Advent Bécsben Mikulás vonat | TravelOrigo
Utazásid: 9
Figyelem! Irodánk 2023. december 08-án áramszünet miatt zárva tart. Mobilszámainkon elérhetőek vagyunk!

Advent Bécsben Mikulás vonat

1 napos adventi utazás Bécsbe a Mikulással

Utazás: vonattal
Időpontok és Árak

Advent Bécsben Mikulás vonat

1 napos adventi utazás Bécsbe a Mikulással

Utazás: vonattal
Irány a Mikulás vonat! HO-HO-HOOO, indul a MIKULÁS-VONATUNK! Rád is várnak az adventi élmények a Mikulással és krampuszaival! Mikulás, vonatozás, krampuszok, játék, INDULÁÁÁS! Ki ne szeretne a Mikulással személyesen is találkozni? 1 napos bécsi adventi utazásunk során ez valóra válik! 

Ajánlatot kérek!

Programhossz: 1 nap

1. nap - Budapest - Kelenföld - Tatabánya - Győr - Mosonmagyaróvár - Hegyeshalom - Bécs

Fantasztikus élmény kicsiknek és nagyoknak egyaránt! Tölts el egy fantasztikus napot Mikulás programunkon és az adventi fényekben, kivilágításban tündöklő Bécsben!

Képzelj el egy fantasztikus utazást, ahol már a felszálláskor karácsonyi díszbe öltözött vonat fogad titeket! Az úton kellemes adventi zene szól, krampuszok sürögnek-forognak és ajándékokkal kedveskednek, majd egyszer csak megjelenik a várva várt MIKULÁS! A vonat hosszú, ugyanakkor időnk van, ezért úgy alakítjuk a programunkat, hogy minden gyermekkel tudjon a Mikulás kellő időt tölteni, legyen idő fényképezésre és ajándékozásra.

Mikulás vonatunkon senkit sem hagyunk ajándék nélkül. Játékunk során pedig értékes nyeremények kerülnek kiosztásra.

Délelőtt 10 óra magasságában érkezünk Bécsbe a Westbanhof vonatállomásra.

A saját programterv módot adhat nagyszerű időszakos kiállítások megtekintésére, kevéssé ismert látnivalók felkeresésére, egyéni tempójú sétára, vásárlásra.

Akik szervezett programjainkhoz csatlakoznak, azokat a vonatálommáson idegenvezetőink programtáblákkal gyűjtik össze és kísérik el az adott programhelyszínre. Fakultatív programunkon történő részvételi szándékotokat kérjük időben jelezzétek, hogy a programon résztvevők mellé megfelelő idegenvezetővel készülhessünk.

Fakultatív programunk keretében lehetőség nyílik a híres gasztropiac, a Naschmarkt; a Schönbrunni kastély vagy akár az izgalmas tengeri kalandokat nyújtó Tenger Háza felkeresésére is.

A vonaton mosdó az egész út során rendelkezésre áll, még kényelmesebbé téve a gyerekekkel való utazást.

2 év alatti kisgyermekek, amennyiben ölben utaznak ingyenes a részvételük. Állóhelyeket nem értékesítünk!

Adventi különvonatunkat a MÁV-START Zrt. biztosítja.

Várunk Téged is szeretettel egy élményekkel teli, fantasztikus bécsi utazásra MIKULÁS VONAT-tal!
A programváltoztatás jogát fenttartjuk!
Választható felszállásihelyek és időpontok

Felszállási lehetőségek (pontos menetrend indulás előtt kb. egy hónappal):

Keleti pályaudvar kb. 07:30

Kelenföld

Tatabánya

Győr

Mosonmagyaróvár

Hegyeshalom

Visszaúti menetrend:Indulás Bécsből: kb. 19:00

Hazaút (érkezési idők az állomásokra, tájékoztató jellegű, pontos menetrend 1 hónappal indulás előtt):

Hegyeshalom:

Mosonmagyaróvár:

Győr:

Tatabánya:

Kelenföld:

Keleti pu: 


Az ár tartalmazza:

Az alapár tartalmazza a retúr vonatjegyet Advent Bécsben Mikulás-vonat járatunkon, valamint az utazás során történő bekészítéseket, díszítéseket, értékes nyereményeket és a csoportkísérő idegenvezető díját.Az ár nem tartalmazza:
 • Utasbiztosítást


  Figyelem! A belépőárak tájékoztató jellegűek és minden előzetes értesítés nélkül módosulhatnak!A fakultatív programok belépőjegyeit


FONTOS:
A belépők ára tájékoztató jellegű, előzetes információ nélkül módosulhatnak!
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák például adminisztrációs díj, helyi idegenvezető, szervezési költség, csoportbejelentés, transzfer stb.

Az esetleges határellenőrzésre számítva kérjük győződjenek meg utazási okmányaik érvényességéről.

Útközbeni felszállók figyelmébe: Az útközbeni felszállást választók figyelmét felhívjuk arra, hogy az autóbusz visszafelé úton legtöbb esetben a másik oldalon lévő pihenőben fog megállni! Az autópályán történő átkelés felüljáró hiányában nem megoldható, tehát kérjék meg egy ismerősüket, hogy vegye fel Önöket a másik oldalon.

Kérjük, hogy szíveskedjenek a pontos összeggel fizetni, mert nagyobb címlet esetén probléma adódhat a visszaadásból.

Előleg:
Az előleg az utazást megelőző 40-ik napig a teljes részvételi díj 40%-a, mely foglaláskor fizetendő. 40 napon belüli indulási időpont foglalása esetén már csak a teljes részvételi díj megfizetése mellett van lehetősége utazást foglalni.


Hátralék:
A hátralék az utazás teljes részvételi díjának 60%-a, mely legkésőbb az utazást megelőző 30-40-nappal fizetendő.
Fakultatív programok
Advent Bécs utazás - Tenger Háza

Tenger Háza (Haus des Meeres)

Ausztria, Bécs

A XIX. század közepén megnyílt első nyilvános, látogatható, tengervizes akváriuma Bécsnek fantasztikus látnivalókat kínál kicsiknek és nagyoknak egyaránt! Különleges helyszínként szolgál az egyedülálló akvárium fellegvár, ugyanis a tengeri paradicsom egy 47 méter magas tornyban kapott helyet Bécs belvárosában.

Jelenleg, többszöri átépítés és bővítés után 10 látogatható emelet található az épületben, amelynek tetején kilátóterasz fogadja a vendégeket.  

Az eddigi legnagyobb akváriumot 2007-ben helyezték üzembe. Ennek térfogata 300 ezer liter, alapvetően cápák befogadására szolgál.  

A Tenger Háza folyamatosan növekvő látogatószámának köszönhetően mára Bécs 10. legkeresettebb attrakciója közé került. Ennek megfelelően folyamatosan bővítik az akváriumokat, jelenleg egy víz alatti alagút megépítését tervezik, amely egy félmillió literes medence alatt fog végighaladni.  

A látogatás során alulról felfelé járhatjuk végig a különböző emeleteket, amelyek téma és állatfajok szerint vannak berendezve. A krokodilparkban és némelyik medencénél szabadon repülő madárfajokat is megfigyelhetünk. A halakon kívül teknősök, kajmánok, kígyók (köztük mérgeskígyók), rákok, ízeltlábúak, kaméleonok és majmok is élnek a torony falai között.  

A túránk végeztével szép időben kimehetünk a tetőteraszra, ahonnan - lévén az épület légvédelmi torony volt - pazar kilátás nyílik az osztrák fővárosra. Akik pedig a sok élmény mellett egy kis pihenőre vágynak, azok a kávézóban ülhetnek le valamilyen frissítőre.  

Természetesen lehetőségünk nyílik az ajándékboltban valamilyen emléktárgy beszerzésére is.


22 EUR/fő   

Naschmarkt - A nyalánkságok piaca

Ausztria, Bécs

Mi található a Naschmarkt-on?

A Naschmarkt-on szinte minden élelmiszer beszerezhető, amire a konyhában szükség lehet. A friss hazai és külföldi zöldségeken és gyümölcsökön kívül húsok, halak, kenyerek, sajtok és egyéb csemegék is megtalálhatók.

A leghíresebb bécsi paci 120 standon kínál széles választékban élelmiszereket, ugyanakkor a kávézók, étkezdék és szórakozóhelyek színes gasztronómiai kínálatról is gondoskodnak. Különleges ínyencségek találkozóhelye ez, megtalálható itt minden az osztráktól az indiaiig, a japántól az olaszig, igazi ínyencségekre is lelhetnek a kulináris kalandozók. A legtöbb hazai piaccal ellentétben a Naschmarkt hétfőtől szombatig várja az érdeklődőket napkeltétől egészen napnyugtáig.

A Naschmarkt a fiatalok és idősek körében is egyaránt kedvelt, hiszen a hagyományos „piacolás” mellett igazi gasztronómiai túrának lehetünk részesei.

Naschmarkt elérhetőségek:

Cím: 1060 Bécs, Naschmarkt
Telefon: +43 1 240555

Naschmarkt nyitva tartás:

H – P: 6: 00 – 19:30
Szo: 6:00 – 18:00

Utazz Bécsbe busszal vagy vonattal adventkor a Travelorigo Utazási Irodával, és nézzétek meg a városháza előtti gyönyörű bécsi karácsonyi vásárt is!

0 EUR/fő   

Schönbrunn kastélypark

Ausztria, Bécs

Vitathatlan, hogy Schönbrunn Bécs egyik legnépszerűbb és legérdekesebb látványossága. Meglátogatjuk a csodálatos uralkodói palota kertjét, nézelődünk a shönbrunni karácsonyi vásárban.

0 EUR/fő   

INGYENES - Bécs informatív városnézés

Ausztria, Bécs

Ingyenes városnézésünk keretén belül betekintünk Bécs varázslatos helyeire úgy mint: Burggarten , Neue Hofburg ,Albertina, Sacher cukrászda, Opera, Kapucinus templom, Kärtner Strasse, Stephansdom, Graben, Peterkirche, Miklós tér, Miklós-szárny (Hofburg), Burg belső udvara, Hősök tere, Városháza Bécsi Városháza (Rathausplatz)

0 EUR/fő   

Advent Bécsben Mikulás vonat

 • Advent Bécsben Mikulás vonat
 • Advent Bécsben Mikulás vonat
 • Advent Bécsben Mikulás vonat
 • Advent Bécsben Mikulás vonat
 • Advent Bécsben Mikulás vonat
 • Advent Bécsben Mikulás vonat
 • Advent Bécsben Mikulás vonat
 • Advent Bécsben Mikulás vonat
 • Advent Bécsben Mikulás vonat
 • Advent Bécsben Mikulás vonat
 • Advent Bécsben Mikulás vonat
 • Advent Bécsben Mikulás vonat
 • Advent Bécsben Mikulás vonat
 • Advent Bécsben Mikulás vonat
 • Advent Bécsben Mikulás vonat
 • Advent Bécsben Mikulás vonat
 • Advent Bécsben Mikulás vonat
 • Advent Bécsben Mikulás vonat
Programjainknál a feltüntetett alap részvételi díj per főre és a programban szereplő alap ellátásra vonatkozik, és az utazás meghirdetett programjában szereplő minden forintban kötelezően fizetendő díjat tartalmaz.
A helyszínen (program függő) valutában illetve egy-egy esetben forintban fizetendő költségeket külön feltüntetjük.
A fentieken felül – igény szerint – fizethető pl. fakultatív programok, belépők, extra étkezések, vízumdíjak, útlemondási biztosítás díj, egyéb választható szolgáltatások az árkalkulációs résznél, illetve az ár nem tartalmazza résznél is feltüntetésre kerülnek. Szállásos programoknál egyedül utazók, vagy egyágyas szobában történő foglalás esetén egyágyas felár kerül felszámításra, melyet az árkalkulációban is megtalálhat.

A teljes részvételi díjat mely már a fent említett választható szolgáltotásokat is tartalmazza, az adott indulási időpont kalkulációjánál tekinteheti meg a Foglalás gombra kattintva.
Foglalás