Szlovéniai csobbanás: Portoroz és Piran | TravelOrigo

Szlovéniai csobbanás: Portoroz és Piran

3 napos nonstop utazás Szlovéniába

Utazás: autóbusszal
Időpontok és Árak

Szlovéniai csobbanás: Portoroz és Piran

3 napos nonstop utazás Szlovéniába

Utazás: autóbusszal
Szlovénia alig több mint 45 km-es tengerparttal rendelkezik, ezen a rövid szakaszon ugyanakkor mindent megtalálunk, ami egy tartalmas tengerparti programhoz elengedhetetlen: kristálytiszta tengervíz, gyönyörű partok, szolgáltatások széles választéka, jó hangulat, de a kulturális különlegességeket keresőket is rabul eljti az Adria itteni városainak hangulata és látnivalói. A szlovén tengerpart városaiban mai napig érződik a több évszázados velencei uralom nyoma, így a jól ismert olasz és horvát partok között, ezen a kis szakaszon sajátos kulturális keveredésben, de önálló arculattal és igazán különleges atmoszférával találkozhatunk. Csobbanó programunkkal egy kellemes és tartalmas napot tölthet el Portorož élettel teli, nyüzsgő tengerpartján, megfűszerezve egy kis történelemmel Piran óvárosában.

Programleírás

1. nap - Elutazás Szlovéniába

Idegenvezetőnk a TravelOrigo autóbuszánál várja a csoportot a választott felszállási helyen és időpontban. Felszállás után megkezdjük utunkat Szlovénia irányába. Éjszaka az autóbuszon. Útközben 3-4 óránként pihenőket tartunk.

2. nap - Porotoroz, Piran

Reggel megérkezünk a Szlovén tengerpartra, Portorožba és kezdetét veszi az egész napos program. A város neve "Rózsakikötőt" jelent és elegáns szállodáival ma Szlovénia egyik legnépszerűbb nyaralóvárosa. A város szabadstarndjai többnyire aprókavicsosak vagy betonozottak, de kisebb homokos részeket is kialakítottak. Minden adott egy kellemes, strandolós naphoz. Este autóbuszunkkal a szomszédos Piranba látogatunk, ahol a nap zárásaként sétálhatunk az autentikus hangulatú óvárosban, beszerezhetjük néhány emléktárgyat vagy ajándékot, de akár egy kellemes vacsorát is elfogyaszthatunk egy helyi vendéglőben. Az óvárost uralja a Szent György templom jellegzetes, Velencét idéző harangtornya, az óváros központja pedig a Tartini tér, mely a város szülöttjéről, a híres hegedűművészről kapta a nevét. A tér érdekessége, hogy eredetileg egy öböl és kikötő volt, amit később feltöltöttek. Késő este élményekkel gazdagon találkozunk az autóbusznál és megkezdjük utunkat Magyarország felé. Éjszakai utazás az autóbuszon.

3. nap - Hazautazás

Vasárnap a hajnali - kora reggeli órákban érkezünk meg a kiindulási állomásra.

Egyéb tudnivaló

FONTOS:  A határellenőrzés miatt kérjük győződjenek meg utazási okmányaik érvényességéről. 


Az alapár tartalmazza:
  • Utazás felsőkategóriás autóbusszal
  • Csoportkísérő idegenvezető
Az alapár nem tartalmazza:
  • Adminisztrációs díjat: 1.000 Ft
  • Utasbiztosítást

Szlovéniai csobbanás: Portoroz és Piran Képek

Loading..
online
Foglalás