Bécs - Látogatás a Schönnbrunn-i kastélyban | TravelOrigo

Bécs - Látogatás a Schönnbrunn-i kastélyban

1 napos autóbuszos utazás Bécsbe

Utazás: autóbusszal
Időpontok és Árak

Bécs - Látogatás a Schönnbrunn-i kastélyban

1 napos autóbuszos utazás Bécsbe

Utazás: autóbusszal
Egynapos buszos utazásra invitálunk Bécsbe, Schönbrunni kastély és parklátogatással. Látogatás egy csodálatos uralkodói palotában és a kertben.  Napunkat a világörökség részét képező Schönbrunn-i kastélynál, a Habsburg császári család nyári rezidenciájánál kezdjük. A Schönbrunn-i kastély Ausztria leglátogatottabb és legismertebb látnivalója, Bécs szimbóluma. Látogatásunk átvezet minket a pazar lakosztályokon, ahol egykoron Ferenc József fogadta magas rangú vendégeit. A kastély parkjában lenyűgöző kutak, szobrok, emlékművek, fák és virágok találhatók, valamint a pompás Gloriette. A Császári Hintómúzeum, a Trónörökös kertje, a Narancsház kertje, labirintus, az állatkert, a Pálmaház, a Sivatagi ház. Délután buszos városnézés keretében megismerkedünk az osztrák főváros épületeivel, hídjaival.

Programleírás

1. nap - Budapest - Bécs - Budapest

Kora reggeli indulás a kívánt felszállási helyről. Utazás és ismerkedés az elsuhanó tájjal, Ausztriával, Béccsel. Elérkezünk a programunk fő állomására, a Schönbrunn-i kastélyhoz, ahol a látogatás során 40 pompázatos termen sétálhatunk végig az őrszobától kezdve egészen Sisi hálószalonjáig. A Schönbrunni kastély Európa egyik legszebb barokk épületegyüttese. A telek 1569-ben került a Habsburgok birtokába, 1642-ban II. Ferdinánd császár felesége, Gonzaga Eleonóra nyári palotát építtetett ide, és első alkalommal nevezte a birtokot Schönbrunnak. Az 1696-os török ostrom után emelt palotakomplexumot és parkot 1743 után Mária Terézia teljes mértékben átalakíttatta. Napjainkban a kastély történelmi jelentőségének, egyedülálló épületegyüttesének és pompás berendezésének köszönhetően az UNESCO világörökségi helyszíne.

Kastély látogatás után lehetőség van a gyönyörű kertben sétát tenni.

Délután autóbusszal haladunk tovább a város központjába, miközben ismerkedünk Bécs látnivalóival, gyönyörködünk a Wien folyó partján fekvő szecessziós házakban (az autóbusz útvonala a forgalmi helyzettől függően némileg módosulhat) és idegenvezetőnk ismerteti a további programot.

Este indulás vissza Magyarországra.


Az alapár tartalmazza:
  • Utazást felsőkategóriás autóbusszal 
  • Csoportkísérő idegenvezetőt


Az alapár nem tartalmazza:
  • Schönbrunni kastélybelépő: Felnőtt: 22 EUR, Diák 25 éves korig 20 EUR, Gyermek 6-18 éves korig: 15 EUR
    • Utasbiztosítás
    • Adminisztrációs díj
A belépők a buszon fizetendők. 

FONTOS:
Az esetleges határellenőrzésre számítva kérjük győződjenek meg utazási okmányaik érvényességéről.


Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák például adminisztrációs díj, helyi idegenvezető, szervezési költség, csoportbejelentés, transzfer stb. 


Útközbeni felszállók figyelmébe: Az útközbeni felszállást választók figyelmét felhívjuk arra, hogy az autóbusz visszafelé úton legtöbb esetben a másik oldalon lévő pihenőben fog megállni! Az autópályán történő átkelés felüljáró hiányában nem megoldható, tehát kérjék meg egy ismerősüket, hogy vegye fel Önöket a másik oldalon.Kérjük, hogy szíveskedjenek a pontos összeggel fizetni, mert nagyobb címlet esetén probléma adódhat a visszaadásból.


A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Bécs - Látogatás a Schönnbrunn-i kastélyban Képek

Loading..
online
Foglalás