Advent Sopronban csokoládékóstolással | TravelOrigo

Advent Sopronban csokoládékóstolással

1 napos belföldi utazás

Utazás: autóbusszal
SZÉP-kártyával is fizethető!
SZÉP-kártyás fizetés irodánkban kizárólag személyes befizetés esetén lehetséges OTP, K&H és MKB szolgáltatók által kibocsátott SZÉP-kártyával. A jogszabályoknak megfelelően csak teljes egészében belföldi úti célokat magába foglaló utazásokra tudunk SZÉP-kártyás befizetési lehetőséget biztosítani és csak a Szálláshely alszámláról.
Időpontok és Árak

Advent Sopronban csokoládékóstolással

1 napos belföldi utazás

Utazás: autóbusszal
SZÉP-kártyával is fizethető!
SZÉP-kártyás fizetés irodánkban kizárólag személyes befizetés esetén lehetséges OTP, K&H és MKB szolgáltatók által kibocsátott SZÉP-kártyával. A jogszabályoknak megfelelően csak teljes egészében belföldi úti célokat magába foglaló utazásokra tudunk SZÉP-kártyás befizetési lehetőséget biztosítani és csak a Szálláshely alszámláról.

Sopron nevének hallatán mindenkinek, a ''hűség városa'' jelző jut eszébe. A népszavazással Magyarországnál maradt határmenti elhelyezkedésű város hűsége mellett büszke lehet még különleges és érdekes látnivalóira a várkerületen belül, de a város szélén létesült Harrer csokoládémanufaktúra is igazi élményprogrammal várja majd csoportunkat. Útközben meglátogatjuk még hazánk kiemelkedő román-kori gyöngyszemét, a hangulatos Árpád-kori templomot is Lébényben. Programleírás

1. nap - Budapest - Sopron - Budapest

KORA REGGEL: TALÁLKOZÓ 

Idegenvezetőnk a TravelOrigo autóbuszánál várja a csoportot a választott felszállási helyen és időpontban. Felszállás után megkezdjük utunkat első állomásunk, Lébény felé. 


DÉLELŐTT: 

A lébényi Szent Jakab templomhoz látogatóközpontjában érkezés a román kor művészeti jegyeit magán viselő, XIII. században épült templomot tekintjük meg. Az egykor szerzetesek által használt, monostori templom az Árpád-kor egyik legkiemelkedőbb magyarországi emléke. Az elegáns kváderkövek és gyönyörű faragványokkal díszített bélletes kapuzataihoz harmonikusan illeszkedő oltárokat adott az utókor művészete is.


KORA DÉLUTÁN: 

Lébény után Sopron felé vesszük az irányt, ahol a Harrer Chocolat csokoládémanufaktúra kóstoló programjára látogatunk. A csokoládérajongók számára igazi álomhelyszín ez, ahol "kellemes környezetben tárul fel a csokoládékészítés édesen titkos világa." Programunk során többféle csokoládékülönlegességet kóstolunk, filmvetítésen ismerkedünk a csokigyártás folyamatával a kakaóültetvényektől a csomagolásig, de kellemes meleg csokoládéital is jól fog esni a téli hidegben. A kóstoló mellett természetesen vásárolhatunk is az ízletes bonbonokból, édességekből.

DÉLUTÁN: 

Édes kalandozásunk után Sopron belvárosának felfedezése következik. Idegenvezetőnk kalauzolásával érdekes történeteken keresztül ismerhetik meg a Várkerület legszebb épületeit. Az 1676 évi nagy tűzvész után kialakult belváros szűk, íves utcáin sétálva a híres Tűztorony mellett megismerjük a Storno-házat, a Kecske-templomot, a középkori Ó- és Újzsinagóga épületét és a színes polgárházakat. A várfalsétány 600 méter hosszú vonalán a város egykori védelmi rendszerét figyelhetjük meg. A városnéző séta utáni szabadidőben a belvárosi adventi vásár hangulatát élvezve tölthetjük el kellemesen az időt az esti hazaindulásig. A forralt bor, a finom ételek, a karácsonyi illatok mellett kézműves termékek vására és megannyi karácsonyi fénybe öltöztetett látványosság várja a látogatókat.

A hangulatos nap végén, este indulunk vissza Budapest felé, ahová a késő esti órákban érkezünk vissza.


Az alapár tartalmazza:
  • Utazás felsőkategóriás autóbusszal
  • Csoportkísérő idegenvezető 


Az ár tájékoztató jellegű, az árváltozás jogát a szervező iroda fent tartja!Az alapár nem tartalmazza:
  • Csokoládémanufaktúra látogatás csokoládékóstolóval: 3.500 Ft/fő
  • Lébényi templom belépő: felnőtt 1.000 Ft/fő, diák vagy nyugdíjas 800 Ft/fő
  • Adminisztrációs díjat: 1.000 FtFigyelem! A belépőjegy árak tájékoztató jellegűek és minden előzetes értesítés nélkül módosulhatnak! 

A belépők a buszon fizetendők. 


FONTOS:

Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák például adminisztrációs díj, helyi idegenvezető, szervezési költség, csoportbejelentés, transzfer stb. 

Útközbeni felszállók figyelmébe: Az útközbeni felszállást választók figyelmét felhívjuk arra, hogy az autóbusz visszafelé úton legtöbb esetben a másik oldalon lévő pihenőben fog megállni! Az autópályán történő átkelés felüljáró hiányában nem megoldható, tehát kérjék meg egy ismerősüket, hogy vegye fel Önöket a másik oldalon.Kérjük, hogy szíveskedjenek a pontos összeggel fizetni, mert nagyobb címlet esetén probléma adódhat a visszaadásból.


A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Advent Sopronban csokoládékóstolással Képek

Loading..
online
Foglalás