Adventi varázslat Alsó-Ausztriában | TravelOrigo

Adventi varázslat Alsó-Ausztriában

Bécsújhely és Johannesbachklamm-szurdok

Utazás: autóbusszal
⚡ Előfoglalási Akció 2022. január 31-ig!

2022-ben induló több napos utazásaink 20% előleg befizetésével, egynapos és non-stop utazásaink 50% előleggel foglalhatóak! A fennmaradó hátralék összeget indulás előtt 35 nappal kell rendezni!

ÁRGARANCIA: Minden olyan utasunknak árgaranciát biztosítunk, aki 2022-es utazását a szokásos előleg megfizetésével, azaz több napos utazását 40% előleggel, egynapos és non-stop utazását teljes összeggel foglalja le.

Időpontok és Árak

Adventi varázslat Alsó-Ausztriában

Bécsújhely és Johannesbachklamm-szurdok

Utazás: autóbusszal
⚡ Előfoglalási akció 2022 január 31-ig!

2022-ben induló több napos utazásaink 20% előleg befizetésével, egynapos és non-stop utazásaink 50% előleggel foglalhatóak! A fennmaradó hátralék összeget indulás előtt 35 nappal kell rendezni!

ÁRGARANCIA: Minden olyan utasunknak árgaranciát biztosítunk, aki 2022-es utazását a szokásos előleg megfizetésével, azaz több napos utazását 40% előleggel, egynapos és non-stop utazását teljes összeggel foglalja le.👉 Tudnivalók az EU országaiba való utazáshoz

Az Európai Unió országaiba való utazáshoz egységesen elfogadott a QR-kódot tartalmazó, magyar és angol nyelvű Uniós digitális Covid-igazolvány, vagyis "zöld útlevél” (green pass). Az Uniós digitális Covid-igazolvány a megfelelő védettséggel rendelkezők számára nyomtatott és elektronikus formában egyaránt ingyenesen elérhető: nyomtatott formában igényelhető a kormányablakoknál, ügyfélkapuval rendelkezőknek néhány kattintással letölthető és nyomtatható az eeszt.gov.hu oldalról, vagy digitálisan elérhető az EESZT mobilalkalmazáson keresztül.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a kártya formátumú magyar védettségi igazolvány önmagában általánosságban nem elegendő a külföldi utazáshoz, azt a külföldi hatóságok nem minden ország esetében fogadják el.
A belépéshez szükséges egészségügyi dokumentumok megléte az utazó felelősségi körébe tartozik.
Az egyes országokra vonatkozó teljes körű és részletes szabályozásokat (pl. elfogadott oltás típusok, stb.) a Konzuli szolgálat oldalán országonként csoportosítva találják, ide kattintva elérhető:
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/utazasi-tanacs

Hazautazás Magyarországra:
A jelenleg érvényes szabályok szerint közúton, vasúton és vízi úton – állampolgárságtól és a koronavírus elleni védettségtől függetlenül – járványügyi korlátozás nélkül be lehet lépni Magyarország területére Horvátország, Ausztria, Románia, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia és Ukrajna területéről, azonban a beutazás egyéb, általános feltételeivel (pl. érvényes úti okmány) rendelkezni kell.
Kérjük, hogy a foglalás és az utazás közötti időben is kísérjék figyelemmel az esetleges változásokat az aktuális szabályozásokat illetően, az ezeknek megfelelő dokumentumok megléte az utasok saját felelőssége.

A romantikus Johannesbachklamm szurdokban, sziklák, erdők és patakok között idén is mintegy 40 különböző sátor sorakozik Ausztria legnagyobb feldíszített karácsonyfája körül. Bécsújhely főútvonala, főtere, terecskéi már pazarul feldíszítve karácsonyi pompában várják a látogatókat, meghitt adventi hangulatban, no és finom forralt borral. Sétálunk a belváros utcáin, betérünk a Dóm-téren a hatalmas középkori eredetű gótikus bazilikába, melyet III. Frigyes császár alapított. A középkori sarokbástya épülete – minden szintje – is ünnepi hangulattal várja az oda betérőket.

Adventi varázslat Alsó-Ausztriában Programleírás

1 nap

1. nap - Bécsújhely és Johannesbachklamm-szurdok

KORA REGGEL: UTAZÁS JOHANNESBACHKLAMM

Indulás a kora reggeli órákban Budapestről Johannesbachklamm szurdok-ba, ahol csodálatos természeti környezetben idén is megrendezik a népszerű würflachi adventi vásárt. Itt található Ausztria legnagyobb feldíszített karácsonyfája, körülötte pedig kézmüves sátorok, ahol a termékek mellett ízletes, hagyományos meleg italokat és ételeket is fogyaszthatnak.

KORA DÉLUTÁN: BÉCSÚJHELY

Továbbutazás Bécsújhelyre (Wiener Neustadt), Alsó-Ausztria fővárosába. Romantikus belvárosban két karácsonyi vásár is várja az ideutazókat, a főtéren és a dóm elött. Hangulatos, hagyományos karácsonyi zenék, fenyőillat, kézmüzes termékek igazi adventi varázslatot idéznek fel.

DÉLUTÁN: HAZAUTAZÁS 

Érkezés a felszállási helyszínre a késő esti órákban.

Útleírás
Választható felszállásihelyek és időpontok

Adventi varázslat Alsó-Ausztriában felszállási lehetőségek

 • Budapest, Budapest, BOK (volt SYMA) csarnok elől. Találkozó: 05.40
 • Buda - Budaörsi út, Budaörsi út 112., OMV Benzinkút, MC Donalds Találkozási idő: 06:20
 • Tatabánya, Tatabánya, Lukoil benzinkút (Győri út) Találkozás: 06:50
 • Győr, Győr, Tesco parkoló (Királyszék u. 33). Találkozó: 07:30.
 • Mosonmagyaróvár, M1 Autópálya MOL benzinkút (Mosoni pihenő, 162 km) 08:15

Az ár tartalmazza:
 • utazás felsőkategóriás autóbuszal
 • csoportkísérő idegenvezető


Az ár nem tartalmazza:
 • Johannesbachklamm adventi vásár belépő: 3 EUR / fő 
 • Adminisztrációs díjat: 1.000 Ft (kötelező) 
 • Üléshelyfelár 1500 Ft/fő
 • Utasbiztosítást (390 Ft/fő)

A program és a belépő árai a buszon fizetendők.

FONTOS: Az esetleges határellenőrzésre számítva kérjük győződjenek meg utazási okmányaik érvényességéről. Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák például adminisztrációs díj, helyi idegenvezető, szervezési költség, csoportbejelentés, transzfer stb. 

Útközbeni felszállók figyelmébe: Az útközbeni felszállást választók figyelmét felhívjuk arra, hogy az autóbusz visszafelé úton legtöbb esetben a másik oldalon lévő pihenőben fog megállni! Az autópályán történő átkelés felüljáró hiányában nem megoldható, tehát kérjék meg egy ismerősüket, hogy vegye fel Önöket a másik oldalon. Kérjük, hogy szíveskedjenek a pontos összeggel fizetni, mert nagyobb címlet esetén probléma adódhat a visszaadásból. A programváltoztatás jogát fenntartjuk!


Programjainknál a feltüntetett alap részvételi díj per főre és a programban szereplő alap ellátásra vonatkozik, és az utazás meghirdetett programjában szereplő minden forintban kötelezően fizetendő díjat tartalmaz.
A helyszínen (program függő) valutában illetve egy-egy esetben forintban fizetendő költségeket külön feltüntetjük.
A fentieken felül – igény szerint – fizethető pl. fakultatív programok, belépők, extra étkezések, vízumdíjak, útlemondási biztosítás díj, egyéb választható szolgáltatások az árkalkulációs résznél, illetve az ár nem tartalmazza résznél is feltüntetésre kerülnek. Szállásos programoknál egyedül utazók, vagy egyágyas szobában történő foglalás esetén egyágyas felár kerül felszámításra, melyet az árkalkulációban is megtalálhat.

A teljes részvételi díjat mely már a fent említett választható szolgáltotásokat is tartalmazza, az adott indulási időpont kalkulációjánál tekinteheti meg a Foglalás gombra kattintva.

Adventi varázslat Alsó-Ausztriában Képek

 • Ausztria utazás - Adventi varázslat Alsó-Ausztriában - TravelOrigo Utazási Iroda
Foglalás