Bécs és Hundertwasser házai | TravelOrigo
Utazásid: 203
Figyelem! Irodánk 2023. december 08-án áramszünet miatt zárva tart. Mobilszámainkon elérhetőek vagyunk!

Bécs és Hundertwasser házai

1 napos utazás Bécsbe

Utazás: autóbusszal
Időpontok és Árak

Bécs és Hundertwasser házai

1 napos utazás Bécsbe

Utazás: autóbusszal

Egynapos kirándulásra invitáljuk Önöket Bécsbe, Hundertwasser-ház- és múzeum látogatással, buszos városnézéssel, gyalogos sétával a belvárosban. Csodálják meg az organikus építészet mesterremekeit, majd töltsenek egy hangulatos délutánt a csodálatos osztrák fővárosban.Ajánlatot kérek!

Programhossz: 1 nap

Bécs

Indulás a reggeli órákban a kiválasztott felszállási helyszínről. Utazás és ismerkedés az elsuhanó tájjal, Ausztriával, Béccsel. Rövid autóbuszos majd gyalogos városnézés keretében megismerkedünk az osztrák főváros néhány titkával, újra felfedezzük a híres épületeket és barangolunk az ismerős utcákon.Felkeressük a világhírű Hundertwasser-házat, ahol a falak nem egyenesek, a padló hullámzik, az épület közepéből növények nőnek és a színek mindent dominálnak. Innen a közeli Kunsthauswienbe látogatunk, ahol az állandó kiállítás a híres építész emlékének adózik, miközben belülről láthatjuk a mozaikos díszítést, a mindenfelé kanyargó, mesebeli felületeket, Hundertwasser elméjének sajátos tüneményeit.A Spittelau szemétégetőt 1988-1997 között Hundertwasser tervei alapján látták el mostani különös, meseszerű külsővel, mely merőben idegennek tűnhet az épület funkciójától. De Hundertwasser ott is tudott nagyot álmodni, ahol más nem.A létesítmény a környező kerületeket távhővel és forró vízzel látja el, valamint áramot is termel 60.000 lakás számára.

Tartson velünk egy szokatlan, kortárs művészeti utazásra!

Visszaindulás a kb.17 óra környékén. Érkezés a késő esti órákban.

 • Bécs és Hundertwasser házai 1

A programváltoztatás jogát fenttartjuk!

Az ár tartalmazza:
 • Utazás felsőkategóriás autóbusszal (légkondicionálás, állítható-bővíthető ülések)
 • Csoportkísérő idegenvezető
 • Informatív városnézés


Az ár nem tartalmazza:
 • Utasbiztosítás
 • Kunst Haus Wien/Hundertwasser Múzeum belépő 11 Eur/fő


FONTOS:
A belépők ára tájékoztató jellegű, előzetes információ nélkül módosulhatnak!
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák például adminisztrációs díj, helyi idegenvezető, szervezési költség, csoportbejelentés, transzfer stb.

Az esetleges határellenőrzésre számítva kérjük győződjenek meg utazási okmányaik érvényességéről.

Útközbeni felszállók figyelmébe: Az útközbeni felszállást választók figyelmét felhívjuk arra, hogy az autóbusz visszafelé úton legtöbb esetben a másik oldalon lévő pihenőben fog megállni! Az autópályán történő átkelés felüljáró hiányában nem megoldható, tehát kérjék meg egy ismerősüket, hogy vegye fel Önöket a másik oldalon.

Kérjük, hogy szíveskedjenek a pontos összeggel fizetni, mert nagyobb címlet esetén probléma adódhat a visszaadásból.

Bécs és Hundertwasser házai

 • Bécs és Hundertwasser házai - kép 1
 • Bécs és Hundertwasser házai - kép 2
 • Bécs és Hundertwasser házai - kép 3
 • Bécs és Hundertwasser házai - kép 4
 • Bécs és Hundertwasser házai - kép 5
 • Bécs és Hundertwasser házai - kép 6
 • Bécs és Hundertwasser házai - kép 7
 • Bécs és Hundertwasser házai - kép 8
 • Bécs és Hundertwasser házai - kép 9
 • Bécs és Hundertwasser házai - kép 10
Programjainknál a feltüntetett alap részvételi díj per főre és a programban szereplő alap ellátásra vonatkozik, és az utazás meghirdetett programjában szereplő minden forintban kötelezően fizetendő díjat tartalmaz.
A helyszínen (program függő) valutában illetve egy-egy esetben forintban fizetendő költségeket külön feltüntetjük.
A fentieken felül – igény szerint – fizethető pl. fakultatív programok, belépők, extra étkezések, vízumdíjak, útlemondási biztosítás díj, egyéb választható szolgáltatások az árkalkulációs résznél, illetve az ár nem tartalmazza résznél is feltüntetésre kerülnek. Szállásos programoknál egyedül utazók, vagy egyágyas szobában történő foglalás esetén egyágyas felár kerül felszámításra, melyet az árkalkulációban is megtalálhat.

A teljes részvételi díjat mely már a fent említett választható szolgáltotásokat is tartalmazza, az adott indulási időpont kalkulációjánál tekinteheti meg a Foglalás gombra kattintva.
Foglalás