Velencei Redentore jesoloi fürdőzéssel | TravelOrigo

Velencei Redentore jesoloi fürdőzéssel

3 napos non-stop utazás Velencébe

Utazás: autóbusszal
Időpontok és Árak
Programjainknál a feltüntetett alap részvételi díj per főre és a programban szereplő alap ellátásra vonatkozik, és az utazás meghirdetett programjában szereplő minden forintban kötelezően fizetendő díjat tartalmaz.
A helyszínen (program függő) valutában illetve egy-egy esetben forintban fizetendő költségeket külön feltüntetjük.
A fentieken felül – igény szerint – fizethető pl. fakultatív programok, belépők, extra étkezések, vízumdíjak, útlemondási biztosítás díj, egyéb választható szolgáltatások az árkalkulációs résznél, illetve az ár nem tartalmazza résznél is feltüntetésre kerülnek. Szállásos programoknál egyedül utazók, vagy egyágyas szobában történő foglalás esetén egyágyas felár kerül felszámításra, melyet az árkalkulációban is megtalálhat.

A teljes részvételi díjat mely már a fent említett választható szolgáltotásokat is tartalmazza, az adott indulási időpont kalkulációjánál tekinteheti meg a Foglalás gombra kattintva.

Velencei Redentore jesoloi fürdőzéssel

3 napos non-stop utazás Velencébe

Utazás: autóbusszal

👉 Így utazhatunk Olaszországba

A beutazást megelőző 48 órán belül elvégzett PCR vagy AG-antigén gyorsteszt negatív eredményét a beutazó köteles bemutatni. Negatív teszteredmény hiányában a beutazó 10 napos járványügyi megfigyelésnek és karanténnak veti alá magát Olaszország területén. A beutazó köteles gondoskodni arról, hogy lakóhelyét tömegközlekedés igénybevétele nélkül érje el! A repülővel érkezők esetén a repülőtér tranzitzónájának elhagyása nélkül lehetőség van a hazautazás légi úton történő folytatására, a jegyen jelzett úticél eléréséig.

Felhívjuk továbbá a figyelmet, hogy a két éven aluli gyermekek mentesülnek a PCR vagy antigén teszt bemutatásának kötelezettsége alól!

A Redentore Velence egyik legfontosabb fesztiválja, kegyeletes és örömteli emlékezés minden év július harmadik szombatján az 1575-ös pestisjávány - Velence történelmének egyik legpusztítóbb járványa - elmúlásának évfordulójára. A velencei ünnepi hagyományokhoz híven a szent és a profán különleges elegye - vallási körmenet, gigantikus tűzijáték és elbűvölő gondola futam teszi igazán felejthetetlenné. Programleírás

1. nap - Kiutazás

Péntek este a foglalás során egyeztetett felszállási helyről útnak indulunk Velencébe. Utunk során rövid pihenőkre állunk csak meg, az éjszakát az autóbuszon töltjük.

2. nap - Velence

Szombat reggel megérkezünk Lido di Jesoloba, ahol a homokos tengerparton lehetőség nyílik fürdőzésre és pihenésre. Ha kedvünk tartja, rövid városnézésre is indulhatunk az üdülővárosban, vagy igyunk meg egy kávét az egyik étterem teraszán, együnk valahol egy hűsítő olasz gelatot, vagy élvezzük a napot az egyik kedves olasz étterem teraszán.

A kalandot keresőknek ajánljuk a jesoloi Aquapartkot vagy a Sea Life Akváriumot, de nyáron a nyüzsgő üdülőparadicsomban, biztos mindenki talál kedvére való elfoglaltságot.

Velencébe a késő délutáni órákban hajózunk be, ahol a Redentore változatos prograjmaival kísérve városnéző sétára indulunk. Megnézzük a Sóhajok hídját, a Dózse Palotát, a Szent Márk teret. Végigsétálunk a Via Mercerie-n, Velence népszerű bevásárló utcáján, majd elérjük a város egyik legszebb pontját, a Rialto-t. Végignézhetjük a Canal Grande melletti csodás palotákat, a vízen hömpölygő hajókat és gondolákat, és az ünnepbe borult velencei élet változatos eseményeit.

Ezt követően minden utasunk szabadon fedezheti fel a Redentore változatos ünnepi kavalkádját: világi és vallási programok keverednek a város több pontján, olyan igazán velencei módra. A Redentore a legtradicionálisabb, „legvelenceibb” ünnepen, mely az 1576-os pestisjárvány véget értének állít emléket, mely Velence szinte teljes lakosságát elpusztította. Uszályokkal felépített hídon sétálva átzarándokolhatunk a Zattere-től a Giudecca szigetig, ahol az Il Redentore templom áll. A Szt. Márk medence fokozatosan megtelik léggömb- és virágfüzérekkel díszített többezer csónakokkal és a város lakossága csónakokban vacsorázva várja a tűzijátékot. Este fél tizenkettő körül, a San Giorgio sziget melletti pontonról megkezdődik a tűzijáték, melynek lélegzetelállító hátteret adnak a város templomai, tornyai.

3. nap - Hazautazás

A tűzijáték után kihajózunk Velencéből, majd technikai jellegű pihenőket beiktatva folyamatos utazással a délelőtti órákban érünk vissza Budapestre.

Útleírás

Az alapár tartalmazza:
  • Utazás felsőkategóriás autóbusszal
  • Csoportkísérő idegenvezető 


Az alapár nem tartalmazza:
  • Adminisztrációs díjat: 1000 Ft
  • Retúr hajójegy Velencébe: 35 EUR
  • Velencei városi illeték: 10 EUR
  • Fakultatív gondolázás: 25 EUR
  • Fakultatív hangulatos olasz vacsora: 20 EUR
  • Utasbiztosítás


Fakultatív programok
Gondolázás Velencében

Gondolázás Velencében

Olaszország, Velence

Velence legjellegzetesebb legegyedibb közlekedési eszközét ma már csak kizárólag a turisták használják. Semmilyen más módon nem lehet ennyire ráérezni Velence lényegére, hangulatára. Velencében 12 gondolaállomás (imbarcadero) található.

25 EUR/fő   

BŐVEBBEN
Velencei vacsora egy hangulatos olasz étteremben

Hangulatos vacsora egy olasz étteremben

Olaszország, Velence

Velence nem más, mint a vékony, ropogós pizzákba, olasz tésztákba, kis szendvicskékbe és narancsszínű Aperol spritzekbe burkolt tökéletes csábítás. Velence gasztronómiája hűen tükrözi népe múltját és jellemét.

20 EUR/fő   

BŐVEBBEN

Velencei Redentore jesoloi fürdőzéssel Képek

  • Olaszország utazás - Velencei Redentore jesoloi fürdőzéssel - TravelOrigo Utazási Iroda
Foglalás