Rimini gazdagon tengerparti nyaralással | TravelOrigo

Rimini gazdagon tengerparti nyaralással

Utazás: autóbusszal
Időpontok és Árak
Programjainknál a feltüntetett alap részvételi díj per főre és a programban szereplő alap ellátásra vonatkozik, és az utazás meghirdetett programjában szereplő minden forintban kötelezően fizetendő díjat tartalmaz.
A helyszínen (program függő) valutában illetve egy-egy esetben forintban fizetendő költségeket külön feltüntetjük.
A fentieken felül – igény szerint – fizethető pl. fakultatív programok, belépők, extra étkezések, vízumdíjak, útlemondási biztosítás díj, egyéb választható szolgáltatások az árkalkulációs résznél, illetve az ár nem tartalmazza résznél is feltüntetésre kerülnek. Szállásos programoknál egyedül utazók, vagy egyágyas szobában történő foglalás esetén egyágyas felár kerül felszámításra, melyet az árkalkulációban is megtalálhat.

A teljes részvételi díjat mely már a fent említett választható szolgáltotásokat is tartalmazza, az adott indulási időpont kalkulációjánál tekinteheti meg a Foglalás gombra kattintva.

Rimini gazdagon tengerparti nyaralással

Utazás: autóbusszal

👉 Így utazhatunk Olaszországba

A beutazást megelőző 48 órán belül elvégzett PCR vagy AG-antigén gyorsteszt negatív eredményét a beutazó köteles bemutatni. Negatív teszteredmény hiányában a beutazó 10 napos járványügyi megfigyelésnek és karanténnak veti alá magát Olaszország területén. A beutazó köteles gondoskodni arról, hogy lakóhelyét tömegközlekedés igénybevétele nélkül érje el! A repülővel érkezők esetén a repülőtér tranzitzónájának elhagyása nélkül lehetőség van a hazautazás légi úton történő folytatására, a jegyen jelzett úticél eléréséig.

Felhívjuk továbbá a figyelmet, hogy a két éven aluli gyermekek mentesülnek a PCR vagy antigén teszt bemutatásának kötelezettsége alól!

A olasz csizma keleti partján elhelyezkedő Rimini Európa egyik leghíresebb, és legnagyobb tengerparti üdülőhelye, Európa Miami-ja néven is emlegetik: a város tengerpartja 15 km hosszú, mindig tiszta, homokos, lassan mélyülő, kisgyerekes családok számára is ideális. A tengerpart, a szórakozási lehetőségek, a történelmi épületek mellett rengeteg vidámpark, aquapark, San Marino és más csodás városok, kulturális lehetőségek közelsége teszi felejthetetlenné az itt eltöltött időt: nagyon kevés európai nyaralóhely van, amely ilyen sokat nyújt egyszerre!Programleírás

1. nap - Budapest-Rimini

Utunkat az esti órákban kezdjük meg Rimini felé, rövid pihenőket tartva Szlovénián keresztül haladunk, az éjszakát az autóbuszon töltjük

2. nap - Rimini városnézés, strandolás

A reggeli órákban érjük el úti célunkat. Egy rövid sétát teszünk az óvárosban érintve a 2000 éves Tiberius hidat, a Diadalívet és a Piazza Cavour-t. Az ókori hangulatot idéző utcákon való barangolás után koradélután elfoglaljuk szálláshelyünket. A nap további része eltölthető a tengerparton, strandolással, pihenéssel.

3. nap - Strandolás, pihenés.

Strandolás, pihenés.

4. nap - Bologna

A mai napon utasaink ismét választhatnak a tengerpart és az általunk szervezett félnapos fakultatív program közül.Napunk első felét Bolognában töltjük, melyet a paloták városának is neveznek: sétánk során érintjük a Podesta Palotát, a Piazza Maggiore-t, a San Petronio Bazilikát, mely egyedülálló méreteivel a világ egyik leghatalmasabb templomának számít, az Archiginnasio-t, mely a régi egyetem épülete, végezetül a város központjában álló két ferde tornyot, a Garisenda-t és Asinelli-t.Délután visszatérünk Riminibe, majd szabadprogram.

5. nap - Urbino-Montegridolfo-Mondaino sajt-, olíva- és borkóstolás

Ahogy már az előző napok gyakorlata mutatta, most is választhatnak utasaink, a csodás tengerparti pihenés és egy kulináris élvezetekkel tarkított lebilincselő gasztro-kikapcsolódás között.

Utunk első megállója Urbino festőien szép hegyi városkája lesz, melynek épületei, kanyargós utcácskái középkori hangulatot idéznek. A nem mindennapi látványt a Dózse Palota monumentális reneszánsz stílusban készült épülete, továbbá a város csúcspontján épült Albornoz erőd teszi igazán feledhetetlenné, ahonnan lélegzetelállító látvány tárul elénk a várost körülvevő dombságra.

Ezt követően folytatjuk utunkat Montegridolfo apró falucskájába, ahol nemcsak a kontinens egyik legfinomabb olívaolaját készítik, de itt található a tájegység egyik legszebb középkori kastélya is. A látnivalók megtekintése mellett, bepillantunk az olívaolaj gyártás ősi mesterségébe, kóstolunk és aki szeretne, természetesen vásárolhat is a minőségi termékekből.

Ezek után folytatjuk utunkat Mondianoba, ahol kellemes sétát teszünk a középkori városrészben, érintve a Várat, a Harangtornyot és a város elragadó 18. századi főterét. A városnézés után pedig megtekintjük az egyedülálló érlelési technikájáról híres sajtüzemet, ahol kóstolással egybekötött rövid túrát teszünk, melynek végén vásárolhatunk is a Formaggio di Fossa néven ismert, föld alatt érlelt sajtritkaságból. Ha már sajt akkor a bor sem maradhat el: kóstolhatunk a helyi borászok ajánlatában szereplő nedűkből, persze mindent csak óvatosan, mert igazán zamatos, de magas alkoholfokkal bíró borokat kínálnak.

A délután folyamán ismét van lehetőség egy kellemes Rimini strandolásra.

6. nap - San Marino - San Leo

Utasaink választhatnak, hogy velünk tartanak-e egy informatív, fél napot felölelő városnézésre San Marino és San Leo városaiban, avagy Rimini tengerpartját veszi célba és pihenéssel, strandolással töltik a napot. Ha a kirándulás mellett döntenek, meglátogatunk, két hegytetőre épült, középkori emlékeket idéző káprázatos várost. Utunk első része a híres apró államba, San Marinoba vezet, ahol megtekintjük a Monte Titiano hegyre épült citadellát, a Kormányzói palotát, a Szent Ferenc templomot, a San Marino Bazilikát és a Főteret is. A látnivalók megtekintése után természetesen lesz lehetőség egy kis szabad programra és ajándék vásárlásra is a helyi boltok sokaságában.

Utunkat San Leo városában folytatjuk, melyre nyugalom és harmónia jellemző - a 12. századi katedrális vagy a 17. századbeli dóm is ezt sugallják. Legfőbb híressége a város felett épített erőd, a Fortezza di San Leo, mely még a múlt században is börtönként működött. Az erődből csodás kilátás nyílik a városra és a tájra egyaránt, lépcsőin gyalog felkapaszkodni pedig jó kis edzés. A nap hátralévő része a pihenésé és a feltöltődésé.

7. nap - Delfinshow

Reggelink elfogyasztása után ismét pihenéssel, strandolással töltjük a délelőttöt.A nap második felét a Riccone Oltremare delfin, papagáj és ragadozómadár show-ja teszi igazán emlékezetessé (fakultatív). A műsor végeztével vissza indulunk szállásunkra.

8. nap - Rimini-Budapest

Miután kényelmesen megreggeliztünk, elköszönünk az olasz tengerparttól és megkezdjük utunkat hazánk felé. Csak kisebb pihenőket tartunk és a késő esti órákban érjük el felszállási helyünket.

Útleírás

Az alapár tartalmazza:
 • Utazás felsőkategóriás autóbusszal
 • Csoportkísérő idegenvezető
 • 6 éj szállás (1 éj a buszon) légkondícionált szobákban
       várható szállás: Hotel Kursaal*** - Rimini
 • Reggeli


Az alapár nem tartalmazza:
 • Félpanziós felár: 31.900 Ft
 • Egyágyas felár: 25.900 Ft
 • Idegenforgalmi adó: 15 EUR
 • Strandszervíz: kb. 15 EUR / nap (1 napernyő + 2 nyugágy)
 • Fakultatív San Marino - San Leo: 40 EUR + belépőjegyStrandszervíz: kb. 6 EUR / nap
 • Fakultatív Urbino-Montegridolfo-Mondaino: 35 EUR + belépőjegy
 • Fakultatív Delfinarium: 15 EUR + belépőjegy
 • Fakultatív Bologna: 25 EUR + belépőjegy

 

Rimini gazdagon tengerparti nyaralással Képek

 • Olaszország utazás - Rimini gazdagon tengerparti nyaralással - TravelOrigo Utazási Iroda
Foglalás