Advent Bécsben - Madame Tussauds Panoptikum | TravelOrigo

Advent Bécsben - Madame Tussauds Panoptikum

1 napos adventi utazás Bécsbe látogatással a Madame Tussauds Panoptikumban

Utazás: autóbusszal
Időpontok és Árak

Advent Bécsben - Madame Tussauds Panoptikum

1 napos adventi utazás Bécsbe látogatással a Madame Tussauds Panoptikumban

Utazás: autóbusszal
 Látogass el Velünk a Práterben található viaszmúzeumba, ahol 66 híresség viaszfigurája tekinthető meg. Vegyél részt egy páratlan programon, amely kicsiknek és nagyoknak is új izgalmakat nyújt!


Utazás hossza: 1 nap

Advent Bécsben - Madame Tussauds Panoptikum Programleírás

1. nap - Budapest - Bécs - Budapest

Szeretnél találkozni Elvis Presley-vel, közös fotón szerepelni Napóleonnal, letérdelni XVI. Benedek pápa elé? Ehhez nem kell mást tenni, csak ellátogatni velünk a bécsi Práterben található Madame Tussauds panoptikumba, ahol több mint 80 viaszfigurát tekinthetsz meg (többek között Arnold Schwarzenegger, Albert Einstein, Johnny Depp, Will Smith, Lady Gaga, Robert Pattinson, Madonna, Conchita Wurst stb. hasonmásait).

Betekinthetünk a viaszbábuk születésének mozzanataiba, megismerkedhetünk az osztrák történelem néhány nagy alakjával is.A panoptikum után, ha időnk engedi, és nincsenek túl sokan előttünk, felszállhatunk Bécs világhíres Óriáskerekére, amely a főváros jelképe, békebeli korok szórakozási eszköze (fakultatív program). Délután pedig buszos és gyalogos városnézés keretében megismerkedünk az osztrák főváros néhány titkával, újra felfedezzük a híres épületeket és barangolunk az ismerős utcákon, csodálva a karácsonyi fényeket. Idegenvezetőnk érdekes információkkal teszi látogatásunkat még emlékezetesebbé. 

Program: 

Ellátogatunk a bécsi Práterben található Madame Tussauds panoptikumba, ahol több mint viaszfigurát tekinthetsz meg (többek között Arnold Schwarzenegger, Napóleon, Johnny Depp, Will Smith, Lady Gaga, Robert Pattinson, Madonna stb. hasonmásait).A látogatásunk végeztével, önfeledten szórakozhatunk a vidámpark mintegy 250 attrakciója között. A bátrabbak kipróbálhatják a hullámvasutakat vagy akár a világ legmagasabb körhintáját is. Javasoljuk, hogy ne hagyják ki a Bécs egyik jelképének tartott Óriáskereket sem. (A program a játékokra szóló belépőjegyeket nem tartalmazza). A napot egy buszos városnézés koronázza meg. Várható visszaérkezés Magyarországra a késő esti órákban. A programváltozás jogát fenntartjuk!


A programváltoztatás jogát fenttartjuk!
Választható felszállásihelyek és időpontok

Advent Bécsben - Madame Tussauds Panoptikum felszállási lehetőségek

 • Budapest - BOK csarnok ( volt SYMA rendezvénycsarnok) 6:00
 • Buda - Budaörsi út 112., OMV Benzinkút, MC Donalds 6:30*
 • Tatabánya - LUKOIL benzinkút (Győri út) 07:00
 • Győr - TESCO parkoló (Királyszék út 33.) 7:40
 • Mosonmagyarovár - M1 autópálya Mol benzinkút (Mosoni pihenő) 8:25*

Az ár tartalmazza:
 • utazást felsőkategóriás autóbusszal (légkondícionálás, állítható-bővíthető ülések)
 • csoportkísérő idegenvezető
 • informatív városnézés


Az ár nem tartalmazza:
 • Utasbiztosítás: 390 Ft/fő
 • Kötelező városi belépő és városi transzfer 5 EUR/fő
 • Madame Tussauds panoptikum csoportos belépő: Felnőtt, gyerek: 17,50 €/fő 
       (amennyiben a csoport létszáma eléri a 10 főt)
 • Práter (Óriáskerék) - fakultatív Felnőtt: 10 € Gyerek (3-14 éves): 4,5 €
Fakultatív programok

Bécs - Óriáskerék

Ausztria, Bécs

Az bécsi Práterben álló óriáskerék a város egyik jelképe. Itt majdnem 65 méteres magasságból lélegzetelállító kilátás nyílik a Duna-parti metropoliszra. A bécsi óriáskereket 1897-ben állították fel Ferenc József császár trónra lépésének 50-ik jubileumának tiszteletére.

12 EUR/felnőtt   5 EUR/gyermek   

BŐVEBBEN

Madame Tussauds Múzeum

Ausztria, Bécs

A Bécsi Prater területén a világhírű Madame Tussaud Panoptikum várja a látogatókat. 65+ viaszfigurával találkozhanak a látogatók. Ferenc József és Sissy, Wolfgang Amadeus Mozart, Mária Terézia vagy Gustav Klimt – hogy csak néhány nevet említsünk az osztrák nagy történelmi személyiségek közül. Nemzetközi téren is találkozunk ismerősökkel: pl. Johnny Depp, Nicole Kidman, Robert Pattinson, Angelina Jolie vagy Michael Jackson képviselik a sztárokat; a világpolitika színpadáról pedig Mahatma Gandi és Nelson Mandela jelennek meg. Az interaktív kulisszák mögött versenyre kelhetünk egy intelligencia-teszt keretében Albert Einsteinnel vagy vezényelhetjük Johann Strauss Kék Duna keringőjét.

17.5 EUR/fő   

BŐVEBBEN

Programjainknál a feltüntetett alap részvételi díj per főre és a programban szereplő alap ellátásra vonatkozik, és az utazás meghirdetett programjában szereplő minden forintban kötelezően fizetendő díjat tartalmaz.
A helyszínen (program függő) valutában illetve egy-egy esetben forintban fizetendő költségeket külön feltüntetjük.
A fentieken felül – igény szerint – fizethető pl. fakultatív programok, belépők, extra étkezések, vízumdíjak, útlemondási biztosítás díj, egyéb választható szolgáltatások az árkalkulációs résznél, illetve az ár nem tartalmazza résznél is feltüntetésre kerülnek. Szállásos programoknál egyedül utazók, vagy egyágyas szobában történő foglalás esetén egyágyas felár kerül felszámításra, melyet az árkalkulációban is megtalálhat.

A teljes részvételi díjat mely már a fent említett választható szolgáltotásokat is tartalmazza, az adott indulási időpont kalkulációjánál tekinteheti meg a Foglalás gombra kattintva.

Advent Bécsben - Madame Tussauds Panoptikum Képek

 • Ausztria utazás - Advent Bécsben - Madame Tussauds Panoptikum - TravelOrigo Utazási Iroda
Madame Tussauds Panoptikum
Foglalás