TravelOrigo Utazási Iroda

Személyes ügyintézés szünetel

Kedves Utasaink!

A fennálló egészségügyi helyzetre való tekintettel irodánk a személyes ügyintézést március 17-tól visszavonásig szünetelteti, azonban irodánk online az eddig megszokott munkaidőben továbbra is zavartalanul üzemel.

Fenti döntésünket az Önök és Kollégáink egészségének és munkaképességének megőrzése, valamint a higiénés szabályok, előírások betartása érdekében hoztuk. Kérjük Önöket, lehetőség szerint maradjanak otthon!

Kérjük Tisztelt Utasainkat, hogy szíveskedjenek megőrizni türelmüket és eddig irodánk felé fennálló bizalmukat. Kérjük, lehetőség szerint minden kommunikációt írásban a info@travelorigo.hu e-mail címen vagy telefonon, a lenti telefonszámok valamelyikén kezdeményezzen.

Felhívjuk továbbá szíves a figyelmüket, hogy az TravelOrigo Utazási Iroda által szervezett utazásokra érvényes Általános Szerződési Feltételek értelmében az útlemondás az utazás indulási napját megelőző 36 napon kívül 10% kötbérrel mondható le, így nem érdemes elhamarkodottan dönteni és lemondani távolabbi indulású utazásokat, hiszen a távol-keleti fejlemények fényében lehet remény a vírus okozta járvány nem olyan távoli lecsengésére is.

Nem saját szervezésű foglalások esetén (ahol nem az TravelOrigo Utazási Iroda az utazásszervező, csak mint utazásközvetítő szerepel a szerződésen) ott az utazásszervező partnereink útmutatásait követjük.

Kérjük Önöket, hogy türelmükkel segítsék munkánkat, és kérjük, ha lehetőségük van, maradjanak otthon.

Megértésüket és türelmüket előre is köszönjük!


Telefonszámaink:

+36 70 320 5265
+36 70 469 9890
+36 70 380 0058

Loading..
online