Standard kétágyas szoba: 2 ágy, fürdőszoba, TV, telefon
Standard 2+1 ágyas szoba: 2 ágy (pótágyazható), fürdőszoba, TV, telefon

Ellátás: Félpanzió büférendszerben, ásványvíz, üditő és melegitalok korlátlan fogyasztása


Az ár tartalmazza:
  • 5 éjszaka szállást 2*-os szállodában
  • Félpanzió büférendszerben, ásványvíz, üditő és melegitalok korlátlan fogyasztása


Az ár nem tartalmazza:
  • Egyágyas felár: 30%
  • Idegenforgalmi adó (kötelező): 12 év felett 3.000 Ft/fő, 12 év alatt ingyenes
  • Utasbiztosítás 

Programjainknál a feltüntetett alap részvételi díj per főre és a programban szereplő alap ellátásra vonatkozik, és az utazás meghirdetett programjában szereplő minden forintban kötelezően fizetendő díjat tartalmaz.
A helyszínen (program függő) valutában illetve egy-egy esetben forintban fizetendő költségeket külön feltüntetjük.
A fentieken felül – igény szerint – fizethető pl. fakultatív programok, belépők, extra étkezések, vízumdíjak, útlemondási biztosítás díj, egyéb választható szolgáltatások az árkalkulációs résznél, illetve az ár nem tartalmazza résznél is feltüntetésre kerülnek. Szállásos programoknál egyedül utazók, vagy egyágyas szobában történő foglalás esetén egyágyas felár kerül felszámításra, melyet az árkalkulációban is megtalálhat.

A teljes részvételi díjat mely már a fent említett választható szolgáltotásokat is tartalmazza, az adott indulási időpont kalkulációjánál tekinteheti meg a Foglalás gombra kattintva.

Rövid nyaralás Krk-szigeten egyéni utazással Képek

  • Horvátország utazás - Rövid nyaralás Krk-szigeten egyéni utazással - TravelOrigo Utazási Iroda
Foglalás