Horvátország utazás
Figyelem! Irodánk 2023. december 08-án áramszünet miatt zárva tart. Mobilszámainkon elérhetőek vagyunk!
Horvátországi utazások busszal: horvát körutak és nyaraló programok a TravelOrigo utazási iroda szervezésében. Fedezze fel velünk Horvátország csodás tájait, napsütötte, változatos tengerpartját!

Horvátország


Horvátország már több évtizede kedvelt úticél a pihenésre, kikapcsolódásra vágyók számára. A Horvátországban töltött nyaralás sokunknál a nyári pihenés elengedhetetlen része. Vannak, akik már télen, vagy kora tavasszal tervezik és keresik a megfelelő utakat, úticélokat.

Horvátországot elsősorban közelsége és tengerpartjának adottságai miatt választják, hiszen a kifejezetten úszóknak való hirtelen mélyülő strandoktól egészen a finom, apróköves, fokozatosan mélyülő partokig itt mindent megtalálhatunk. Így az idősebb felnőtt korosztály és a kisgyermekes családok is kikapcsolódhatnak a számukra leginkább megfelelő partszakaszon. Egy kellemes nyaralás az Adrián, finom ételekkel, programokkal igazán pihentető élmény az egész családnak.

A horvátországi buszos utak szervezése során gondoltunk azokra is, akik nem szeretnének egyénileg utazni. Minden utasunk kényelmesen és stresszmentesen juthat el a kiválasztott úticélig. Nem kell azon aggódnia, hogy hol tud tankolni Horvátországban, vagy egyszerűen nem szeretne órákat vezetni, csak pihenésre és kikapcsolódásra vágyik már az utazás alatt is, akkor jó helyen jár!

A TravelOrigo utazási iroda ajánlatai között mindenki kedvére válogathat, mert nemcsak úticélok tekintetében, hanem programok szempontjából is széles a választék. A horvátországi nyaralás mellett isztriai körút, valamint kicsit intenzívebb kirándulás is szerepel utazásaink között a Plitvicei-tavak és Slunj környékére.

A Kvarner-öbölben találhatóak talán a legnépszerűbb üdülőhelyek, melyek enyhe mediterrán éghajlatuk és a gyönyörű tiszta tenger miatt váltak kedvelt úticél. Itt szinte minden korosztály megtalálja a neki való kikapcsolódást: aprókavicsos-homokos, lassan mélyülő strandok, nyüzsgő belváros, szórakozási és kirándulási lehetőségek. Opatija városa pedig gyönyörű kiépített strandjaival, kristálytiszta kék vizével, nyüzsgő turisztikai központ, amely történelmi emlékekben is bővelkedik. Az Osztrák-Magyar Monarchia egykori kedvelt üdülőhelye volt, ahol Ferenc József császár is szívesen időzött. És persze felfedezheti velünk a csodás KRK-szigetet is, amely Horvátország egyik legszebb és legnépszerűbb szigete.

Akik pedig pörgősebb utazásra vágynak, azoknak ajánljuk a Plitvicei-tavak páratlan szépségét. A Plitvicei-tavak tórendszere Budapesttől csupán 500 km-re, Karlovactól 75 kilométerre délre található, így egynapos kirándulásunk tökéletes arra, hogy kedvére gyönyörködjön benne. A tórendszer Horvátország egyik varázslatos Nemzeti Parkjának részeként, egy erdős hegyek által körülölelt völgyben terül el, ami már 1979-től megtalálható az UNESCO természeti világörökségi listáján.

És van még egy jó hírünk! Nem kell választania a pihenés és aktív kikapcsolódás között, hiszen az isztriai körút során tengerparti nyaralásra is van lehetőség.

Várja Önt nyáron és ősszel is a megunhatatlan Adria, csodás tájaival, változatos látnivalóival!