Olaszország utazás
Figyelem! Irodánk 2023. december 08-án áramszünet miatt zárva tart. Mobilszámainkon elérhetőek vagyunk!
Olaszországi utazások busszal: olasz körutak és sokszínű városlátogató programok a TravelOrigo utazási iroda szervezésében. Fedezze fel Itália legszebb tájait Velencétől, Firenzén át a Garda-tóig autóbuszos utazásaink alkalmával.

Olaszország


Az európai kultúra egyik bölcsője, Olaszország egész évben közkedvelt úti cél, hiszen havas hegycsúcsai épp oly vonzóak mint történelmi városai és csodás tengerpartjai. Északról délre haladva minden egyes régiója rengeteg látnivalót tartogat. A TravelOrigo buszos utazásaival szeretné bemutatni ezt a sokszínűséget és változatosságot, amelyet Itália nyújt az odalátogatóknak. Ismert és kevésbé ismert vidékeket bejárva számos érdekességgel, kulturális sokszínűséggel találkozhatunk. A kulináris élmények pedig valóban lenyűgözőek!


Olaszország busszal is kényelmesen elérhető, szervezett útjainkkal pedig azoknak szeretnénk kedvezni, akik nem szívesen töltenek időt a megfelelő úti cél és programok kiválasztásával, inkább rábízzák egy szakavatott utazási irodára ennek megtervezését. Mi szívesen segítünk ebben! Sokszínű programjainkkal és helyszínekkel várjuk az utazni vágyókat. Utazásaink között az olasz tengerparti nyaraláson kívül számos városlátogatás és olaszországi körutazás is szerepel. Természetesen vannak vegyes, azaz városnézéssel és pihenéssel egybekötött utazásaink is, így nem kell lemondania a kulturális élményekről, egyúttal élvezheti a napsütötte a tengerpartot is. És ha már a napsütésnél tartunk érdemes Toszkánába is ellátogatni, amely nemcsak történelmi városairól, hanem kiemelkedő vendéglátásáról, kulináris különlegességeiről is híres. Ha szeretne minél többet látni egy olaszországi utazás alkalmával akkor egy észak-olasz körútra is ellátogathat velünk!


Fedezze fel Itália legszebb tájait Velencétől, Firenzén át a Garda-tóig autóbuszos utazásaink alkalmával!