Vásárolj be a Primarkban és a Shopping City Südben | TravelOrigo

Vásárolj be a Primarkban és a Shopping City Südben

1 napos bevásárlóprogram a Primarkban és a Shopping City Südben

Utazás: autóbusszal
Időpontok és Árak

Vásárolj be a Primarkban és a Shopping City Südben

1 napos bevásárlóprogram a Primarkban és a Shopping City Südben

Utazás: autóbusszal
A Shopping City Süd méltán híres a boltjairól, hiszen olyan kínálattal és akciókkal rendelkezik, amiket nem találtunk itthon. A Shopping City Süd Bécs egyik legnagyobb bevásárló központja, több mint 300 üzlettel, étteremmel és különböző szórakozási lehetőséggel. A néhány itthon is megtalálható márkán túl nem szabad kihagyni a Hollister és a Primark üzleteket, ahol az egész családnak filléres áron szerezhetjük be a szükséges cuccokat.

Programleírás

1. nap - Budapest - Bécs, Shopping City Süd

A kora reggeli órákban kezdjük meg utunkat a foglaláskor egyeztetett helyszínről, majd néhány rövid pihenőt tartva a délelőtt folyamán megérkezünk a Bécs külvárosában található Shopping City Süd bevásárlóközpontba.

A Shopping City Süd a ‘70-es évek közepén nyitott meg, ekkor Európa egyik legnagyobb bevásárlóközpontja volt, melyet a ‘80-as évek végén tovább bővítettek. A magyarok körében régóta a legnépszerűbb, és legismertebb bécsi bevásárlóközpontnak számít: 173 ezer m2-es területén 330 üzlet található, melyekben bizonyára mindenki talál kedvére való holmit.

Napunk fókuszában ennek megfelelően a vásárlás áll - a számtalan kihagyhatatlan akciót szinte nem is lehet követni. Rengeteg olyan bolt található az épületkomplexumban, amivel hazánkban még nem találkozhatunk; de az ismert márkák is egyedi kollekciókat, nagyobb választékot és kedvezményes árakat tartogatnak a divat iránt elkötelezettek számára.

Ha még nem járt korábban a Hollister birodalmában, semmiképpen ne hagyja ki! Mindent úgy alakítottak ki, mintha egy óriási bárkában lennénk: a teljes berendezés fából készült, lépcsőkön és kisebb alagutakon lehet átjutni egyik helyiségből a másikba. A bolt egyik sarkában nagy kivetítőn szörfösöket figyelhetünk meg, miközben kellemes zene szól aláfestésnek. Tényleg mesés hangulata van az üzletnek.

A Primark üzlethálózatot bizonyosan meglátogatta már mindenki, aki járt az Egyesült Királyságban. Hogy újra átélje az élményt, mindössze velünk kell tartson a Shopping City Süd-be. Rendkívül kedvező áron vásárolhat ruházati cikkeket, kiegészítőket, de a lakberendezési részleget is érdemes meglátogatni, akárcsak a sminkosztályt. Minden férfi utasunk készüljön fel arra, hogy temérdek mennyiségű szatyrot kell majd visszacipelnie a buszhoz hölgypartnereik - vagy saját maguk kedvéért.

Az említett üzleteken kívül még számos étterem és kávézó várja a megfáradt vásárlókat egy kellemes pihenőidőre, sőt, még egy mozifilmre is beülhetünk, ha úgy tartja kedvünk - hogy aztán újult erővel folytatódhasson az akciók és leárazások felderítése. Innen garantáltan nem távozik senki üres kézzel!


Az alapár tartalmazza:
  • Utazást felsőkategóriás autóbusszal
  • Csoportkísérő idegenvezetőt
  • Informatív városnézést
Az alapár nem tartalmazza:
  • Adminisztrációs díj: 1.000 Ft

Vásárolj be a Primarkban és a Shopping City Südben Képek

Loading..
online
Foglalás