Bécs - Csokigyár látogatás | TravelOrigo

Bécs - Csokigyár látogatás

1 napos utazás Ausztriába

Utazás: autóbusszal
Időpontok és Árak

Bécs - Csokigyár látogatás

1 napos utazás Ausztriába

Utazás: autóbusszal

Tartson velünk Bécsbe egy felejthetetlen napra, és adja át magát az édes élmény bűvöletének a bécsi csokoládégyárban. Ez a kirándulás Önnek szól, ha kedveli a bécsi látnivalókat, rajong az édes élvezetekért, emellett pedig érdekli a csokoládégyártás művészete is. A programot úgy építettük fel, hogy a főbb nevezetességek megtekintése mellett bőven legyen idő gyönyörködni Bécs lenyűgöző szépségében, és közben felejthetetlen kulináris élvezetek egész tárházával bombázhatja ízlelőbimbóit.

Csokiban nem lesz hiány ezt garantálhatjuk, és ha kihagyja a reggelit, akkor sem kell aggódni, hiszen bőven lesz lehetősége pótolni! Kóstolás, játék és megannyi élvezet vár Önre és családjára az általunk szervezett úton - mindezek mellett pedig ízletes finomságokkal töltheti fel az otthoni édesség raktárakat!Programleírás

1. nap - Program

A kora reggeli órákban találkozunk a foglalás során megbeszélt helyszínen, majd meg is kezdjük utunkat Ausztria felé.

Napunk első egyik fő attrakciójaként ellátogatunk a csokoládé kuriózumairól híres csokoládégyárba, ahol érdekes információkat tudhatunk meg a város csokoládé történelmével kapcsolatban, visszanyúlva egészen a királyi udvar édességekkel kapcsolatos szenvedélyéig. Hagyományos receptek alapján készült finomságokat kóstolhatunk. Ezek után pedig utasaink fantasztikus kedvezménnyel, nagykereskedelmi áron vásárolhatnak a legfinomabb csokoládé költeményekből. A nap második felében, a csokigyár látogatása után Bécs belvárosa felé vesszük az irányt, ahol választható (ca. másfél órás) belvárosi sétánkat idegenvezetőnk informatív előadása teszi színessé és élvezetessé - Bécs rejtett és kevéssé ismert oldalát mutatja be, és emellett hasznos ötleteket is ad ahhoz, hogy hogyan legyen még teljesebb kirándulásunk.

Ezután lehetőség lesz egy kis szabadprogramra, melyet használhatunk egy kis lovaskocsizásra, esetleg ellátogathatunk a Sacher cukrászdába, ücsöröghetünk a belváros valamelyik kellemes bárjában vagy felkereshetjük a csodálatos bécsi múzeumok valamelyikét.

Az esti órákban indulunk vissza Budapestre.


Az alapár tartalmazza:
  • Utazást felsőkategóriás autóbusszal
  • Csoportkísérő idegenvezetőt
  • Informatív városnézést
Az alapár nem tartalmazza:
  • Csokiprogram: 10 EUR
  • Adminisztrációs díj: 1.000 Ft


Bécs - Csokigyár látogatás Képek

Loading..
online
Foglalás