Velencei Karnevál - 4 nap 1 éj szállással | TravelOrigo
Utazásid: 27
Figyelem! Irodánk 2023. december 08-án áramszünet miatt zárva tart. Mobilszámainkon elérhetőek vagyunk!

Velencei Karnevál - 4 nap 1 éj szállással

4 napos buszos utazás a Velencei Karneválra 1 éjszaka szállással Jesolo környékén

Utazás: autóbusszal
Időpontok és Árak

Velencei Karnevál - 4 nap 1 éj szállással

4 napos buszos utazás a Velencei Karneválra 1 éjszaka szállással Jesolo környékén

Utazás: autóbusszal
Utazás a velencei karneválra busszal, egy éj szállással. Akik ezt a buszos utazást választják, azok két teljes napot tölthetnek Velencében! Sok csoport szombaton érkezik Velencébe, míg mi egy nappal előbb, már pénteken felfedezhetjük Velence látnivalóit, történelmi nevezetességeit, és a nagy nyüzsgés előtt bepillanthatunk a karneváli forgatagba is. Velence Olaszország egyik legnépszerűbb városa, amellyel nem lehet betelni, a sok érdekesség, látványosság, amelyet ez a történelmi város tartogat, szinte megunhatatlan. Hiába jártunk ott már egyszer, tízszer, vagy akár százszor is, amikor újra megpillantjuk Velencét, biztosak lehetünk benne, hogy mindig újabb és újabb meglepetésekkel vár. A velencei karnevál hangulata, a gyönyörű, színes jelmezek, maszkok egy igazán különleges világba kalauzolnak el minket. Intsünk búcsút a zord télnek és köszöntsük együtt a közelgő tavaszt ezen a csodás eseményen!

Ajánlatot kérek!

Programhossz: 4 nap / 1 éj

1. nap - Utazás Olaszországba

Az esti órákban elindulunk Velencébe a TravelOrigo jelzésű autóbuszokkal, melyek a korábban kiválasztott időpontban és helyszínen veszik fel az utasokat. Rövid pihenőket tartva haladunk Olaszország felé az éjszaka folyamán, az út alatt filmnézésre is lesz lehetőség, továbbá idegenvezetőink segítségével megismerkedünk Olaszország, Velence történelmével, érdekességeivel.

2. nap - Velence 1. nap

Érkezés pénteken a reggeli órákban Punte Sabbioni kikötőjébe, ahol már várják utasainkat a Travelorigo különhajók. Idegenvezető kíséretében hajózunk be a Szent Márk térre. A hajóról már láthatjuk a csodás Velence látnivalóit, nevezetességeit. A hajókázási idő kb. 30 perc.

Kikötés után utasaink eldönthetik, hogy részt kívánnak-e venni INGYENES informatív városnézésünkön idegenvezetőnkkel, vagy egyéni program keretein belül önmaguk fedezik fel Velence nevezetességeit. A városnéző séta során megtekintjük a Ponte dei Sospiri-t (Sóhajok hídja), a Dózse Palotát, a Szent Márk teret. Végigsétálunk Velence híres bevásárló utcáján, a Via Mercerie-n, s eljutunk a város legmagasabbnak tartott pontjára, a Ponte di Rialto-hoz. A hídról fantasztikus látvány tárul elénk: a Canal Grande. Láthatjuk a csatorna melletti gyönyörű palotákat, a gondolákat és a mindennapi velencei élet helyi közlekedési eszközeit is. Itt található a Hal- és Zöldségpiac is, mely mind a mai napig a velencei élet egyik központja.

A városnéző séta után utasaink részt vehetnek fakultatív program keretein belül egy igazi és kihagyhatatlan velencei gondolázáson. Aki velünk tart koradélután gondolán hódíthatja meg a lagúnák városát.

Felejthetetlen élmény a gondolázás, mindenkinek javasoljuk nemcsak a szerelmeseknek. :) Velence és a világhírű velencei gondolák története évszázadok óta összefonódott. Gondolázz és élvezd a napsütötte velencei riók által kínált egyedülálló hangulatot, miközben gondolierek dúdolják mély bariton tónusú éneküket, különleges evezőjükkel és gyakran lábukkal a falnak támaszkodva irányítják a díszes csónakot.

A lagúnák meghódítása után kora délután kikötünk Velencében, a Szent Márk tér közelében majd részt veszünk a karneváli forgatagban. Megcsodálhatjuk a színpompás ruhákba öltözött maszkosokat és elvegyülhetünk kedvünkre a karnevál egyedülálló hangulatot kínáló forgatagában.

 • Velencei Karnevál - maszkok, jelmezek
 • Velencei Karnevál - maszkok, jelmezek
 • Velencei Karnevál - maszkok, jelmezek
 • Velencei Karnevál - maszkok, jelmezek

3. nap - Velence 2. nap

Reggeli után elhagyjuk a szállásunkat és ismét Punte Sabbioni kikötőjét vesszük célba ahonnan behajókázunk Velencébe, ahol a már tegnap jól megismert, színpompás, maszkos kavalkád fogad minket a Szent Márk téren. Délelőtt szabadprogram, melynek keretein belül lehetőség nyílik szuvenír vásárlására, gasztronómiai élvezetekre. Csatangolhatunk a tegnap már megismert csodálatos velencei lagúnák között, kedvünkre felfedezhetjük a város rejtett zugait és nevezetességeit.

Természetesen ez a nap sem telhet el egy igazi velencei fakultatív program nélkül. Utasaink részt vehetnek fakultatív szigettúránkon, ahol két világhírű szigetet, Buranót majd Muranót látogatjuk meg.

Fakultatív szigettúra: a program során meglátogatjuk Murano és Burano szigetét. A hajón idegenvezetőnk mutatja be Velence híres lagúnavilágát, valamint az érintett szigeteket.

Első kiszállásunk Burano szigetén lesz, ahol a csipkéjéről és színes házairól híres szigeten lesz időnk gyönyörködni a kézzel vert buranói csipkékben, esetleg megreggelizni egy hangulatos öbölben.

Ezt követően áthajózunk Murano szigetére, ahol egy üvegműhelyben a szemünk láttára készíti el az üvegmester becses portékáját. Nagyon nagy élmény látni, hogy a nagy múltú muránói üveg egy izzón folyó anyagból, miként formálódik percek alatt csodálatos kehellyé, vagy figurává. Az üvegműhelyben sok érdekességet hallhatunk az üvegkészítés fortélyairól, Murano jellegzetességéről. Utunkat a tengeren hajózva folytatjuk.

A fakultatív program után kikötünk a Szent Márk tér közelében, ismét következik egy kis szabadidő Velencében. A belvárosban ünnepség, parádé történelmi kosztümökben (álarcosok, pantomimesek, zenészek), az esti órákban zenés, táncos karneváli hangulat vár minket.

Élményekkel telve találkozunk az esti órákban, és a már jól megszokott módon, külön hajóval tesszük meg utunkat vissza a buszhoz, majd megkezdjük buszos utazásunkat rövid megállókkal Magyarország felé. Éjszaka az autóbuszon igény szerint filmezéssel.

4. nap - Hazaérkezés

Folyamatos utazást követően visszaérkezés a kiindulási helyre a reggeli/délelőtti órákban.


A programváltoztatás jogát fenttartjuk!
Egyéb tudnivaló
Választható felszállásihelyek és időpontok
 • Budapest - BOK csarnok (volt SYMA csarnok) 22:00
 • Buda - Budaörsi út 112., OMV Benzinkút, MC Donalds 22:30
 • Székesfehérvár - Székesfehérvár M7 Shell benzinkút Fehérvári pihenő (M7 59 km) 23:00
 • Siófok - OMV SPAR Express (Vak Bottyán u. 1) 23:30
 • Balatonlelle - MOL Marché benzinkút (M7 autópálya 137 km) 23:55
 • Nagykanizsa - Régi 7-es főút MOL benzinkút (Garay u. 15.) 01:00

Az ár tartalmazza:
 • Utazás felsőkategóriás autóbusszal
 • Csoportkísérő idegenvezető
 • 1 éj szállás
 • Reggeli


Az ár nem tartalmazza:
 • Egyágyas felár: 14.000 Ft
 • Ülőhely választási felár: 3.000 Ft/fő
 • Idegenforgalmi adó: 4 EUR/fő*
 • Retúr hajójegy Velencébe: 65 EUR/fő*
 • Behajtási illeték + parkolás + városi belépő: 30 EUR/fő*
 • Fakultatív Murano-Burano szigettúra: 25 EUR/fő
 • Fakultatív gondolázás: 30 EUR/fő
 • Fakultatív hangulatos olasz vacsora: 25 EUR/fő
 • Utasbiztosítás 


FONTOS:
A belépők ára tájékoztató jellegű, előzetes információ nélkül módosulhatnak!
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák például adminisztrációs díj, helyi idegenvezető, szervezési költség, csoportbejelentés, transzfer stb.

Az esetleges határellenőrzésre számítva kérjük győződjenek meg utazási okmányaik érvényességéről.

Útközbeni felszállók figyelmébe: Az útközbeni felszállást választók figyelmét felhívjuk arra, hogy az autóbusz visszafelé úton legtöbb esetben a másik oldalon lévő pihenőben fog megállni! Az autópályán történő átkelés felüljáró hiányában nem megoldható, tehát kérjék meg egy ismerősüket, hogy vegye fel Önöket a másik oldalon.

Kérjük, hogy szíveskedjenek a pontos összeggel fizetni, mert nagyobb címlet esetén probléma adódhat a visszaadásból.

Előleg:
Az előleg az utazást megelőző 40-ik napig a teljes részvételi díj 40%-a, mely foglaláskor fizetendő. 40 napon belüli indulási időpont foglalása esetén már csak a teljes részvételi díj megfizetése mellett van lehetősége utazást foglalni.


Hátralék:
A hátralék az utazás teljes részvételi díjának 60%-a, mely legkésőbb az utazást megelőző 30-40-nappal fizetendő.
Fakultatív programok
Burano - Murano szigettúra

Szigettúra (Murano és Burano) - Itt kell előre jelezni!

Olaszország, Velence

Külön hajóval kezdjük meg fakultatív szigettúránkat. A hajón idegenvezetőnk mutatja be Velence híres lagúnavilágát, valamint az érintett szigeteket. Első kiszállásunk Burano szigetén lesz, ahol a csipkéjéről és színes házairól híres szigeten lesz időnk gyönyörködni a kézzel vert buránói csipkékben, esetleg megreggelizni egy hangulatos öbölben. Majd áthajózunk Murano szigetére, ahol egy üvegműhelyben a szemünk láttára készíti el az üvegmester becses portékáját. Nagyon nagy élmény látni, hogy a nagy múltú muránói üveg egy izzón folyó anyagból miként formálódik percek alatt csodálatos kehellyé, vagy figurává. Az üvegműhelyben sok érdekességet hallhatunk az üvegkészítés fortélyairól, Muránó jellegzetességéről. Utunkat a tengeren hajózva folytatjuk. Szigettúránk végeztével kora délután kikötünk Velencében, a Szent Márk tér közelében.

25 EUR/fő   

Gondolázás Velencében

Gondolázás Velencében

Olaszország, Velence

Mielőtt a hidakat megépítették, a gondola nélkülözhetetlen közlekedési és szállítási eszköz volt Velencében. Velence legjellegzetesebb legegyedibb közlekedési eszközét ma már csak kizárólag a turisták használják. Semmilyen más módon nem lehet ennyire ráérezni Velence lényegére, hangulatára. Velencében 12 gondolaállomás (imbarcadero) található. A legnagyobb a Szent Márk téren, de Akadémia hid lábánál, Rialtó hídnál, az vasútállomásnál, és a Piazzale Románál is beülhetünk egy gondolába. A gondolások általában ugyan azon a helyen állomásoznak egész életükben.
Minimális létszám 5 fő! Időtartam: kb 30-35 perc Nem privát túra. A hajóban 6 utas ül egy időben, és a gondolákat 6 főnként tudjuk indítani.
Ár: EUR 30 /fő Gyermekeknek nincs külön tarifa, felnőtt áron utazhatnak .
6 éves kor alatt is minden gyermeknek ülnie kell a hajóban külön ülésen. Privát gondolázásra is van lehetőség, kérem érdeklődjön irodánkban!

30 EUR/fő   

Velencei vacsora egy hangulatos olasz étteremben

Fakultatív vacsora egy olasz étteremben - Itt kell előre jelezni!

Olaszország, Velence

Velence nem más, mint a vékony, ropogós pizzákba, olasz tésztákba, kis szendvicskékbe és narancsszínű Aperol spritzekbe burkolt tökéletes csábítás. Velence gasztronómiája hűen tükrözi népe múltját és jellemét. Az eredeti és ízletes helyi gasztronómia egy nagy nemzetéről mesél, a változatos fogások pedig, amelyekben az ellentétes ízek, az édes és a sós harmonikusan kiegészítik egymást, a tengeri kereskedelem folytán Velencében találkozó különböző kultúrák, a Kelet és a Nyugat, Észak és Dél keveredését juttatják eszünkbe. 3 fogásos tradícionális vacsoránkat egy igazi olasz trattoriában fogyasztjuk el.

25 EUR/fő   

Velencei Karnevál - 4 nap 1 éj szállással

 • Velencei Karnevál
 • Velencei Karnevál - Burano, Murano
 • Velencei Karnevál - Murano, Burano
 • Velencei Karnevál - Murano, Burano
 • Velencei Karnevál - Burano, Murano
 • Velencei Karnevál - Burano, Murano
 • Velencei Karnevál - Burano, Murano
 • Velencei Karnevál
 • Velencei Karnevál
 • Velencei Karnevál
 • Velencei Karnevál
 • Velencei Karnevál
 • Velencei Karnevál
 • Velencei Karnevál
 • Velencei Karnevál
 • Velencei Karnevál
 • Velencei Karnevál
 • Velencei Karnevál
 • Velencei Karnevál
 • Velencei Karnevál
 • Velencei Karnevál
 • Velencei Karnevál
 • Velencei Karnevál
 • Velencei Karnevál
 • Velencei Karnevál
 • Velencei Karnevál
 • Velencei Karnevál
Programjainknál a feltüntetett alap részvételi díj per főre és a programban szereplő alap ellátásra vonatkozik, és az utazás meghirdetett programjában szereplő minden forintban kötelezően fizetendő díjat tartalmaz.
A helyszínen (program függő) valutában illetve egy-egy esetben forintban fizetendő költségeket külön feltüntetjük.
A fentieken felül – igény szerint – fizethető pl. fakultatív programok, belépők, extra étkezések, vízumdíjak, útlemondási biztosítás díj, egyéb választható szolgáltatások az árkalkulációs résznél, illetve az ár nem tartalmazza résznél is feltüntetésre kerülnek. Szállásos programoknál egyedül utazók, vagy egyágyas szobában történő foglalás esetén egyágyas felár kerül felszámításra, melyet az árkalkulációban is megtalálhat.

A teljes részvételi díjat mely már a fent említett választható szolgáltotásokat is tartalmazza, az adott indulási időpont kalkulációjánál tekinteheti meg a Foglalás gombra kattintva.
Foglalás