Adventi fények Grazban | TravelOrigo
Utazásid: 138
Figyelem! Irodánk 2023. december 08-án áramszünet miatt zárva tart. Mobilszámainkon elérhetőek vagyunk!

Adventi fények Grazban

1 napos adventi utazás Ausztriába Grazba

Utazás: autóbusszal
Időpontok és Árak

Adventi fények Grazban

1 napos adventi utazás Ausztriába Grazba

Utazás: autóbusszal

Az állítás, mely szerint Graz Ausztria adventi fővárosa is lehetne, minden különösebb indoklás nélkül megállja a helyét – hiszen alig találni még egy olyan osztrák települést, ahol a város életében ilyen nagy szerepet játszana a karácsonyi időszak. A város különlegessége ilyenkor a kb. 50 tonna jégből faragott Adventi Betlehem, de a Városházán látható hatalmas kalendáriumot is érdemes megtekinteni. Az óváros valamennyi nagyobb terén adventi vásárok várják az érdeklődőket. Karácsonyfadíszek, kézműves alkotások és különleges ajándékok közül válogathatnak, a vásárt pedig belengi a karácsonyi sütemények és regionális finomságok, valamint a gőzölgő forralt bor, a gyümölcsbor és a puncs édeskés illata.Ajánlatot kérek!

Programhossz: 1 nap

1. nap - Budapest - Graz, Graz - Budapest

Indulás a választott felszállási helyről a kora reggeli órákban. Érkezés Grazba, ahol a belváros nevezetességeit keressük fel idegenvezetőnk segítségével. A város különlegessége ilyenkor az 50 tonna jégből faragott Adventi Betlehem, de a Városházán látható hatalmas kalendáriumot is érdemes megtekinteni. Az óváros valamennyi nagyobb terén adventi vásárok várják az érdeklődőket. Karácsonyfadíszek, kézműves alkotások és különleges ajándékok közül válogathatnak, a vásárt pedig belengi a karácsonyi sütemények és regionális finomságok, valamint a gőzölgő forralt bor, a gyümölcsbor és a puncs édeskés illata. 

Az Óratorony harangjátéka alatt az épület oromzatán egy fából készült párocska táncol. A végén előbukkan egy aranykakas is, ami három szólamban kukorékol. 
Siklóval lehetőség nyílik felmenni a Várhegyre is. A pálya emelkedése 61%-os, amelyet mintegy 4 perc alatt gyűr le a sikló. 2004 óta a sikló kocsijainak teteje üvegezettek, így a rövid utazás alatt is szép kilátás nyílik az óvárosra.

Délután elhagyjuk Graz-ot és néhány kilométer után megérkezünk a Zotter csokoládégyárhoz, mely páratlan a maga nemében, itt nem csak vásárlókra gondolnak, hanem a látogatókra is. Kis kóstoló után lehetőségünk van a gyár mintaboltjában vásárolni az édes finomságokat, majd késő délután hazaindulunk. Budapestre a késő éjszakai órákban érkezünk vissza.

 

A programváltoztatás jogát fenttartjuk!Az ár tartalmazza:
 • utazás felsőkategóriás autóbusszal
 • csoportkísérő idegenvezető


Az ár nem tartalmazza:
 • Utasbiztosítást
 • Sikló Felnőtt: kb. 3 €/fő/irány.
 • Sikló Gyerek (6-14 év): kb. 2 €/fő/irány


FONTOS:
A belépők ára tájékoztató jellegű, előzetes információ nélkül módosulhatnak!
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák például adminisztrációs díj, helyi idegenvezető, szervezési költség, csoportbejelentés, transzfer stb.

Az esetleges határellenőrzésre számítva kérjük győződjenek meg utazási okmányaik érvényességéről.

Útközbeni felszállók figyelmébe: Az útközbeni felszállást választók figyelmét felhívjuk arra, hogy az autóbusz visszafelé úton legtöbb esetben a másik oldalon lévő pihenőben fog megállni! Az autópályán történő átkelés felüljáró hiányában nem megoldható, tehát kérjék meg egy ismerősüket, hogy vegye fel Önöket a másik oldalon.

Kérjük, hogy szíveskedjenek a pontos összeggel fizetni, mert nagyobb címlet esetén probléma adódhat a visszaadásból.

Adventi fények Grazban

 • Adventi fények Grazban - kép 1
 • Adventi fények Grazban - kép 2
 • Adventi fények Grazban - kép 3
 • Adventi fények Grazban - kép 4
 • Adventi fények Grazban - kép 5
 • Adventi fények Grazban - kép 6
 • Adventi fények Grazban - kép 7
 • Adventi fények Grazban - kép 8
 • Adventi fények Grazban - kép 9
 • Adventi fények Grazban - kép 10
 • Adventi fények Grazban - kép 11
 • Adventi fények Grazban - kép 12
Programjainknál a feltüntetett alap részvételi díj per főre és a programban szereplő alap ellátásra vonatkozik, és az utazás meghirdetett programjában szereplő minden forintban kötelezően fizetendő díjat tartalmaz.
A helyszínen (program függő) valutában illetve egy-egy esetben forintban fizetendő költségeket külön feltüntetjük.
A fentieken felül – igény szerint – fizethető pl. fakultatív programok, belépők, extra étkezések, vízumdíjak, útlemondási biztosítás díj, egyéb választható szolgáltatások az árkalkulációs résznél, illetve az ár nem tartalmazza résznél is feltüntetésre kerülnek. Szállásos programoknál egyedül utazók, vagy egyágyas szobában történő foglalás esetén egyágyas felár kerül felszámításra, melyet az árkalkulációban is megtalálhat.

A teljes részvételi díjat mely már a fent említett választható szolgáltotásokat is tartalmazza, az adott indulási időpont kalkulációjánál tekinteheti meg a Foglalás gombra kattintva.
Foglalás