Velencei Regatta - 3 nap 3 helyszín | TravelOrigo
Velencei Regatta 2 éjszaka szállással

Velencei Regatta - 3 nap 3 helyszín

3 napos utazás Velencében 2 éjszaka szállással

Utazás: autóbusszal
Időpontok és Árak

Velencei Regatta - 3 nap 3 helyszín

3 napos utazás Velencében 2 éjszaka szállással

Utazás: autóbusszal
Velence, a az Adria királynője mindenkinek a szívébe lopja magát, még azoknak is, akik nem először érkeznek ide. A gondolák, szűk csatornák, apró hidak hangulata semmivel sem összehasonlítható.

Programleírás

1. nap - Olaszország - Trieszt - Miramare kastély - Noventa di Piave

A kora reggeli órákban kezdjük meg utazásunkat a Velencei Regattára, a kiválasztott indulásnak megfelelő helyszínen és időpontban. Útközben megtekintjük a szikrázó napsütésben már-már vakítóan fehér Trieszt mellett található, impozáns Miramare-kastélyt. A kastély a Habsburg család történelmével, így a magyarok által oly közkedvelt Sisi nevével is összefonódott. A mintegy 1,5 órára tervezett kastély- és parklátogatás során nagyszerű fényképeket készíthetünk akár a tengerparti sziklákról, a kastélyról, vagy akár a gyönyörű több hektáron elterülő park élővilágáról, taváról.

Trisztet elhagyva pár óra alatt elérjük Velence melletti szárazföldi szállásunkat. 
Igény szerint fakultatív vacsorázási lehetőség a szálláson. (Kérjük foglaláskor jelezni szíveskedjenek!)

2. nap - Velence - Murano, Burano

A szálláson elfogyasztott svédasztalos reggelink elfogyasztása után busszal behajtunk Punta Sabbioni kikötőjébe, majd külön, a Travelorigo csoportokat fogadó hajóval behajózunk Velencébe.

A lagúnák városa csodálatos építészeti remekeivel, maszkosaival, kosztümös előadóival rád is vár! Informatív városnézés keretében idegenvezetőnk a behajózást követően megmutatja a legfőbb látnivalókat, és eligazítást ad a legfontosabb tudnivalókat illetően. Érdemes időben elfoglalni part menti helyünket, hogy kényelemben láthassuk a csodálatos, színpompás hajófelvonulást, a Velencei Regattát a híres Canal Grande-n.

Szerelmeseknek idén is ajánljuk a gondolázást. Aki teheti, ne hagyja ki az élményt, ahogy a gondolierik énekelve, egymásnak kiabálva különleges riókon keresztül és történelmi hidak alatt szeljék velünk a vizet. Egyedülálló élmény minden résztvevőnek. A gondolázás fantasztikus és biztonságos velencei kaland kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

A közelben található Murano, Burano szigetek szintén sok látnivalót kínálnak. Fakultatív szigetkirándulás keretében felkeresnünk a színes üvegkészítésről híres Murano szigetét és annak egyik fantasztikus üvegműhelyét, ahol a szemünk előtt formálódik az üvegmassza fantasztikus lóvá, vagy csodálatos formájú vázává.

Burano sziget fantasztikus színes házaival, zamatos boraival és egyedülálló kézi csipkéivel vár minket! A szigettúra keretében bemutatjuk a velencei lagúna különleges világát, szigeteit.Fakultatív vacsorázási lehetőség Velencében. Este visszahajózunk a buszhoz, majd visszatérünk a szállásra.

3. nap - Noventa di Piave - Szlovénia - Postojna - Predjama

Reggeli után elhagyjuk Velence térségét.

Hazafelé látogatást teszünk a lenyűgözően szép Postojnai cseppkőbarlangban, ami méltán tette világhírűvé e kicsiny települést. Fantasztikus cseppkövek, lenyűgöző méretek, barlangon belüli kisvasút fogad minket. A barlangban kényelmes tempóban megyünk végig a kiépített útvonalon, hasznos ha van nálunk melegebb ruházat, hiszen 50 percet legalább a barlangban fogunk tölteni. Barlangi túránk végén megtekintjük a barlang egyik legkülönlegesebb teremtményét, a barlangi vakgőtét.

A barlangi élmény után lehetőségünk lesz megtekinteni a mintegy 20 perc buszozással elérhető Predjama-kastélyt kívülről, amely festői látványként tárul szemünk elé. Kitűnő fotótémaként szolgál a sziklába vájt impozáns várkastély.

Egyéb tudnivaló

Utazás: Felsőkategóriás autóbusszal
Elhelyezés: középkategóriás szállodában Noventa di Piave vagy környékén,  2 ágyas szobákban, reggelis ellátással.
Felár ellenében egyágyas szoba foglalható! Felára: 4.500 Ft/éjszaka 
Ellátás: Reggeli

Választható felszállásihelyek és időpontok

Budapest - Hősök tere, Műcsarnok parkoló - 06:00
Buda - 
Budaörsi út 112., OMV Benzinkút, MC Donalds - 06:30
Székesfehérvár - Székesfehérvár M7 Shell benzinkút - 07:00
Siófok - TESCO parkoló - 07:30
Nagykanizsa 
- Régi 7-es főút (MOL-kút Garay u. 15.) - 09:00


Az alapár tartalmazza:
 • Utazást Olaszországba feslőkategóriás autóbusszal
 • Magyar nyelvű idegenvezetést
 • 2 éjszaka szállást Noventa di Piave környékén középkategóriás szállodában
 • Reggelis ellátással


Az alapár nem tartalmazza:
 • Egyágyas felár: 9.000 Ft
 • Félpanziós felár (1. este szállodában): 4.800 Ft
 • VOX készülék városnézéshez: 1.500 Ft
 • Idegenforgalmi adó: 8 EUR
 • Retúr hajójegy Velencébe: 35 EUR
 • Velencei városi illeték: 10 EUR
 • Fakultatív Murano-Burano szigettúra: 20 EUR
 • Fakultatív gondolázás: 25 EUR
 • Fakultatív hangulatos olasz vacsora: 20 EUR
 • Miramare kastély: 8 EUR
 • Postojnai barlang: 28 EUR + 3,5 EUR audioguide
 • Utasbiztosítás
Előleg:
Az előleg az utazást megelőző 40-ik napig a teljes részvételi díj 40%-a, mely foglaláskor fizetendő. 40 napon belüli indulási időpont foglalása esetén már csak a teljes részvételi díj megfizetése mellett van lehetősége utazást foglalni.


Hátralék:
A hátralék az utazás teljes részvételi díjának 60%-a, mely legkésőbb az utazást megelőző 30-40-nappal fizetendő.
Fakultatív programok
Burano - Murano szigettúra

Szigettúra (Murano és Burano)

Olaszország, Velence

Külön hajóval kezdjük meg fakultatív szigettúránkat. Először a csipkekészítéséről híres Burano-szigetére, majd az üvegfúvó mestereiről híres Murano-szigetére látogatunk.

20 EUR/fő   

BŐVEBBEN
Olaszország - Trieszt Miramare kastély

Trieszt - Miramare kastély

Olaszország, Trieszt

A Miramare egy hangulatos isztriai fehér márvány épület, mely a Habsburg időkből maradt fenn. A kastélyt Habsburg Miksa és felesége Sarolta belga hercegnő építette a belvárostól alig néhány kilométernyi távolságra a Trieszti-öbölben.

10 EUR/fő   

BŐVEBBEN
Gondolázás Velencében

Gondolázás Velencében

Olaszország, Velence

Velence legjellegzetesebb legegyedibb közlekedési eszközét ma már csak kizárólag a turisták használják. Semmilyen más módon nem lehet ennyire ráérezni Velence lényegére, hangulatára. Velencében 12 gondolaállomás (imbarcadero) található.

25 EUR/fő   

BŐVEBBEN
Velencei vacsora egy hangulatos olasz étteremben

Hangulatos vacsora egy olasz étteremben

Olaszország, Velence

Velence nem más, mint a vékony, ropogós pizzákba, olasz tésztákba, kis szendvicskékbe és narancsszínű Aperol spritzekbe burkolt tökéletes csábítás. Velence gasztronómiája hűen tükrözi népe múltját és jellemét.

20 EUR/fő   

BŐVEBBEN

Postojnai cseppkőbarlang

Szlovénia, Postojna

A postojnai cseppkőbarlangban egy kis képzelőerő segítségével mese tárul elénk, a cseppkőképződmények mesefigurákká válnak, manók és óriások formájában.

28 EUR/felnőtt   

BŐVEBBEN

Velencei Regatta - 3 nap 3 helyszín Képek

Loading..
online
Foglalás