Advent Zakopaneban 2 nap / 1 éj | TravelOrigo
Utazásid: 121

Advent Zakopaneban 2 nap / 1 éj

2 napos adventi utazás Zakopanéba autóbusszal

Utazás: autóbusszal
Időpontok és Árak

Advent Zakopaneban 2 nap / 1 éj

2 napos adventi utazás Zakopanéba autóbusszal

Utazás: autóbusszal

Zakopane a Magas-Tátra népszerű üdülővárosa, pazar faházaival igazi időutazás a múltba.Lélegzetelállító kilátásban lesz részed a Gubalowka-hegyről, s még a lovasszánozást is kipróbálhatod!

Mesebeli hely, hamisítatlan adventi hangulat, gyönyörűen feldíszített belváros.Az adventi fényekben pompázó üdülőparadicsom, Zakopane, a hely, ami teljesen megbabonáz!Ajánlatot kérek!

Programhossz: 2 nap / 1 éj

1. nap - Utazás Zakopaneba

Indulás a megadott időpontban a megadott helyszínről. Utazás Szlovákián keresztül Lengyelországba. Érkezés Zakopane-ba a késő délelőtti órákban. Séta az adventi fényekben pompázó üdülőparadicsom sétálóutcáján ahol megtekintjük a gorál népcsoport díszes faházait, és templomát. Majd fogaskerekűvel feljuthatunk a Gubalowka hegyre (1128m), ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a városra és az azt körülölelő hegyekre. Itt már megkóstolhatjuk a helyi ínyenc ízeket (faszénen sült húsok, kolbász hurka stb). Ezt követően vásárlási lehetőség a piacon és a sétálóutcában. (helyi kézműves termékek, jó minőségű bőráruk, fafaragványok, füstölt házi sajtok minden formában, és ízesítésben, karácsonyi ajándékok, bőr papucsok, sapkák, gyapjú kesztyűk stb). Szállás elfoglalása.


Fakultatív programlehetőség:


Sajt workshop - Kóstolj, Ismerd meg és Készíts!


A sajt workshop programunk keretében olyan sajtkészítőt keresünk fel Zakopanétól pár kilométerre, ahol nem csak egy rövid bemutatót kapunk arról, hogyan is készül a híres góral füstölt sajt, az oscypek, de a csoport tagjai saját sajtjukat is elkészíthetik. A helyszínen sajtok és egyéb helyi termékek (lekvárok, mézek, góral kézműves alkotások) széles választéka is rendelkezésre áll azoknak, akik szeretnének szuvenírt vásárolni.

Szállás: Pensjonat Antalówka*** vagy hasonló szálláshely


Sajtkészités ára: 40 PLN/fő


A sajtkészitést és a lovasszánozásra előre kell jelentkezni! Helyszínen már nem tudjuk garantálni a helyeket!

2. nap - Zakopane - Hazautazás

Szabadprogram illetve termálfürdőzés. Sajtvásárlás. Adventi kirakodóvásárban séta.Délelött fakultatív Lovasszánozás Zakopane-ban (hó esetén)Varázslatos érzés suhanni a szánnal a Zakopane környéki kanyargós ösvényeken, gyönyörködni a Tátrában, a lovak patkóinak ütemes léptét elnyelő hóban és a csengők csilingelésében. Aki egyszer kipróbálja, annak felejthetetlen élményben lesz része. Hó hiányában lovaskocsikázás a program! Hazautazás, útközben megállunk a Kasprowy Wierch (Gáspár csúcs) hegynél, mely nem véletlenül kedvelt célpontja a Zakopane városába látogató turistáknak. Nem csak a gyönyörű panoráma - mind a Tátrára, mind pedig a város felé - hanem az ide közlekedő kabinos felvonó (lanovka) is csalogatja őket, hiszen ennek köszönhetően ez a hegycsúcs az egyik legkönnyebben, mondhatni legkevesebb erőkifejtéssel meghódítható hegy a Tátra lengyel oldalán. A csúcsra közlekedő lanovka csodaszép útvonalon szállít fel igényes, panorámaablakos kocsijaiban turistákat.Indulás haza késő délután, visszaérkezés a kiindulási helyre az éjféli órákban.


A programváltoztatás jogát fenttartjuk!

Az ár tartalmazza:
 • utazás autóbusszal
 • szállás reggelivel
 • csoportkisérő idegenvezető 


Az ár nem tartalmazza:
 • Ülőhelyválasztási felár 3000 Ft/fő
 • Egyágyas felár 3.500 Ft/fő
 • Utasbiztosítás: 820 Ft/fő

Fakultatív belépőjegy:
 • Gubalowka belépő retúr: F: 28 PLN/fő, 5-26 év között/65 év felett: 23 PLN/fő
 • Lovasszánozás (vagy lovaskocsizás): 80 PLN/fő
 • Sajtkészités 40 PLN/fő

 • lanovka a Kasprowy csúcsra retur 100 PLN/fő, gyermekek 14 éves korig, diákok 26 éves korig, nyugdíjasok 65 év felett 80 PLN/fő

  A belépő és a fakultatív program a buszon fizetendő, de a részvételi szándékát foglaláskor jelezze.

*kötelezően fizetendő

Az esetleges határellenőrzésre számítva kérjük győződjenek meg utazási okmányaik érvényességéről.
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák például adminisztrációs díj, helyi idegenvezető, szervezési költség, csoportbejelentés, transzfer stb.
Útközbeni felszállók figyelmébe: Az útközbeni felszállást választók figyelmét felhívjuk arra, hogy az autóbusz visszafelé úton legtöbb esetben a másik oldalon lévő pihenőben fog megállni! Az autópályán történő átkelés felüljáró hiányában nem megoldható, tehát kérjék meg egy ismerősüket, hogy vegye fel Önöket a másik oldalon.
Kérjük, hogy szíveskedjenek a pontos összeggel fizetni, mert nagyobb címlet esetén probléma adódhat a visszaadásból.
A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

A belépők ára tájékoztató jellegű, előzetes információ nélkül módosulhatnak! Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák például adminisztrációs díj, helyi idegenvezető, szervezési költség, csoportbejelentés, transzfer stb.

Advent Zakopaneban 2 nap / 1 éj

 • Advent Zakopaneban 2 nap / 1 éj - kép 1
 • Advent Zakopaneban 2 nap / 1 éj - kép 2
 • Advent Zakopaneban 2 nap / 1 éj - kép 3
 • Advent Zakopaneban 2 nap / 1 éj - kép 4
 • Advent Zakopaneban 2 nap / 1 éj - kép 5
 • Advent Zakopaneban 2 nap / 1 éj - kép 6
 • Advent Zakopaneban 2 nap / 1 éj - kép 7
 • Advent Zakopaneban 2 nap / 1 éj - kép 8
 • Advent Zakopaneban 2 nap / 1 éj - kép 9
 • Advent Zakopaneban 2 nap / 1 éj - kép 10
Programjainknál a feltüntetett alap részvételi díj per főre és a programban szereplő alap ellátásra vonatkozik, és az utazás meghirdetett programjában szereplő minden forintban kötelezően fizetendő díjat tartalmaz.
A helyszínen (program függő) valutában illetve egy-egy esetben forintban fizetendő költségeket külön feltüntetjük.
A fentieken felül – igény szerint – fizethető pl. fakultatív programok, belépők, extra étkezések, vízumdíjak, útlemondási biztosítás díj, egyéb választható szolgáltatások az árkalkulációs résznél, illetve az ár nem tartalmazza résznél is feltüntetésre kerülnek. Szállásos programoknál egyedül utazók, vagy egyágyas szobában történő foglalás esetén egyágyas felár kerül felszámításra, melyet az árkalkulációban is megtalálhat.

A teljes részvételi díjat mely már a fent említett választható szolgáltotásokat is tartalmazza, az adott indulási időpont kalkulációjánál tekinteheti meg a Foglalás gombra kattintva.
Foglalás