Rövid vakáció Jesoloban | TravelOrigo

Rövid vakáció Jesoloban

4 napos nyaralás Olaszországban

Utazás: autóbusszal
Időpontok és Árak

Rövid vakáció Jesoloban

4 napos nyaralás Olaszországban

Utazás: autóbusszal

Lido di Jesolo, az észak-adriai tengerpart egyik leghíresebb városkája a maga 14 km hosszú tengerpartjával, csodás fenyőerdők övezik, melyek kellemes illata a sós tengeri levegővel keveredve  belengi a régiót. Rövid tengerparti nyaralás alatt lehetőségük van rövid kirándulásokra a közeli Velencébe vagy a Grappa hazájába.Rövid vakáció Jesoloban Programleírás

4 nap / 3 éj

1. nap - Budapest - Olaszország

Kora reggeli indulás a Travelorigo buszával a választott felszállási helyről. Rövid pihenő Trojane festői alpesi településen, ahol hatalmas fánkok és krémesek között válogathatunk. Itáliába belépve a trieszti öbölben a Miramare kastély parkjában megcsodálhatjuk 3 ország (Olaszország, Szlovénia, Horvátország) tengerpartját is. A gyönyörű kastélyparkban sétálhatunk, kávézhatunk és aki szeretne, a kastélyt belülről is megcsodálhatja. A kora esti órákban érkezés a szállásunkra. 

2. nap - Szabadprogram - Fakultatív szigettúra

Reggeli után fürdési, vásárlási lehetőség. Fakultatív programlehetőség: Szigettúra Murano-Burano-Velence.

Reggeli után busszal átmegyünk Punta Sabbioni kikötőjébe, ahol hajóra szállunk és szigettúrára indulunk. Megállunk a csipkeverésről és a színes házairól ismert Burano szigeten, majd Muranon betekintünk az üvegfújás mesterségébe, majd érkezés Velencébe a délutáni órákban. Gyalogos városnézés a legfontosabb látnivalókkal: Szent Márk tér, Bazilika, Dózse Palota, Sóhajok hídja, Rialtó.

Igény szerint lehetőség van Velence különleges világában gondolázni (fakultatív). 

Este visszahajózunk a buszhoz, ami elvisz a szállásunkra.

3. nap - Szabad program. Fakultatív programlehetőség: Treviso és Grappa gyár

Elutazás Trevisoba, a vizek és a tiramusuk városába. A középkorban körbevették a várost kőfallal, amely még ma is erődként védi az óvárost. Alatta kanyarog a Sile folyó, bekeritve a várost. A házak itt is cölöpökre épültek, s az itteni paloták legalább olyan díszesek, cifrák, mint a velenceiek. Gyönyörű óvárosában kellemes sétát tehetünk, igazi olasz kisvárosi élet vár ránk! Van még egy érdekesség, a tiramisu receptje állítólag innen származik egy Le Beccherie nevű étteremből.

Továbbutazunk a híres olasz grappa gyártás központjába, Schiavonba, ahol betekinthetünk a kulisszák mögé és megismerhetjük a grappa előállításának titkait, majd sétát tehetünk a 4000 fahordó között. A múzeumban végigkövethetjük a Poli család történetét és természetesen mi is belekóstolhatunk a végeredménybe. 

A késő délutáni órákban indulunk vissza szálláshelyünkre. 

4. nap - Hazautazás

Reggelit követően Szlovénia irányába vesszük utunkat, egy rövid kitérőt teszünk hangulatos festői kisvárosába Skofja Loka-ba, egy igazi antik szlovén gyöngyszem szűk történelmi tereivel, város fölé magasodó várával, a kis folyókon átívelő hídjaival.

Magyarországra a késő esti órákban érkezünk. 

Egyéb tudnivaló

Szállás: HOTEL BOLIVAR 3*

A szálloda 100 méterre a található strandtól, Lido di Jesolo nyugati részében, közvetlenül a főutcában, ahol rengeteg üzlet, étterem, bár van, az esti órákban sétáló utca lesz.

Szolgáltatásai: étterem terasz, bár , nyitott medence, , lift, ingyenes Wi-Fi.

Szobák felszereltsége: fürdőszoba, erkély , hajszárító, telefon , TV , széf és minibár . Légkondicionálás extra költségért kérhető- előre kell jelezni. Az ár tartalmazza a strandszervízt (napernyő és 2 napozóágy/ szoba).


Az ár tartalmazza:
 • Utazás felsőkategóriás autóbusszal
 • Csoportkísérő idegenvezető
 • 3 éj szállás középkategóriás szálláshelyen Lido di Jesoloban 
 • Reggelis ellátás 


Az ár nem tartalmazza:
 • Egyágyas felár: 13.500 Ft/fő* egy utas esetén
 • Vacsora felár : 17.400 Ft/fő
 • Üléshely felár: 3.000 Ft/fő
 • Szigettúra Velencével 55 EUR/fő
 • Treviso-Grappa gyár kirándulás 30 EUR/fő
 • Idegenforgalmi adó: 12 EUR/fő*
 • Miramare kastély: 12EUR/fő Diák 4 euro EUR/fő
 • Velencei városi illeték: 10 EUR/fő
 • Gondolázás: 25 EUR/fő
 • Utasbiztosítás: 1.320 Ft/fő
Fakultatív programok
Gondolázás Velencében

Gondolázás Velencében

Olaszország, Velence

Velence legjellegzetesebb legegyedibb közlekedési eszközét ma már csak kizárólag a turisták használják. Semmilyen más módon nem lehet ennyire ráérezni Velence lényegére, hangulatára. Velencében 12 gondolaállomás (imbarcadero) található.

25 EUR/fő   

BŐVEBBEN

Programjainknál a feltüntetett alap részvételi díj per főre és a programban szereplő alap ellátásra vonatkozik, és az utazás meghirdetett programjában szereplő minden forintban kötelezően fizetendő díjat tartalmaz.
A helyszínen (program függő) valutában illetve egy-egy esetben forintban fizetendő költségeket külön feltüntetjük.
A fentieken felül – igény szerint – fizethető pl. fakultatív programok, belépők, extra étkezések, vízumdíjak, útlemondási biztosítás díj, egyéb választható szolgáltatások az árkalkulációs résznél, illetve az ár nem tartalmazza résznél is feltüntetésre kerülnek. Szállásos programoknál egyedül utazók, vagy egyágyas szobában történő foglalás esetén egyágyas felár kerül felszámításra, melyet az árkalkulációban is megtalálhat.

A teljes részvételi díjat mely már a fent említett választható szolgáltotásokat is tartalmazza, az adott indulási időpont kalkulációjánál tekinteheti meg a Foglalás gombra kattintva.

Rövid vakáció Jesoloban Képek

 • Olaszország utazás - Rövid vakáció Jesoloban - TravelOrigo Utazási Iroda
Foglalás