Tavaszköszöntő Velencében / 3 nap 2 éj | TravelOrigo
Utazásid: 30
Figyelem! Irodánk 2023. december 08-án áramszünet miatt zárva tart. Mobilszámainkon elérhetőek vagyunk!

Tavaszköszöntő Velencében / 3 nap 2 éj

3 napos buszos utazás Olaszországba, Velencébe, szlovén kitérővel

Utazás: autóbusszal
Időpontok és Árak

Tavaszköszöntő Velencében / 3 nap 2 éj

3 napos buszos utazás Olaszországba, Velencébe, szlovén kitérővel

Utazás: autóbusszal
Olaszország, Velence tavasszal! Utazás Velencébe busszal, ahol már a tavasz hangulatát és napsugarait élvezhetjük! Bár a karnevál február végén hivatalosan lezárul, Velencében a party sosem ér véget, gyere velünk tavaszköszöntő programunkra, ahol a tömeget elkerülve átélheted az olasz életérzést és megtekintheted Velence látnivalóit és a környező városok szépségeit! Aki velünk tart, utazásunk során megtekintheti a híres Miramare kastélyt és Postojna cseppkőbarlangját is, de fakultatív programjaink között szerepel Murano és Burano felfedezése is. Ezt az utat Velence-imádóknak ajánljuk, hisz Velence látnivalókban gazdag és minden évszakban csodálatos!

Ajánlatot kérek!

Programhossz: 3 nap / 2 éj

1. nap - Utazás Olaszországba

Indulás Olaszországba a kora reggeli órákban, a kiválasztott indulásnak megfelelő helyszínen és időpontban. Útközben megtekintjük aTrieszt mellett található Miramare-kastélyt, amely Sissi kastély néven is ismert. A kastély a tragikus sorsú Ferenc Miksa nevével és később Sissi legendájával is szorosan egybefonódott. A kastély megtekintését követően tovább utazunk Jesolóig, szállásunkat az esti órákban foglaljuk el. 

 • Tavaszköszöntő Velencében - Miramare kastély
 • Tavaszköszöntő Velencében - Miramare kastély
 • Tavaszköszöntő Velencében - Miramare kastély

2. nap - Olaszország - Velence - Fakultatív Murano és Burano szigettúra

Megérkezés Olaszországba, behajózás Velencébe. Ezt követően mindenki szabadon használhatja fel az idejét illetve külön hajóval kezdjük meg fakultatív szigettúránkat. A hajón idegenvezetőnk mutatja be Velence híres lagúnavilágát, valamint az érintett szigeteket.Első kiszállásunk Burano szigetén lesz, ahol a csipkéjéről és színes házairól híres szigeten lesz időnk gyönyörködni a kézzel vert buranói csipkékben, esetleg megreggelizni egy hangulatos öbölben.

Majd áthajózunk Murano szigetére, ahol egy üvegműhelyben megtekinthetjük, hogyan készíti el az üvegmester becses portékáját. Nagyon nagy élmény látni, hogy a nagy múltú muránói üveg egy izzó folyékony anyagból miként formálódik percek alatt csodálatos kehellyé, vagy figurává. Az üvegműhelyben sok érdekességet hallhatunk az üvegkészítés fortélyairól, Murano jellegzetességéről.

Utunkat a tengeren hajózva folytatjuk. Szigettúránk végeztével kora délután kikötünk Velencében, a Szent Márk tér közelében. Innentől mindenki szabadon használhatja fel az idejét, vagy részt vehet további fakultatív programjainkon.

Igény szerint lehetőség van Velence különleges világában gondolázni.

Este visszahajózunk a buszhoz, majd visszatérünk a szállásra.

 • Tavaszköszöntő Velencében - Burano
 • Tavaszköszöntő Velencében - Burano
 • Tavaszköszöntő Velencében - Murano
 • Tavaszköszöntő Velencében - Murano
 • Tavaszköszöntő Velencében
 • Tavaszköszöntő Velencében
 • Tavaszköszöntő Velencében
 • Tavaszköszöntő Velencében
 • Tavaszköszöntő Velencében

3. nap - Olaszország - Szlovénia - Postojna - Predjama

Reggeli után elhagyjuk Velence környékét. Hazafelé látogatást tehetünk a postojnai cseppkőbarlangban. A barlangi élmény után lehetőségünk lesz megtekinteni a mintegy 20 perc buszozással elérhető Predjama-kastélyt kívülről, amely festői látványként tárul szemünk elé barlangba épített épületszárnyával. Visszaérkezés a kiindulási helyre a késő esti órákban.

A programok sorrendje változhat!

 • Tavaszköszöntő Velencében - Postojna
 • Tavaszköszöntő Velencében - Postojna
 • Tavaszköszöntő Velencében - Postojna
 • Tavaszköszöntő Velencében - Postojna

A programváltoztatás jogát fenttartjuk!

Az ár tartalmazza:
 • Utazás felső kategóriás autóbusszal
 • 2 éj szállás közép kategóriás szálláson Jesolo vagy környékén
 • Reggelis ellátással
 • Csoportkísérő idegenvezetőAz ár nem tartalmazza:
 • Egyágyas felár: 28.000 Ft /fő
 • Idegenforgalmi adó (kötelező): 8 EUR /fő
 • Retúr hajójegy Velencébe (kötelező): 35 EUR /fő
 • Behajtási illeték + parkolás (kötelező): 10 EUR /fő
 • Fakultatív Murano - Burano szigettúra: 25 EUR /fő
 • Fakultatív gondolázás: 30 EUR /fő
 • Fakultatív vacsora a szálláson: 50 EUR /fő (kérjük előre jelezni)
 • Postojnai barlang: 36 EUR + 4 EUR audioguide /fő
 • Miramare kastély: 8 EUR /fő
 • UtasbiztosítástFONTOS:
A belépők ára tájékoztató jellegű, előzetes információ nélkül módosulhatnak!
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák például adminisztrációs díj, helyi idegenvezető, szervezési költség, csoportbejelentés, transzfer stb.

Az esetleges határellenőrzésre számítva kérjük győződjenek meg utazási okmányaik érvényességéről.

Útközbeni felszállók figyelmébe: Az útközbeni felszállást választók figyelmét felhívjuk arra, hogy az autóbusz visszafelé úton legtöbb esetben a másik oldalon lévő pihenőben fog megállni! Az autópályán történő átkelés felüljáró hiányában nem megoldható, tehát kérjék meg egy ismerősüket, hogy vegye fel Önöket a másik oldalon.

Kérjük, hogy szíveskedjenek a pontos összeggel fizetni, mert nagyobb címlet esetén probléma adódhat a visszaadásból.

Előleg:
Az előleg az utazást megelőző 40-ik napig a teljes részvételi díj 40%-a, mely foglaláskor fizetendő. 40 napon belüli indulási időpont foglalása esetén már csak a teljes részvételi díj megfizetése mellett van lehetősége utazást foglalni.


Hátralék:
A hátralék az utazás teljes részvételi díjának 60%-a, mely legkésőbb az utazást megelőző 30-40-nappal fizetendő.
Fakultatív programok
Burano - Murano szigettúra

Szigettúra (Murano és Burano) - Itt kell előre jelezni!

Olaszország, Velence

Külön hajóval kezdjük meg fakultatív szigettúránkat. A hajón idegenvezetőnk mutatja be Velence híres lagúnavilágát, valamint az érintett szigeteket. Első kiszállásunk Burano szigetén lesz, ahol a csipkéjéről és színes házairól híres szigeten lesz időnk gyönyörködni a kézzel vert buránói csipkékben, esetleg megreggelizni egy hangulatos öbölben. Majd áthajózunk Murano szigetére, ahol egy üvegműhelyben a szemünk láttára készíti el az üvegmester becses portékáját. Nagyon nagy élmény látni, hogy a nagy múltú muránói üveg egy izzón folyó anyagból miként formálódik percek alatt csodálatos kehellyé, vagy figurává. Az üvegműhelyben sok érdekességet hallhatunk az üvegkészítés fortélyairól, Muránó jellegzetességéről. Utunkat a tengeren hajózva folytatjuk. Szigettúránk végeztével kora délután kikötünk Velencében, a Szent Márk tér közelében.

25 EUR/fő   

Olaszország - Trieszt Miramare kastély

Trieszt - Miramare kastély látogatás egyénileg

Olaszország, Trieszt

A Miramare egy hangulatos isztriai fehér márvány épület, mely a Habsburg időkből maradt fenn. A kastélyt Habsburg Miksa és felesége Sarolta belga hercegnő építette a belvárostól alig néhány kilométernyi távolságra a Trieszti-öbölben.  A 19. századi romantikus kastély sok mindent átélt, éveken át nyaralt az osztrák riviérán a Habsburg hercegi pár, itt fogadta Miksa 1864 április 10-én a mexikói küldöttséget, amely felkérte őt országuk császárává. Erzsébet királyné, Sissi is több alkalommal tett látogatást a Miramare kastélyban.  A kastélyban jelenleg múzeum működik, minden szoba az eredeti 19. század közepéből származó díszekkel, tárgyakkal, bútorokkal van berendezve. A terjedelmes, 22 hektáros tengerparti parkot maga Miksa főherceg tervezte. A kopár kőszirtet, amelyre épült, számos trópusi növénnyel telepítették be.

13 EUR/felnőtt   10 EUR/gyermek   

Gondolázás Velencében

Gondolázás Velencében

Olaszország, Velence

Mielőtt a hidakat megépítették, a gondola nélkülözhetetlen közlekedési és szállítási eszköz volt Velencében. Velence legjellegzetesebb legegyedibb közlekedési eszközét ma már csak kizárólag a turisták használják. Semmilyen más módon nem lehet ennyire ráérezni Velence lényegére, hangulatára. Velencében 12 gondolaállomás (imbarcadero) található. A legnagyobb a Szent Márk téren, de Akadémia hid lábánál, Rialtó hídnál, az vasútállomásnál, és a Piazzale Románál is beülhetünk egy gondolába. A gondolások általában ugyan azon a helyen állomásoznak egész életükben.
Minimális létszám 5 fő! Időtartam: kb 30-35 perc Nem privát túra. A hajóban 6 utas ül egy időben, és a gondolákat 6 főnként tudjuk indítani.
Ár: EUR 30 /fő Gyermekeknek nincs külön tarifa, felnőtt áron utazhatnak .
6 éves kor alatt is minden gyermeknek ülnie kell a hajóban külön ülésen. Privát gondolázásra is van lehetőség, kérem érdeklődjön irodánkban!

30 EUR/fő   

Velencei vacsora egy hangulatos olasz étteremben

Fakultatív vacsora egy olasz étteremben - Itt kell előre jelezni!

Olaszország, Velence

Velence nem más, mint a vékony, ropogós pizzákba, olasz tésztákba, kis szendvicskékbe és narancsszínű Aperol spritzekbe burkolt tökéletes csábítás. Velence gasztronómiája hűen tükrözi népe múltját és jellemét. Az eredeti és ízletes helyi gasztronómia egy nagy nemzetéről mesél, a változatos fogások pedig, amelyekben az ellentétes ízek, az édes és a sós harmonikusan kiegészítik egymást, a tengeri kereskedelem folytán Velencében találkozó különböző kultúrák, a Kelet és a Nyugat, Észak és Dél keveredését juttatják eszünkbe. 3 fogásos tradícionális vacsoránkat egy igazi olasz trattoriában fogyasztjuk el.

25 EUR/fő   

Postojnai cseppkőbarlang

Szlovénia, Postojna

Az audio guideért a helyszínen további 3,5 EUR fizetendő fejenként!

36 EUR/felnőtt   

Tavaszköszöntő Velencében / 3 nap 2 éj

 • Tavaszköszöntő Velencében - Miramare kastély
 • Tavaszköszöntő Velencében - Miramare kastély
 • Tavaszköszöntő Velencében - Miramare kastély
 • Tavaszköszöntő Velencében - Miramare kastély
 • Tavaszköszöntő Velencében / 3 nap 2 éj - kép 5
 • Tavaszköszöntő Velencében / 3 nap 2 éj - kép 6
 • Tavaszköszöntő Velencében / 3 nap 2 éj - kép 7
 • Tavaszköszöntő Velencében / 3 nap 2 éj - kép 8
 • Tavaszköszöntő Velencében / 3 nap 2 éj - kép 9
 • Tavaszköszöntő Velencében / 3 nap 2 éj - kép 10
 • Tavaszköszöntő Velencében / 3 nap 2 éj - kép 11
 • Tavaszköszöntő Velencében / 3 nap 2 éj - kép 12
 • Tavaszköszöntő Velencében / 3 nap 2 éj - kép 13
 • Tavaszköszöntő Velencében / 3 nap 2 éj - kép 14
 • Tavaszköszöntő Velencében / 3 nap 2 éj - kép 15
 • Tavaszköszöntő Velencében / 3 nap 2 éj - kép 16
 • Tavaszköszöntő Velencében / 3 nap 2 éj - kép 17
 • Tavaszköszöntő Velencében / 3 nap 2 éj - kép 18
 • Tavaszköszöntő Velencében / 3 nap 2 éj - kép 19
 • Tavaszköszöntő Velencében / 3 nap 2 éj - kép 20
 • Tavaszköszöntő Velencében / 3 nap 2 éj - kép 21
 • Tavaszköszöntő Velencében / 3 nap 2 éj - kép 22
 • Tavaszköszöntő Velencében / 3 nap 2 éj - kép 23
 • Tavaszköszöntő Velencében / 3 nap 2 éj - kép 24
 • Tavaszköszöntő Velencében / 3 nap 2 éj - kép 25
 • Tavaszköszöntő Velencében / 3 nap 2 éj - kép 26
 • Tavaszköszöntő Velencében / 3 nap 2 éj - kép 27
 • Tavaszköszöntő Velencében / 3 nap 2 éj - kép 28
 • Tavaszköszöntő Velencében / 3 nap 2 éj - kép 29
Programjainknál a feltüntetett alap részvételi díj per főre és a programban szereplő alap ellátásra vonatkozik, és az utazás meghirdetett programjában szereplő minden forintban kötelezően fizetendő díjat tartalmaz.
A helyszínen (program függő) valutában illetve egy-egy esetben forintban fizetendő költségeket külön feltüntetjük.
A fentieken felül – igény szerint – fizethető pl. fakultatív programok, belépők, extra étkezések, vízumdíjak, útlemondási biztosítás díj, egyéb választható szolgáltatások az árkalkulációs résznél, illetve az ár nem tartalmazza résznél is feltüntetésre kerülnek. Szállásos programoknál egyedül utazók, vagy egyágyas szobában történő foglalás esetén egyágyas felár kerül felszámításra, melyet az árkalkulációban is megtalálhat.

A teljes részvételi díjat mely már a fent említett választható szolgáltotásokat is tartalmazza, az adott indulási időpont kalkulációjánál tekinteheti meg a Foglalás gombra kattintva.
Foglalás