Advent Bécsben - Madame Tussauds Panoptikum | TravelOrigo
Utazásid: 81
Figyelem! Irodánk 2023. december 08-án áramszünet miatt zárva tart. Mobilszámainkon elérhetőek vagyunk!

Advent Bécsben - Madame Tussauds Panoptikum

1 napos adventi utazás Bécsbe látogatással a Madame Tussauds Panoptikumban

Utazás: autóbusszal
Időpontok és Árak

Advent Bécsben - Madame Tussauds Panoptikum

1 napos adventi utazás Bécsbe látogatással a Madame Tussauds Panoptikumban

Utazás: autóbusszal

Vár a bécsi Madame Tussauds panoptikum! Remek családi program gyerekekkel az adventi időszakban, ahol sztárokkal, nemzetközi hírességekkel találkozhatunk. Látogass el a híres bécsi viaszbábu múzeumba a TravelOrigo szervezésében! Igazán különleges programmal készülünk a kikapcsolódásra vágyóknak, hiszen Bécs hangulata semmihez sem hasonlítható az adventi időszakban. Számos bécsi adventi program közül választhatunk a békebeli hangulatot idéző osztrák fővárosban, ilyen például a méltán híres bécsi Madame Tussauds múzeum. Látogass el velünk a Práterben található viaszmúzeumba, ahol 66 híresség viaszfigurája tekinthető meg. Vegyél részt egynapos buszos utazásunkon, egy páratlan programon, amely kicsiknek és nagyoknak is új izgalmakat tartogat! Ajánlatot kérek!

Programhossz: 1 nap

1. nap - Budapest - Bécs - Budapest

Különleges bécsi program advent idején! Szeretnél találkozni Elvis Presley-vel, közös fotón szerepelni Napóleonnal, letérdelni XVI. Benedek pápa elé? Ehhez nem kell mást tenni, csak ellátogatni velünk a bécsi Práterben található Madame Tussauds panoptikumba, ahol több mint 80 híresség viaszfiguráját tekintheted meg (többek között Arnold Schwarzenegger, Albert Einstein, Johnny Depp, Will Smith, Lady Gaga, Robert Pattinson, Madonna, Conchita Wurst stb. hasonmásait). A híres bécsi viaszbábu kiállítás vár mindenkit az adventi időszakban is! 

És nemcsak a viaszbábukat nézhetjük meg, hanem betekinthetünk a viaszbábu készítés mozzanataiba is! Megismerkedhetünk az osztrák történelem néhány nagy alakjával is. A panoptikum-látogatást követően, ha időnk engedi, és nincsenek túl sokan előttünk, felszállhatunk Bécs világhíres Óriáskerekére, amely a főváros jelképe, békebeli korok szórakozási eszköze (fakultatív program). Délután pedig buszos és gyalogos városnézés keretében megismerkedünk az osztrák főváros néhány titkával, újra felfedezzük Bécs látványosságait: megtekintjük a híres épületeket és barangolunk az ismerős utcákon, csodálva a karácsonyi fényeket. Idegenvezetőnk érdekes információkkal teszi látogatásunkat még emlékezetesebbé. 

Program: 

Ellátogatunk a bécsi Práterben található Madame Tussauds panoptikumba, ahol több viaszfigurát tekinthetünk meg (többek között Arnold Schwarzenegger, Napóleon, Johnny Depp, Will Smith, Lady Gaga, Robert Pattinson, Madonna stb. hasonmásait). Látogatásunk végeztével, önfeledten szórakozhatunk a vidámpark mintegy 250 attrakciója között. A bátrabbak kipróbálhatják a hullámvasutakat, vagy akár a világ legmagasabb körhintáját is. Javasoljuk, hogy ne hagyják ki a Bécs egyik jelképének tartott Óriáskereket sem. (A program a játékokra szóló belépőjegyeket nem tartalmazza). A napot egy buszos városnézés koronázza meg. Várható visszaérkezés Magyarországra a késő esti órákban. A programváltozás jogát fenntartjuk!


A programváltoztatás jogát fenttartjuk!
Választható felszállásihelyek és időpontok
 • Budapest - BOK csarnok ( volt SYMA rendezvénycsarnok) 6:00
 • Buda - Budaörsi út 112., OMV Benzinkút, MC Donalds 6:30*
 • Tatabánya - LUKOIL benzinkút (Győri út) 07:00
 • Győr - TESCO parkoló (Királyszék út 33.) 7:40
 • Mosonmagyarovár - M1 autópálya Mol benzinkút (Mosoni pihenő) 8:25*

Az ár tartalmazza:
 • utazást felsőkategóriás autóbusszal (légkondícionálás, állítható-bővíthető ülések)
 • csoportkísérő idegenvezető
 • informatív városnézés


Az ár nem tartalmazza:
 • Utasbiztosítás
 • Kötelező városi belépő + transzfer  10 EUR/fő
 • Madame Tussauds panoptikum csoportos belépő: felnőtt, gyerek: 24 €/fő 
       (amennyiben a csoport létszáma eléri a 10 főt)
 • Práter (Óriáskerék) - fakultatív Felnőtt: 13,5 € Gyerek (3-14 éves): 6,5 €


FONTOS:
A belépők ára tájékoztató jellegű, előzetes információ nélkül módosulhatnak!
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák például adminisztrációs díj, helyi idegenvezető, szervezési költség, csoportbejelentés, transzfer stb.

Az esetleges határellenőrzésre számítva kérjük győződjenek meg utazási okmányaik érvényességéről.

Útközbeni felszállók figyelmébe: Az útközbeni felszállást választók figyelmét felhívjuk arra, hogy az autóbusz visszafelé úton legtöbb esetben a másik oldalon lévő pihenőben fog megállni! Az autópályán történő átkelés felüljáró hiányában nem megoldható, tehát kérjék meg egy ismerősüket, hogy vegye fel Önöket a másik oldalon.

Kérjük, hogy szíveskedjenek a pontos összeggel fizetni, mert nagyobb címlet esetén probléma adódhat a visszaadásból.

Fakultatív programok

Bécs - Óriáskerék

Ausztria, Bécs

Az bécsi Práterben álló óriáskerék a város egyik jelképe. Itt majdnem 65 méteres magasságból lélegzetelállító kilátás nyílik a Duna-parti metropoliszra.  A bécsi óriáskereket 1897-ben állították fel Ferenc József császár trónra lépésének 50-ik jubileumának tiszteletére. Azóta a városkép szerves része. A Wurstelprater legelején helyezkedik el, és gondoláiból csodálatos kilátás nyílik a városra és a Práterre. A kerék átmérője szűk 61 méter, a teljes fémszerkezet összsúlya 430 tonna. A kerék 2,7 km/h sebességgel forog. Az óriáskerék már több alkalommal is „főszereplője” volt különböző hollywoodi filmeknek, például A harmadik ember címűnek, amelyben Orson Welles is szerepelt, vagy a Halálos rémületben című James Bond-kalandfilmnek Timothy Daltonnal. Ezért került fel az Európai Filmakadémia kezdeményezésére 2016 júniusában az európai filmkultúra kincseinek listájára. Az óriáskerék bejárati részén nyolc kocsiban mutatják be Bécs 2.000 éves történetét.  

12 EUR/felnőtt   5 EUR/gyermek   

Madame Tussauds Múzeum

Ausztria, Bécs

A Bécsi Prater területén a világhírű Madame Tussaud Panoptikum várja a látogatókat. 65+ viaszfigurával találkozhanak a látogatók. Ferenc József és Sissy, Wolfgang Amadeus Mozart, Mária Terézia vagy Gustav Klimt – hogy csak néhány nevet említsünk az osztrák nagy történelmi személyiségek közül. Nemzetközi téren is találkozunk ismerősökkel: pl. Johnny Depp, Nicole Kidman, Robert Pattinson, Angelina Jolie vagy Michael Jackson képviselik a sztárokat; a világpolitika színpadáról pedig Mahatma Gandi és Nelson Mandela jelennek meg. Az interaktív kulisszák mögött versenyre kelhetünk egy intelligencia-teszt keretében Albert Einsteinnel vagy vezényelhetjük Johann Strauss Kék Duna keringőjét.

24 EUR/fő   

Advent Bécsben - Madame Tussauds Panoptikum

 • Advent Bécsben - Madame Tussauds Panoptikum
 • Advent Bécsben - Madame Tussauds Panoptikum
 • Advent Bécsben - Madame Tussauds Panoptikum
 • Advent Bécsben - Madame Tussauds Panoptikum
 • Advent Bécsben - Madame Tussauds Panoptikum - bécsi fények
 • Advent Bécsben - Madame Tussauds Panoptikum
 • Advent Bécsben - Madame Tussauds Panoptikum
 • Advent Bécsben - Madame Tussauds Panoptikum
 • Advent Bécsben - Madame Tussauds Panoptikum
 • Advent Bécsben - Madame Tussauds Panoptikum
 • Advent Bécsben - Madame Tussauds Panoptikum - adventi vásár
 • Advent Bécsben - Prater
 • Advent Bécsben - Madame Tussauds Panoptikum
 • Advent Bécsben - Madame Tussauds Panoptikum
 • Advent Bécsben
 • Advent Bécsben
 • Advent Bécsben - Madame Tussauds Panoptikum
 • Advent Bécsben - Madame Tussauds Panoptikum
 • Advent Bécsben - Madame Tussauds Panoptikum
Programjainknál a feltüntetett alap részvételi díj per főre és a programban szereplő alap ellátásra vonatkozik, és az utazás meghirdetett programjában szereplő minden forintban kötelezően fizetendő díjat tartalmaz.
A helyszínen (program függő) valutában illetve egy-egy esetben forintban fizetendő költségeket külön feltüntetjük.
A fentieken felül – igény szerint – fizethető pl. fakultatív programok, belépők, extra étkezések, vízumdíjak, útlemondási biztosítás díj, egyéb választható szolgáltatások az árkalkulációs résznél, illetve az ár nem tartalmazza résznél is feltüntetésre kerülnek. Szállásos programoknál egyedül utazók, vagy egyágyas szobában történő foglalás esetén egyágyas felár kerül felszámításra, melyet az árkalkulációban is megtalálhat.

A teljes részvételi díjat mely már a fent említett választható szolgáltotásokat is tartalmazza, az adott indulási időpont kalkulációjánál tekinteheti meg a Foglalás gombra kattintva.
Foglalás