Velencei Regatta Non-Stop utazással | TravelOrigo
Velencei Regatta Non-Stop utazással

Velencei Regatta Non-Stop utazással

3 napos buszos utazás a híres velencei gondolaversenyre.

Utazás: autóbusszal
Időpontok és Árak

Velencei Regatta Non-Stop utazással

3 napos buszos utazás a híres velencei gondolaversenyre.

Utazás: autóbusszal
Velence városa olyan, mellyel nem lehet betelni, nem lehet megunni. Hiába jártunk ott már egyszer, tízszer, vagy akár százszor is, amikor újra megpillantjuk Velencét, biztosak lehetünk benne, hogy sok-sok meglepetést tartogat számunkra: ilyen alkalom a Velencei regatta is. A korabeli kosztümökbe öltözött velencei előkelőségek színpompás hajós parádéját követi a híres gondolaverseny.

Programleírás

1. nap - Irány Olaszország, Velence!

Utastalálkozó szombaton este a kiválasztott felszállásihelyen az utastájékoztató szerinti időpontban. A TravelOrigo Utazási Iroda autóbuszai a Budapest (Hősök tere) - Budaörsi út - Nagykanizsa - Székesfehérvár - Siófok útvonalon található felszállóhelyeken gyűjtik össze az utasokat. Az autóbuszon irodánk csoportkísérő idegenvezetői segítik az ültetést, tájékoztatják utasainkat a 3 napos velencei utazás időbeosztásáról, a velencei fakultatív programok és belépők árairól, illetve egyéb hasznos tudnivalókról, érdekességekről. A helyszínen fizetendő költségeket szintén idegenvezető kollégánk gyűjti össze a kiutazás alkalmával. Velencébe érkezésünk előtt több alkalommal tartunk egészségügyi megállót, jellemzően nagyobb benzinkutaknál, vagy autogrilleknél, ahol utasainknak mosdó- illetve kávészünetet tarthatnak. Az éj leple alatt lépjük át Olaszország határát.

2. nap - Olaszország - Velence

Vasárnap a reggeli órákban érkezik meg autóbuszunk Punta Sabbioni kedves kis kikötővárosába. Utasainkat a kikötőben már várják a Velencébe közlekedő hajók. Idegenvezetőink felügyelik a beszállást, illetve a hajóút alatt ízelítőt adnak Velence történelméből. Azon utasaink, akik a Murano-Burano szigettúrára is jelentkeznek, külön hajóval indulnak a lagúnák városába, Velencébe, mely útja során érinti a csipkekészítéséről és színes házairól híres Burano, illetve az üvegfúvó mestereiről híres Muranó szigeteit.
Velencébe érkezésünk után utasaink választhatnak, hogy szabadprogram keretében önállóan fedezik fel a Velence látnivalóit, nevezetességeit vagy résztvesznek-e INGYENES ineraktív városnéző programunkon

Városnéző sétánk során ellátogatunk a Sóhajok hídjához, betérünk a Szent Márk térre lehetőleg anélkül, hogy átsétálnánk a legendákkal övezett két nagy gránitoszlop Marco és Todaro között. megnézzük a Dózse Palotát. Aki a palota lagúna felőli részén elhelyezkedő harmadik oszlopának talapzatán végig tud sétálni anélkül, hogy lesne, az meglepetésben részesül. Majd a Via Merciere-n keresztül elsétálunk a város egyik jelképének számító Rialto hídhoz. A Ponte di Rialto az egyik legjobb hely Velencében, ahonnan páratlan kilátást élvezhetünk Velence fő vizi útvonalára, a híres Canal Grande csatornára. Míg nálunk a villamosok és trolik, itt a menetrendszerint közlekedő vizibuszok és vaporettók szállítják az utasokat a lagunaváros egyik ponjából a másikba. Velence és a gondolák szintén elválaszthatatlan fogalmak. A gondolázást is feltétlenül próbálják ki, melyre idegenvezetőnknél tudnak jelentkezni. A Ponte di Rialtotól nem messze található halpiacot is megtekinthetik utasaink, illetve beülhetnek egy helyi kávézóba, megkóstolhatnak egy frissítő limoncellot vagy egy finom gelato italiano-t. 

A kora délutáni órákban veszi kezdetét a híres olasz gondolaverseny, a Velencei Regatta, ahol a számos színes csónak és hajó méri össze gyorsaságát Velence csatornáin. A városnéző program és a regatta megtekintésén kívül utasainknak lesz lehetősége az olasz gasztronómai megízlelésére és a velencei szuvenirek beszerzésére.

Este találkozunk a megbeszélt gyülekezőhelyen idegenvezetőink tájékoztatása szerint. Nagyjából 21:00 magasságában indulnak el hajóink Velencéből hogy viszavigyenek minket a Punta Sabbionéban várakozó buszainkhoz. 

3. nap - Olaszország - Budapest

Rengeteg új élménnyel, emlékkel és ismerettel felszerelkezve búcsúzunk Olaszországtól. A hazautazás alatt játékos feladatsorral és filmvetítéssel, pihenéssel múlatjuk az időt, valamint technikai szünetekkel segítjük utasaink kényelmét. Visszaérkezés a kiindulási helyre a másnap reggeli/délelőtti órákban. 

Választható felszállásihelyek és időpontok

Budapest - Hősök tere, Műcsarnok parkoló - 22:00
Buda -
Budaörsi út 112., OMV Benzinkút, MC Donalds - 22:30
Székesfehérvár - Székesfehérvár M7 Shell benzinkút - 23:00
Siófok - TESCO parkoló - 23:30
Nagykanizsa
- Régi 7-es főút (MOL-kút Garay u. 15.) - 01:00


Az alapár tartalmazza:
 • Utazást Olaszországba nyugati típusú autóbuszokkal
 • Magyar nyelvű csoportkísérő idegenvezetést
 • Interaktív városnézést


Az alapár nem tartalmazza:
 • Adminisztrációs díjat: 1000 Ft /fő
 • Retúr hajójegy Velencébe: 35 EUR /fő
 • Velencei városi illeték: 10 EUR /fő
 • Fakultatív Murano-Burano szigettúra: 20 EUR /fő
 • Fakultatív gondolázás: 25 EUR /fő
 • Fakultatív hangulatos olasz vacsora: 20 EUR /fő
 • Utasbiztosítás


 • Fakultatív programok ellenértékét az idegenvezető szedi össze euróban a buszon. Figyelem! A belépőárak tájékoztató jellegűek és minden előzetes értesítés nélkül módosulhatnak!

Előleg:
Az előleg az utazást megelőző 40-ik napig a teljes részvételi díj 40%-a, mely foglaláskor fizetendő. 40 napon belüli indulási időpont foglalása esetén már csak a teljes részvételi díj megfizetése mellett van lehetősége utazást foglalni.


Hátralék:
A hátralék az utazás teljes részvételi díjának 60%-a, mely legkésőbb az utazást megelőző 30-40-nappal fizetendő.
Fakultatív programok
Burano - Murano szigettúra

Szigettúra (Murano és Burano)

Olaszország, Velence

Külön hajóval kezdjük meg fakultatív szigettúránkat. Először a csipkekészítéséről híres Burano-szigetére, majd az üvegfúvó mestereiről híres Murano-szigetére látogatunk.

20 EUR/fő   

BŐVEBBEN
Gondolázás Velencében

Gondolázás Velencében

Olaszország, Velence

Velence legjellegzetesebb legegyedibb közlekedési eszközét ma már csak kizárólag a turisták használják. Semmilyen más módon nem lehet ennyire ráérezni Velence lényegére, hangulatára. Velencében 12 gondolaállomás (imbarcadero) található.

25 EUR/fő   

BŐVEBBEN
Velencei vacsora egy hangulatos olasz étteremben

Hangulatos vacsora egy olasz étteremben

Olaszország, Velence

Velence nem más, mint a vékony, ropogós pizzákba, olasz tésztákba, kis szendvicskékbe és narancsszínű Aperol spritzekbe burkolt tökéletes csábítás. Velence gasztronómiája hűen tükrözi népe múltját és jellemét.

20 EUR/fő   

BŐVEBBEN

Velencei Regatta Non-Stop utazással Képek

Loading..
online
Foglalás