Advent Prágában - 3 nap / 2 éjszaka | TravelOrigo
Utazásid: 24

Advent Prágában - 3 nap / 2 éjszaka

3 napos adventi utazás Prágába autóbusszal

Utazás: autóbusszal
Időpontok és Árak

Advent Prágában - 3 nap / 2 éjszaka

3 napos adventi utazás Prágába autóbusszal

Utazás: autóbusszal
Rád is vár a száztornyú Prága! Utazz Te is adventkor velünk és gyönyörködj az adventi fénypompában úszó csodálatos Cseh fővárosban, Prágában!

Ajánlatot kérek!

Programhossz: 3 nap / 2 éj

1. nap - Budapest - Prága

Kora reggel indulunk a választott felszállási helyről, utazás - rövid pihenőkkel - Csehországba. A kora délutáni órákban érkezünk Prágába, majd a délutánt az Óváros nevezetességeinek szenteljük. Sétánkat a Vencel téren kezdjük, majd a Lőportornyot és a Reprezentációs Házat nézzük meg. Az Óvárosi téren található a város egyik büszkesége, a középkori csillagászati óramű, az Orloj, az Óvárosi Városháza és Husz János szobra. Az óra minden egész órában apostolszobrokkal és harangjátékkal örvendezteti a járókelőket. A tér ékességeként itt áll a Tyn templom, amely aszimmetrikus homlokzatával adja a tér egységes képét. Miután közösen elsétáltunk a közeli Zsidónegyedbe, az est hátralévő részében megvásárolhatjuk a családnak szánt ajándékokat és élvezhetjük a helyi ételek és italok fenséges ízét. Este elfoglaljuk a szállást. Fakultatív vacsora a szálláson

2. nap - Prága adventi hangulatban

Reggeli után városnéző sétára indulunk a prágai várban. Felfedező utunkat a strahovi kolostornál kezdjük, majd elsétálunk a Lorettói Szűz Mária templomhoz, és a Cernín-palotához. Miután az Érseki és a Schwarzenberg Palota mellett elhaladtunk, eljutunk a gótikus Szent Vitus székesegyházhoz, amelynek a tornyából csodás kilátás nyílik a városra. Lehetőség nyílik a várnegyed felfedezésére. Közös sétánkat a Károly-hídnál zárjuk. Délután önállóan felfedezhetjük az ún. Kisoldal városrészt, ahol a Szent Miklós templomra, a Wallenstein-palotára, az Olasz és Jan Neruda-ról elnevezett utcára hívnánk fel a figyelmet.

Este fakultatív 3 fogásos sörvacsora itallal egy hangulatos prágai étteremben.

3. nap - Prága - Budapest

Reggeli után szabadprogram, illetve fakultatív egy órás hajókázás a Moldván. Búcsút veszünk Prágától,elindulunk hazafelé. Megérkezünk Velké Popovice-be, ahol tovább fokozzuk az élvezeteket, s egy kóstolóval egybekötött, gyárlátogatást teszünk a Kozel sörgyárban. Hazaérkezés a késő esti órákban.


A programváltoztatás jogát fenttartjuk!Az ár tartalmazza:
 • Utazást felsőkategóriás autóbusszal
 • 2 éj szállást középkategóriás hotelben
 • Reggeli
 • Magyar nyelvű idegenvezetés
 • VOX készülék városnézéshezAz ár nem tartalmazza:
 • Utasbiztosítást: 1.050 Ft/fő
 • Kozel sörgyár látogatás kóstolóval: 240 CZK / fő
 • Fakultatív 1 órás hajókázás a Moldván: 14 EUR/ fő, 8 EUR/gyerek
 • Fakultatív sörvacsora (3 fogás, itallal): 30 EUR/ fő
 • Hradzsin, a prágai vár 290 CZK/fő
 • egyágyas felár 20.000 Ft/fő
 • fakultatív vacsora 1.nap a szállodában 6.800 Ft/fő
 • idegenforgalmi adó 5 EUR/fő*

A belépők ára tájékoztató jellegű, előzetes információ nélkül módosulhatnak! Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák például adminisztrációs díj, helyi idegenvezető, szervezési költség, csoportbejelentés, transzfer stb.

Előleg:
Az előleg az utazást megelőző 40-ik napig a teljes részvételi díj 40%-a, mely foglaláskor fizetendő. 40 napon belüli indulási időpont foglalása esetén már csak a teljes részvételi díj megfizetése mellett van lehetősége utazást foglalni.


Hátralék:
A hátralék az utazás teljes részvételi díjának 60%-a, mely legkésőbb az utazást megelőző 30-40-nappal fizetendő.
Fakultatív programok
kozel sörgyárlátogatás

Kozel sörgyárlátogatás kóstolóval

Csehország, Velke Popovice

Egy kóstolóval egybekötött, fakultatív gyárlátogatást teszünk Velké Popovicében, a Kozel sörgyárban. A túra a következő útvonalat tartalmazza: - Látogatóközpont.

- A sörfőzés folyamatának, és a sörgyártás során felhasznált alapanyagoknak a bemutatása.

- Kiállítás a sörgyár történetéről, az alapító báró Frantisek Ringhofferről és a családjáról.- Történelmi sörfőzde 1928-ból.

- Kóstoló a szűretlen velké popovicei csapolt sörből a Lager pincékben. (Csak 18 év felett!)- Fermentáló tankok, alagút sörcsővel

- Palackozó részleg a sör palackozásának, szállításának és exportjának történeti áttekintésével.- Az Olda nevű kecske - a gyár élő kabalaállata.

- Látogatóközpont és Kozel szuvenírüzlet.

240 CZK/fő   

Hradzsin, a prágai vár

Hradzsin, a prágai vár

Csehország, Prága

Vár ránk a Hradzsin, a prágai vár. Sétánkat a strahovi kolostornál kezdjük, majd elsétálunk a Lorettói Szűz Mária templomhoz, és a Cernín-palotához. Miután az Érseki és a Schwarzenberg Palota mellett elhaladtunk, eljutunk a gótikus Szent Vitus székesegyházhoz, amelynek a tornyából csodás kilátás nyílik a városra. Lehetőség nyílik a várnegyed felfedezésére

290 CZK/fő   

Hajókázás a Moldván

Hajókirándulás a Moldván

Csehország, Prága

Az egyórás hajókirándulás során különleges módon fedezhetjük fel Prága szépségeit. A folyón átívelő hidak alatt hajózva szinte elérhető közelségbe kerül a történelem. A programot az idegenvezetőnél lehet befizetni CZK-ban (min. 10 fő jelentkezése esetén indulnak).


14 EUR/fő   

Prágai sörvacsora - Csehország

Prágai sörvacsora

Csehország, Prága

Az esti órákban részvétel egy hamisítatlan prágai sörvacsorán, hangulatos étteremben.

30 EUR/fő   

Advent Prágában - 3 nap / 2 éjszaka

 • Advent Prágában - 3 nap / 2 éjszaka - kép 1
 • Advent Prágában - 3 nap / 2 éjszaka - kép 2
 • Advent Prágában - 3 nap / 2 éjszaka - kép 3
 • Advent Prágában - 3 nap / 2 éjszaka - kép 4
 • Advent Prágában - 3 nap / 2 éjszaka - kép 5
 • Advent Prágában - 3 nap / 2 éjszaka - kép 6
 • Advent Prágában - 3 nap / 2 éjszaka - kép 7
 • Advent Prágában - 3 nap / 2 éjszaka - kép 8
 • Advent Prágában - 3 nap / 2 éjszaka - kép 9
 • Advent Prágában - 3 nap / 2 éjszaka - kép 10
 • Advent Prágában - 3 nap / 2 éjszaka - kép 11
 • Advent Prágában - 3 nap / 2 éjszaka - kép 12
Programjainknál a feltüntetett alap részvételi díj per főre és a programban szereplő alap ellátásra vonatkozik, és az utazás meghirdetett programjában szereplő minden forintban kötelezően fizetendő díjat tartalmaz.
A helyszínen (program függő) valutában illetve egy-egy esetben forintban fizetendő költségeket külön feltüntetjük.
A fentieken felül – igény szerint – fizethető pl. fakultatív programok, belépők, extra étkezések, vízumdíjak, útlemondási biztosítás díj, egyéb választható szolgáltatások az árkalkulációs résznél, illetve az ár nem tartalmazza résznél is feltüntetésre kerülnek. Szállásos programoknál egyedül utazók, vagy egyágyas szobában történő foglalás esetén egyágyas felár kerül felszámításra, melyet az árkalkulációban is megtalálhat.

A teljes részvételi díjat mely már a fent említett választható szolgáltotásokat is tartalmazza, az adott indulási időpont kalkulációjánál tekinteheti meg a Foglalás gombra kattintva.
Foglalás