Velencei Regatta - 3 nap 3 helyszín | TravelOrigo

Velencei Regatta - 3 nap 3 helyszín

3 napos utazás Velencében 2 éjszaka szállással

Utazás: autóbusszal
Időpontok és Árak
Programjainknál a feltüntetett alap részvételi díj per főre és a programban szereplő alap ellátásra vonatkozik, és az utazás meghirdetett programjában szereplő minden forintban kötelezően fizetendő díjat tartalmaz.
A helyszínen (program függő) valutában illetve egy-egy esetben forintban fizetendő költségeket külön feltüntetjük.
A fentieken felül – igény szerint – fizethető pl. fakultatív programok, belépők, extra étkezések, vízumdíjak, útlemondási biztosítás díj, egyéb választható szolgáltatások az árkalkulációs résznél, illetve az ár nem tartalmazza résznél is feltüntetésre kerülnek. Szállásos programoknál egyedül utazók, vagy egyágyas szobában történő foglalás esetén egyágyas felár kerül felszámításra, melyet az árkalkulációban is megtalálhat.

A teljes részvételi díjat mely már a fent említett választható szolgáltotásokat is tartalmazza, az adott indulási időpont kalkulációjánál tekinteheti meg a Foglalás gombra kattintva.

Velencei Regatta - 3 nap 3 helyszín

3 napos utazás Velencében 2 éjszaka szállással

Utazás: autóbusszal

👉 Így utazhatunk Olaszországba

A beutazást megelőző 48 órán belül elvégzett PCR vagy AG-antigén gyorsteszt negatív eredményét a beutazó köteles bemutatni. Negatív teszteredmény hiányában a beutazó 10 napos járványügyi megfigyelésnek és karanténnak veti alá magát Olaszország területén. A beutazó köteles gondoskodni arról, hogy lakóhelyét tömegközlekedés igénybevétele nélkül érje el! A repülővel érkezők esetén a repülőtér tranzitzónájának elhagyása nélkül lehetőség van a hazautazás légi úton történő folytatására, a jegyen jelzett úticél eléréséig.

Felhívjuk továbbá a figyelmet, hogy a két éven aluli gyermekek mentesülnek a PCR vagy antigén teszt bemutatásának kötelezettsége alól!

Velence, a az Adria királynője mindenkinek a szívébe lopja magát, még azoknak is, akik nem először érkeznek ide. A gondolák, szűk csatornák, apró hidak hangulata semmivel sem összehasonlítható.

Programleírás

1. nap - Olaszország - Trieszt - Miramare kastély - Noventa di Piave

A kora reggeli órákban kezdjük meg utazásunkat a Velencei Regattára, a kiválasztott indulásnak megfelelő helyszínen és időpontban. Útközben megtekintjük a szikrázó napsütésben már-már vakítóan fehér Trieszt mellett található, impozáns Miramare-kastélyt. A kastély a Habsburg család történelmével, így a magyarok által oly közkedvelt Sisi nevével is összefonódott. A mintegy 1,5 órára tervezett kastély- és parklátogatás során nagyszerű fényképeket készíthetünk akár a tengerparti sziklákról, a kastélyról, vagy akár a gyönyörű több hektáron elterülő park élővilágáról, taváról.

Trisztet elhagyva pár óra alatt elérjük Velence melletti szárazföldi szállásunkat. 
Igény szerint fakultatív vacsorázási lehetőség a szálláson. (Kérjük foglaláskor jelezni szíveskedjenek!)

2. nap - Velence - Murano, Burano

A szálláson elfogyasztott svédasztalos reggelink elfogyasztása után busszal behajtunk Punta Sabbioni kikötőjébe, majd külön, a Travelorigo csoportokat fogadó hajóval behajózunk Velencébe.

A lagúnák városa csodálatos építészeti remekeivel, maszkosaival, kosztümös előadóival rád is vár! Informatív városnézés keretében idegenvezetőnk a behajózást követően megmutatja a legfőbb látnivalókat, és eligazítást ad a legfontosabb tudnivalókat illetően. Érdemes időben elfoglalni part menti helyünket, hogy kényelemben láthassuk a csodálatos, színpompás hajófelvonulást, a Velencei Regattát a híres Canal Grande-n.

Szerelmeseknek idén is ajánljuk a gondolázást. Aki teheti, ne hagyja ki az élményt, ahogy a gondolierik énekelve, egymásnak kiabálva különleges riókon keresztül és történelmi hidak alatt szeljék velünk a vizet. Egyedülálló élmény minden résztvevőnek. A gondolázás fantasztikus és biztonságos velencei kaland kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

A közelben található Murano, Burano szigetek szintén sok látnivalót kínálnak. Fakultatív szigetkirándulás keretében felkeresnünk a színes üvegkészítésről híres Murano szigetét és annak egyik fantasztikus üvegműhelyét, ahol a szemünk előtt formálódik az üvegmassza fantasztikus lóvá, vagy csodálatos formájú vázává.

Burano sziget fantasztikus színes házaival, zamatos boraival és egyedülálló kézi csipkéivel vár minket! A szigettúra keretében bemutatjuk a velencei lagúna különleges világát, szigeteit.Fakultatív vacsorázási lehetőség Velencében. Este visszahajózunk a buszhoz, majd visszatérünk a szállásra.

3. nap - Noventa di Piave - Szlovénia - Postojna - Predjama

Reggeli után elhagyjuk Velence térségét.

Hazafelé látogatást teszünk a lenyűgözően szép Postojnai cseppkőbarlangban, ami méltán tette világhírűvé e kicsiny települést. Fantasztikus cseppkövek, lenyűgöző méretek, barlangon belüli kisvasút fogad minket. A barlangban kényelmes tempóban megyünk végig a kiépített útvonalon, hasznos ha van nálunk melegebb ruházat, hiszen 50 percet legalább a barlangban fogunk tölteni. Barlangi túránk végén megtekintjük a barlang egyik legkülönlegesebb teremtményét, a barlangi vakgőtét.

A barlangi élmény után lehetőségünk lesz megtekinteni a mintegy 20 perc buszozással elérhető Predjama-kastélyt kívülről, amely festői látványként tárul szemünk elé. Kitűnő fotótémaként szolgál a sziklába vájt impozáns várkastély.

Egyéb tudnivaló

Utazás: Felsőkategóriás autóbusszal
Elhelyezés: középkategóriás szállodában Noventa di Piave vagy környékén,  2 ágyas szobákban, reggelis ellátással.
Felár ellenében egyágyas szoba foglalható! Felára: 4.500 Ft/éjszaka 
Ellátás: Reggeli

Választható felszállásihelyek és időpontok

Budapest - Hősök tere, Műcsarnok parkoló - 06:00
Buda - 
Budaörsi út 112., OMV Benzinkút, MC Donalds - 06:30
Székesfehérvár - Székesfehérvár M7 Shell benzinkút - 07:00
Siófok - TESCO parkoló - 07:30
Nagykanizsa 
- Régi 7-es főút (MOL-kút Garay u. 15.) - 09:00


Az alapár tartalmazza:
 • Utazást Olaszországba feslőkategóriás autóbusszal
 • Magyar nyelvű idegenvezetést
 • 2 éjszaka szállást Noventa di Piave környékén középkategóriás szállodában
 • Reggelis ellátással


Az alapár nem tartalmazza:
 • Egyágyas felár: 9.000 Ft
 • Félpanziós felár (1. este szállodában): 4.800 Ft
 • VOX készülék városnézéshez: 1.500 Ft
 • Idegenforgalmi adó: 8 EUR
 • Retúr hajójegy Velencébe: 35 EUR
 • Velencei városi illeték: 10 EUR
 • Fakultatív Murano-Burano szigettúra: 20 EUR
 • Fakultatív gondolázás: 25 EUR
 • Fakultatív hangulatos olasz vacsora: 20 EUR
 • Miramare kastély: 12 EUR
 • Postojnai barlang: 31 EUR + 3,5 EUR audioguide
 • Utasbiztosítás
Előleg:
Az előleg az utazást megelőző 40-ik napig a teljes részvételi díj 40%-a, mely foglaláskor fizetendő. 40 napon belüli indulási időpont foglalása esetén már csak a teljes részvételi díj megfizetése mellett van lehetősége utazást foglalni.


Hátralék:
A hátralék az utazás teljes részvételi díjának 60%-a, mely legkésőbb az utazást megelőző 30-40-nappal fizetendő.
Fakultatív programok
Burano - Murano szigettúra

Szigettúra (Murano és Burano)

Olaszország, Velence

Külön hajóval kezdjük meg fakultatív szigettúránkat. Először a csipkekészítéséről híres Burano-szigetére, majd az üvegfúvó mestereiről híres Murano-szigetére látogatunk.

20 EUR/fő   

BŐVEBBEN
Olaszország - Trieszt Miramare kastély

Trieszt - Miramare kastély

Olaszország, Trieszt

A Miramare egy hangulatos isztriai fehér márvány épület, mely a Habsburg időkből maradt fenn. A kastélyt Habsburg Miksa és felesége Sarolta belga hercegnő építette a belvárostól alig néhány kilométernyi távolságra a Trieszti-öbölben.

12 EUR/felnőtt (Érvényes: 2021-01-07 - 2022-06-06)  4 EUR/gyermek (Érvényes: 2021-01-07 - 2022-01-07)  

BŐVEBBEN
Gondolázás Velencében

Gondolázás Velencében

Olaszország, Velence

Velence legjellegzetesebb legegyedibb közlekedési eszközét ma már csak kizárólag a turisták használják. Semmilyen más módon nem lehet ennyire ráérezni Velence lényegére, hangulatára. Velencében 12 gondolaállomás (imbarcadero) található.

25 EUR/fő   

BŐVEBBEN
Velencei vacsora egy hangulatos olasz étteremben

Hangulatos vacsora egy olasz étteremben

Olaszország, Velence

Velence nem más, mint a vékony, ropogós pizzákba, olasz tésztákba, kis szendvicskékbe és narancsszínű Aperol spritzekbe burkolt tökéletes csábítás. Velence gasztronómiája hűen tükrözi népe múltját és jellemét.

20 EUR/fő   

BŐVEBBEN

Postojnai cseppkőbarlang

Szlovénia, Postojna

A postojnai cseppkőbarlangban egy kis képzelőerő segítségével mese tárul elénk, a cseppkőképződmények mesefigurákká válnak, manók és óriások formájában.

31 EUR/felnőtt   

BŐVEBBEN

Velencei Regatta - 3 nap 3 helyszín Képek

 • Olaszország utazás - Velencei Regatta - 3 nap 3 helyszín - TravelOrigo Utazási Iroda
Velencei Regatta 2 éjszaka szállással
Foglalás