Velencei Regatta Non-Stop utazással | TravelOrigo

Velencei Regatta Non-Stop utazással

3 napos buszos utazás a híres velencei gondolaversenyre.

Utazás: autóbusszal
Időpontok és Árak
Programjainknál a feltüntetett alap részvételi díj per főre és a programban szereplő alap ellátásra vonatkozik, és az utazás meghirdetett programjában szereplő minden forintban kötelezően fizetendő díjat tartalmaz.
A helyszínen (program függő) valutában illetve egy-egy esetben forintban fizetendő költségeket külön feltüntetjük.
A fentieken felül – igény szerint – fizethető pl. fakultatív programok, belépők, extra étkezések, vízumdíjak, útlemondási biztosítás díj, egyéb választható szolgáltatások az árkalkulációs résznél, illetve az ár nem tartalmazza résznél is feltüntetésre kerülnek. Szállásos programoknál egyedül utazók, vagy egyágyas szobában történő foglalás esetén egyágyas felár kerül felszámításra, melyet az árkalkulációban is megtalálhat.

A teljes részvételi díjat mely már a fent említett választható szolgáltotásokat is tartalmazza, az adott indulási időpont kalkulációjánál tekinteheti meg a Foglalás gombra kattintva.

Velencei Regatta Non-Stop utazással

3 napos buszos utazás a híres velencei gondolaversenyre.

Utazás: autóbusszal

👉 Így utazhatunk Olaszországba

A beutazást megelőző 48 órán belül elvégzett PCR vagy AG-antigén gyorsteszt negatív eredményét a beutazó köteles bemutatni. Negatív teszteredmény hiányában a beutazó 10 napos járványügyi megfigyelésnek és karanténnak veti alá magát Olaszország területén. A beutazó köteles gondoskodni arról, hogy lakóhelyét tömegközlekedés igénybevétele nélkül érje el! A repülővel érkezők esetén a repülőtér tranzitzónájának elhagyása nélkül lehetőség van a hazautazás légi úton történő folytatására, a jegyen jelzett úticél eléréséig.

Felhívjuk továbbá a figyelmet, hogy a két éven aluli gyermekek mentesülnek a PCR vagy antigén teszt bemutatásának kötelezettsége alól!

Velence városa olyan, mellyel nem lehet betelni, nem lehet megunni. Hiába jártunk ott már egyszer, tízszer, vagy akár százszor is, amikor újra megpillantjuk Velencét, biztosak lehetünk benne, hogy sok-sok meglepetést tartogat számunkra: ilyen alkalom a Velencei regatta is. A korabeli kosztümökbe öltözött velencei előkelőségek színpompás hajós parádéját követi a híres gondolaverseny.

Programleírás

1. nap - Irány Olaszország, Velence!

Utastalálkozó szombaton este a kiválasztott felszállásihelyen az utastájékoztató szerinti időpontban. A TravelOrigo Utazási Iroda autóbuszai a Budapest (Hősök tere) - Budaörsi út - Nagykanizsa - Székesfehérvár - Siófok útvonalon található felszállóhelyeken gyűjtik össze az utasokat. Az autóbuszon irodánk csoportkísérő idegenvezetői segítik az ültetést, tájékoztatják utasainkat a 3 napos velencei utazás időbeosztásáról, a velencei fakultatív programok és belépők árairól, illetve egyéb hasznos tudnivalókról, érdekességekről. A helyszínen fizetendő költségeket szintén idegenvezető kollégánk gyűjti össze a kiutazás alkalmával. Velencébe érkezésünk előtt több alkalommal tartunk egészségügyi megállót, jellemzően nagyobb benzinkutaknál, vagy autogrilleknél, ahol utasainknak mosdó- illetve kávészünetet tarthatnak. Az éj leple alatt lépjük át Olaszország határát.

2. nap - Olaszország - Velence

Vasárnap a reggeli órákban érkezik meg autóbuszunk Punta Sabbioni kedves kis kikötővárosába. Utasainkat a kikötőben már várják a Velencébe közlekedő hajók. Idegenvezetőink felügyelik a beszállást, illetve a hajóút alatt ízelítőt adnak Velence történelméből. Azon utasaink, akik a Murano-Burano szigettúrára is jelentkeznek, külön hajóval indulnak a lagúnák városába, Velencébe, mely útja során érinti a csipkekészítéséről és színes házairól híres Burano, illetve az üvegfúvó mestereiről híres Muranó szigeteit.
Velencébe érkezésünk után utasaink választhatnak, hogy szabadprogram keretében önállóan fedezik fel a Velence látnivalóit, nevezetességeit vagy résztvesznek-e INGYENES ineraktív városnéző programunkon

Városnéző sétánk során ellátogatunk a Sóhajok hídjához, betérünk a Szent Márk térre lehetőleg anélkül, hogy átsétálnánk a legendákkal övezett két nagy gránitoszlop Marco és Todaro között. megnézzük a Dózse Palotát. Aki a palota lagúna felőli részén elhelyezkedő harmadik oszlopának talapzatán végig tud sétálni anélkül, hogy lesne, az meglepetésben részesül. Majd a Via Merciere-n keresztül elsétálunk a város egyik jelképének számító Rialto hídhoz. A Ponte di Rialto az egyik legjobb hely Velencében, ahonnan páratlan kilátást élvezhetünk Velence fő vizi útvonalára, a híres Canal Grande csatornára. Míg nálunk a villamosok és trolik, itt a menetrendszerint közlekedő vizibuszok és vaporettók szállítják az utasokat a lagunaváros egyik ponjából a másikba. Velence és a gondolák szintén elválaszthatatlan fogalmak. A gondolázást is feltétlenül próbálják ki, melyre idegenvezetőnknél tudnak jelentkezni. A Ponte di Rialtotól nem messze található halpiacot is megtekinthetik utasaink, illetve beülhetnek egy helyi kávézóba, megkóstolhatnak egy frissítő limoncellot vagy egy finom gelato italiano-t. 

A kora délutáni órákban veszi kezdetét a híres olasz gondolaverseny, a Velencei Regatta, ahol a számos színes csónak és hajó méri össze gyorsaságát Velence csatornáin. A városnéző program és a regatta megtekintésén kívül utasainknak lesz lehetősége az olasz gasztronómai megízlelésére és a velencei szuvenirek beszerzésére.

Este találkozunk a megbeszélt gyülekezőhelyen idegenvezetőink tájékoztatása szerint. Nagyjából 21:00 magasságában indulnak el hajóink Velencéből hogy viszavigyenek minket a Punta Sabbionéban várakozó buszainkhoz. 

3. nap - Olaszország - Budapest

Rengeteg új élménnyel, emlékkel és ismerettel felszerelkezve búcsúzunk Olaszországtól. A hazautazás alatt játékos feladatsorral és filmvetítéssel, pihenéssel múlatjuk az időt, valamint technikai szünetekkel segítjük utasaink kényelmét. Visszaérkezés a kiindulási helyre a másnap reggeli/délelőtti órákban. 

Útleírás


Választható felszállásihelyek és időpontok

Budapest - Hősök tere, Műcsarnok parkoló - 22:00
Buda -
Budaörsi út 112., OMV Benzinkút, MC Donalds - 22:30
Székesfehérvár - Székesfehérvár M7 Shell benzinkút - 23:00
Siófok - TESCO parkoló - 23:30
Nagykanizsa
- Régi 7-es főút (MOL-kút Garay u. 15.) - 01:00


Az alapár tartalmazza:
 • Utazást Olaszországba nyugati típusú autóbuszokkal
 • Magyar nyelvű csoportkísérő idegenvezetést
 • Interaktív városnézést


Az alapár nem tartalmazza:
 • Adminisztrációs díjat: 1000 Ft /fő
 • Retúr hajójegy Velencébe: 35 EUR /fő
 • Velencei városi illeték: 10 EUR /fő
 • Fakultatív Murano-Burano szigettúra: 20 EUR /fő
 • Fakultatív gondolázás: 25 EUR /fő
 • Fakultatív hangulatos olasz vacsora: 20 EUR /fő
 • Utasbiztosítás


 • Fakultatív programok ellenértékét az idegenvezető szedi össze euróban a buszon. Figyelem! A belépőárak tájékoztató jellegűek és minden előzetes értesítés nélkül módosulhatnak!

Előleg:
Az előleg az utazást megelőző 40-ik napig a teljes részvételi díj 40%-a, mely foglaláskor fizetendő. 40 napon belüli indulási időpont foglalása esetén már csak a teljes részvételi díj megfizetése mellett van lehetősége utazást foglalni.


Hátralék:
A hátralék az utazás teljes részvételi díjának 60%-a, mely legkésőbb az utazást megelőző 30-40-nappal fizetendő.
Fakultatív programok
Burano - Murano szigettúra

Szigettúra (Murano és Burano)

Olaszország, Velence

Külön hajóval kezdjük meg fakultatív szigettúránkat. Először a csipkekészítéséről híres Burano-szigetére, majd az üvegfúvó mestereiről híres Murano-szigetére látogatunk.

20 EUR/fő   

BŐVEBBEN
Gondolázás Velencében

Gondolázás Velencében

Olaszország, Velence

Velence legjellegzetesebb legegyedibb közlekedési eszközét ma már csak kizárólag a turisták használják. Semmilyen más módon nem lehet ennyire ráérezni Velence lényegére, hangulatára. Velencében 12 gondolaállomás (imbarcadero) található.

25 EUR/fő   

BŐVEBBEN
Velencei vacsora egy hangulatos olasz étteremben

Hangulatos vacsora egy olasz étteremben

Olaszország, Velence

Velence nem más, mint a vékony, ropogós pizzákba, olasz tésztákba, kis szendvicskékbe és narancsszínű Aperol spritzekbe burkolt tökéletes csábítás. Velence gasztronómiája hűen tükrözi népe múltját és jellemét.

20 EUR/fő   

BŐVEBBEN

Velencei Regatta Non-Stop utazással Képek

 • Olaszország utazás - Velencei Regatta Non-Stop utazással - TravelOrigo Utazási Iroda
Velencei Regatta Non-Stop utazással
Foglalás