Csobbanás Jesoloban non-stop utazással | TravelOrigo

Csobbanás Jesoloban non-stop utazással

Non-stop csobbanó program Olaszország népszerű tengerpartján

Utazás: autóbusszal
Időpontok és Árak
Programjainknál a feltüntetett alap részvételi díj per főre és a programban szereplő alap ellátásra vonatkozik, és az utazás meghirdetett programjában szereplő minden forintban kötelezően fizetendő díjat tartalmaz.
A helyszínen (program függő) valutában illetve egy-egy esetben forintban fizetendő költségeket külön feltüntetjük.
A fentieken felül – igény szerint – fizethető pl. fakultatív programok, belépők, extra étkezések, vízumdíjak, útlemondási biztosítás díj, egyéb választható szolgáltatások az árkalkulációs résznél, illetve az ár nem tartalmazza résznél is feltüntetésre kerülnek. Szállásos programoknál egyedül utazók, vagy egyágyas szobában történő foglalás esetén egyágyas felár kerül felszámításra, melyet az árkalkulációban is megtalálhat.

A teljes részvételi díjat mely már a fent említett választható szolgáltotásokat is tartalmazza, az adott indulási időpont kalkulációjánál tekinteheti meg a Foglalás gombra kattintva.

Csobbanás Jesoloban non-stop utazással

Non-stop csobbanó program Olaszország népszerű tengerpartján

Utazás: autóbusszal

👉 Így utazhatunk Olaszországba

A beutazást megelőző 48 órán belül elvégzett PCR vagy AG-antigén gyorsteszt negatív eredményét a beutazó köteles bemutatni. Negatív teszteredmény hiányában a beutazó 10 napos járványügyi megfigyelésnek és karanténnak veti alá magát Olaszország területén. A beutazó köteles gondoskodni arról, hogy lakóhelyét tömegközlekedés igénybevétele nélkül érje el! A repülővel érkezők esetén a repülőtér tranzitzónájának elhagyása nélkül lehetőség van a hazautazás légi úton történő folytatására, a jegyen jelzett úticél eléréséig.

Felhívjuk továbbá a figyelmet, hogy a két éven aluli gyermekek mentesülnek a PCR vagy antigén teszt bemutatásának kötelezettsége alól!

Jesolo, népszerű üdülőhely az adriai-tengerpart északi részén, mindössze 30 km-re található Velencétől. Hosszan elnyúló homokos, lassan mélyülő strandja tökéletes a hétköznapok fáradalmainak kipihenésére.

Programleírás

1. nap - Utazás Olaszprszágba

Idegenvezetőnk a TravelOrigo autóbuszánál várja a csoportot a választott felszállási helyen és időpontban. Folyamatos utazás Szlovénián keresztül az Adriáig rövid pihenőkkel, éjszaka a buszon. Útközben 3-4 óránként pihenőket tartunk.

2. nap - Lido di jesolo

Kora reggel érkezünk Lido di Jesoloba, az autóbusz a városi strand közvetlen közelében áll meg. Akik szeretik a mozgalmas, nyüzsgő életet, vásárolgatni, nézelődni, megkóstolni egy finom pizzát, fagyfaltot, érdemes sétálni a városka főutcáján. A strandon rengeteg vízi sportolási lehetőség kínálkozik: pl.jetski, banánozás. Érdemes ellátogatni a híres Aqualandia parkba vagy ellátogatni a Tropicariumba. Akik szeretnének kirándulni, fakultatív program keretében lehetőség van egyénileg ellátogatni Velencébe. Hazaindulás Budapestre. Éjszaka az autóbuszon.

3. nap - Hazaérkezés

Érkezés felszállási helyre a reggeli órákban.

Egyéb tudnivaló

FONTOS:

Az esetleges határellenőrzés miatt kérjük győződjenek meg utazási okmányaik érvényességéről. 

Útközbeni felszállók figyelmébe: Az útközbeni felszállást választók figyelmét felhívjuk arra, hogy az autóbusz visszafelé úton legtöbb esetben a másik oldalon lévő pihenőben fog megállni! Az autópályán történő átkelés felüljáró hiányában nem megoldható, tehát kérjék meg egy ismerősüket, hogy vegye fel Önöket a másik oldalon.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!


Az alapár tartalmazza:
  • utazás autóbusszal
  • csoportkísérő idegenvezetőt


Az alapár nem tartalmazza:
  • utasbiztosítást

Csobbanás Jesoloban non-stop utazással Képek

  • Olaszország utazás - Csobbanás Jesoloban non-stop utazással - TravelOrigo Utazási Iroda
Foglalás