Velencei Karnevál - Non-stop utazással | TravelOrigo

Velencei Karnevál - Non-stop utazással

3 napos non-stop utazás a Velencei Karneválra

Utazás: autóbusszal
⚡ Előfoglalási Akció 2021 december 31-ig!

2022-ben induló több napos utazásaink 20% előleg befizetésével, egynapos és non-stop utazásaink 50% előleggel foglalhatóak! A fennmaradó hátralék összeget indulás előtt 35 nappal kell rendezni!

ÁRGARANCIA: Minden olyan utasunknak árgaranciát biztosítunk, aki 2022-es utazását a szokásos előleg megfizetésével, azaz több napos utazását 40% előleggel, egynapos és non-stop utazását teljes összeggel foglalja le.

Időpontok és Árak

Velencei Karnevál - Non-stop utazással

3 napos non-stop utazás a Velencei Karneválra

Utazás: autóbusszal
⚡ Előfoglalási akció 2021 december 31-ig!

2022-ben induló több napos utazásaink 20% előleg befizetésével, egynapos és non-stop utazásaink 50% előleggel foglalhatóak! A fennmaradó hátralék összeget indulás előtt 35 nappal kell rendezni!

ÁRGARANCIA: Minden olyan utasunknak árgaranciát biztosítunk, aki 2022-es utazását a szokásos előleg megfizetésével, azaz több napos utazását 40% előleggel, egynapos és non-stop utazását teljes összeggel foglalja le.👉 Tudnivalók az EU országaiba való utazáshoz

Az Európai Unió országaiba való utazáshoz egységesen elfogadott a QR-kódot tartalmazó, magyar és angol nyelvű Uniós digitális Covid-igazolvány, vagyis "zöld útlevél” (green pass). Az Uniós digitális Covid-igazolvány a megfelelő védettséggel rendelkezők számára nyomtatott és elektronikus formában egyaránt ingyenesen elérhető: nyomtatott formában igényelhető a kormányablakoknál, ügyfélkapuval rendelkezőknek néhány kattintással letölthető és nyomtatható az eeszt.gov.hu oldalról, vagy digitálisan elérhető az EESZT mobilalkalmazáson keresztül.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a kártya formátumú magyar védettségi igazolvány önmagában általánosságban nem elegendő a külföldi utazáshoz, azt a külföldi hatóságok nem minden ország esetében fogadják el.
A belépéshez szükséges egészségügyi dokumentumok megléte az utazó felelősségi körébe tartozik.
Az egyes országokra vonatkozó teljes körű és részletes szabályozásokat (pl. elfogadott oltás típusok, stb.) a Konzuli szolgálat oldalán országonként csoportosítva találják, ide kattintva elérhető:
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/utazasi-tanacs

Hazautazás Magyarországra:
A jelenleg érvényes szabályok szerint közúton, vasúton és vízi úton – állampolgárságtól és a koronavírus elleni védettségtől függetlenül – járványügyi korlátozás nélkül be lehet lépni Magyarország területére Horvátország, Ausztria, Románia, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia és Ukrajna területéről, azonban a beutazás egyéb, általános feltételeivel (pl. érvényes úti okmány) rendelkezni kell.
Kérjük, hogy a foglalás és az utazás közötti időben is kísérjék figyelemmel az esetleges változásokat az aktuális szabályozásokat illetően, az ezeknek megfelelő dokumentumok megléte az utasok saját felelőssége.

Tarts velünk a Velencei Karneválra egy 3 napos non-stop utazás során. Ismerd meg a lagúnák városának legendáit és történelmi látnivalóit.

Velencei Karnevál - Non-stop utazással Programleírás

3 nap

1. nap - Budapest - Olaszország, Velence

Utastalálkozó a kiválasztott felszállásihelyen, az utastájékoztatóban megadott időpontban. Utasaink a Velencei Karnevál programunkra időponttól függően 18 vidéki városban és Budapesten csatlakozhatnak. Autóbuszainkon csoportkísérő idegenvezető kollégink várják az utasokat. Kollégáink a kiutazás ideje alatt hasznos és érdekes információkkal szolgálnak velencei utazásunk programját és a fakultatív programlehetőségeket illetően. A választható fakultatív programok árát is kollégánk gyűjti be a kiutazás alkalmával. utazásunk alatt több alkalommal tartunk technikai megállókat, így utasainkna van lehetősége mosdó- és kávészünetet tartani. Éjjel átlépjük Olaszország határát és a reggeli órákban érkezünk meg a Jesolotól nem messze található kikötőbe.

2. nap - Punta Sabbioni - (Murano-Burano) - Velence

Punta Sabbione kitőtőjébe a kora reggli órákban érkeznek meg autóbuszaink, ahonnan utasainkat már várják a Velencébe induló hajók. A Burano és Muranó fakultatív programot választó utasaink külön hajóval utaznak tovább, mely útban Velencébe megáll Burano és Murano szigeteknél is. A hajón töltött utazási idő alatt idegenvezetőink ismertetik utasainkkal Velence történelmét és lagunavilágát. A fakultatív szigettúrát választó utasaink először a Burano szigeten kötnek ki, ahol megcsodálhatják a sziget színes házikóit, és a kiállított csipkeremekeket. Burano rövid megismerése után hajónk a Murano sziget felé veszi az irányt, ahol megismerhetik a muranói üvegkészítés fortélyait és a heji kiállítóteremben megcsodálhatják az elkészült mesterműveket.

3. nap - Hazautazás

Éjszaka az autóbuszon. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel, majd megérkezés a kiinduló pontra.

Egyéb tudnivaló
Választható felszállásihelyek és időpontok

Velencei Karnevál - Non-stop utazással felszállási lehetőségek

Budapest - BOK csarnok (régi nevén SYMA csarnok) 21:40
Buda - Budaörsi út 112., OMV Benzinkút, Mc Donald's 22:10
Székesfehérvár - Székesfehérvár M7 Shell benzinkút 22:50
Siófok - TESCO parkoló 23:20
Balatonlelle
- MOL Marché benzinkút (M7 autópálya 137 km) 23:55
Nagykanizsa - Régi 7-es főút MOL benzinkút (Garay u. 15.) 00:50

Tatabánya - Tata - LUKOIL Benzinkút 21:20 - Felár: 1000 ft/fő
Győr - TESCO parkoló (Királyszék út 33.) 22:00 - Felár: 1000 ft/fő
Csorna - Buszpályaudvar (Eötvös tér 1.) 22:40 - Felár: 1000 ft/fő 
Szombathely - Buszpályaudvar (Ady tér 2.) 00:00 - Felár: 1000 ft/fő

Debrecen - TESCO Extra Parkoló (Kishegyesi út 1-11.) 16:55 - Felár: 3000 ft/fő
Miskolc - Centrum Bevásárlóközpont parkolója 18:50 - Felár: 3000 ft/fő
Eger - MOL benzinkút (Mátyás király út) 19:50 - Felár: 3000 ft/fő
Gyöngyös - TESCO parkoló 20:50 - Felár: 3000 ft/fő
Hatvan - TESCO parkoló (Bibó István út 1.) 21:10 - Felár: 3000 ft/fő

Szeged - Tesco Extra parkolója (Rókusi krt. 42-46) 19:00 - Felár: 2000 ft/fő
Kecskemét - AUCHAN parkoló (Dunaföldvári út 2.) 20:20 - Felár: 2000 ft/fő
Inárcs - M5 autópálya, Inárcsi pihenőhely (Vénusz Panzió) 21:20 - Felár: 2000 ft/fő


Az ár tartalmazza:
  • Utazás felsőkategóriás autóbusszal (2 éjszaka az autóbuszon)
  • Csoportkísérő idegenvezető


Az ár nem tartalmazza:
  • Retúr hajójegy Velencébe (helyszínen kötelezően fizetendő): 35 EUR /fő
  • Velencei városi illeték (helyszínen kötelezően fizetendő): 10 EUR /fő
  • Fakultatív Murano-Burano szigettúra: 20 EUR /fő
  • Fakultatív gondolázás: 25 EUR /fő
  • Fakultatív hangulatos olasz vacsora: 20 EUR /fő
  • Utasbiztosítás
Előleg:
Az előleg az utazást megelőző 40-ik napig a teljes részvételi díj 40%-a, mely foglaláskor fizetendő. 40 napon belüli indulási időpont foglalása esetén már csak a teljes részvételi díj megfizetése mellett van lehetősége utazást foglalni.


Hátralék:
A hátralék az utazás teljes részvételi díjának 60%-a, mely legkésőbb az utazást megelőző 30-40-nappal fizetendő.
Fakultatív programok
Burano - Murano szigettúra

Szigettúra (Murano és Burano)

Olaszország, Velence

Külön hajóval kezdjük meg fakultatív szigettúránkat. Először a csipkekészítéséről híres Burano-szigetére, majd az üvegfúvó mestereiről híres Murano-szigetére látogatunk.

20 EUR/fő   

BŐVEBBEN
Gondolázás Velencében

Gondolázás Velencében

Olaszország, Velence

Velence legjellegzetesebb legegyedibb közlekedési eszközét ma már csak kizárólag a turisták használják. Semmilyen más módon nem lehet ennyire ráérezni Velence lényegére, hangulatára. Velencében 12 gondolaállomás (imbarcadero) található.

25 EUR/fő   

BŐVEBBEN
Velencei vacsora egy hangulatos olasz étteremben

Hangulatos vacsora egy olasz étteremben

Olaszország, Velence

Velence nem más, mint a vékony, ropogós pizzákba, olasz tésztákba, kis szendvicskékbe és narancsszínű Aperol spritzekbe burkolt tökéletes csábítás. Velence gasztronómiája hűen tükrözi népe múltját és jellemét.

20 EUR/fő   

BŐVEBBEN

Programjainknál a feltüntetett alap részvételi díj per főre és a programban szereplő alap ellátásra vonatkozik, és az utazás meghirdetett programjában szereplő minden forintban kötelezően fizetendő díjat tartalmaz.
A helyszínen (program függő) valutában illetve egy-egy esetben forintban fizetendő költségeket külön feltüntetjük.
A fentieken felül – igény szerint – fizethető pl. fakultatív programok, belépők, extra étkezések, vízumdíjak, útlemondási biztosítás díj, egyéb választható szolgáltatások az árkalkulációs résznél, illetve az ár nem tartalmazza résznél is feltüntetésre kerülnek. Szállásos programoknál egyedül utazók, vagy egyágyas szobában történő foglalás esetén egyágyas felár kerül felszámításra, melyet az árkalkulációban is megtalálhat.

A teljes részvételi díjat mely már a fent említett választható szolgáltotásokat is tartalmazza, az adott indulási időpont kalkulációjánál tekinteheti meg a Foglalás gombra kattintva.

Velencei Karnevál - Non-stop utazással Képek

  • Olaszország utazás - Velencei Karnevál - Non-stop utazással - TravelOrigo Utazási Iroda
Velencei Karnevál Nonstop program
Foglalás