Horvátországi csobbanás - Opatija | TravelOrigo
Utazásid: 144
Figyelem! Irodánk 2023. december 08-án áramszünet miatt zárva tart. Mobilszámainkon elérhetőek vagyunk!

Horvátországi csobbanás - Opatija

Non-stop tengerparti csobbanós utazás Horvátországba autóbusszal

Utazás: autóbusszal
Időpontok és Árak

Horvátországi csobbanás - Opatija

Non-stop tengerparti csobbanós utazás Horvátországba autóbusszal

Utazás: autóbusszal
Most érdemes foglalni, kalandra fel! Várja Önt Opatija az utószezonban is! Rövid autóbuszos utazásunk garantált élményt nyújt! Opatija kiépített strandjairól és kristálytiszta kék vizéről híres. Ám nyüzsgő turisztikai központ is, amely történelmi emlékekben bővelkedik. Egy felejthetetlen napot tölthetünk el Horvátország magyarok által különösen kedvelt részén, az Osztrák-Magyar Monarchia egykori neves üdülőhelyén, ahol Ferenc József császár is szívesen időzött. Persze a városban azóta sem állt meg az idő: a Kvarner-öböl virágzó és izgalmas turistacélpontjába invitáljuk Kedves Utasainkat egy tengerparti csobbanásra!

Ajánlatot kérek!

Programhossz: 2 nap

1. nap - Elutazás Horvátországba - Opatija

Az idegenvezetőnk a TravelOrigo autóbuszánál várja a csoportot a választott felszállási helyen és időpontban. Felszállás után megkezdjük utunkat Horvátország irányába. Az éjszakát az autóbuszon töltjük. Útközben 3-4 óránként pihenőket tartunk.

Reggel megérkezünk a Kvarner-öbölbe, Opatijába (Abbázia) és kezdetét veszi az egész napos program. Horvátország időjárása augusztusban is rendkívül kedvező, így kellemes klímában strandolhatunk és élvezhetjük a város szépségeit. Az autóbusz a városi strand közvetlen közelében áll meg. Érkezés után érdemes sétálni egyet a híres Lungomare sétányon, mely a tengerparton halad végig. Itt megtekinthetjük az egykori kis halászfalu kikötőjét, a Szent Jakab apátság templomát, melynek a város a nevét köszönheti, illetve felkeressük a botanikus kertet is, mely ma közparkként szabadon látogatható. Ihatunk egy kellemes kávét a kikötőben vagy gyönyörködhetünk a Monarchia egykori elitjének villáiban és a fényűzően átalakított szállodákban.

A város jól kiépített, ingyenesen használható, kifogástalan vízminőségű, részben betonozott, kavicsos strandján kellemes fürdőzéssel, napozással tölthetjük el az időnket. Napágy külön díjért bérelhető. A part közelében fagyizó, bazársor, éttermek, kávézók találhatók, de pár lépéssel elérhető a főutca is, ahol egyéb üzletek és vendéglők találhatók. Ha valaki nem szeretne egész nap strandolni, helyi buszjárattal gyorsan és egyszerűen elérhető a szomszédos város Rijeka (Fiume) is. Érdemes ezt a szép augusztusi napot egy helyi étteremben zárni egy jellegzetes horvát, vagy éppen tengeri finomság elfogyasztásával. Késő este élményekkel gazdagon találkozunk az autóbusznál és megkezdjük utunkat Magyarország felé. Éjszakai utazás az autóbuszon.

2. nap - Hazaérkezés

Vasárnap a hajnali - kora reggeli órákban érkezünk meg a kiindulási állomásra.

A programváltoztatás jogát fenttartjuk!
Egyéb tudnivaló
FONTOS: A határellenőrzés miatt kérjük győződjenek meg utazási okmányaik érvényességéről. Elfogadott utazási okmányok Horvátországba történő utazáskor: Személyi igazolvány vagy útlevél
Választható felszállásihelyek és időpontok
 • Budapest - BOK csarnok / 00:20
 • Buda - Budaörsi út 112. OMV / 00:50
 • Székesfehérvár - M7 Shell kút / 01:20 
 • Siófok - Tesco Vak Bottyán u. 27.  / 01:50 
 • Balatonlelle - M7 Balatonlellei pihenő - Marché bisztro / 02:15 
 • Nagykanizsa - Régi 7-es főút MOL kút - Garay u. 15. / 03:20 

Az ár tartalmazza:
 • Utazás felsőkategóriás autóbusszal
 • Csoportkísérő idegenvezető


Az ár nem tartalmazza:
 • Utasbiztosítást


FONTOS:
A belépők ára tájékoztató jellegű, előzetes információ nélkül módosulhatnak!
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák például adminisztrációs díj, helyi idegenvezető, szervezési költség, csoportbejelentés, transzfer stb.

Az esetleges határellenőrzésre számítva kérjük győződjenek meg utazási okmányaik érvényességéről.

Útközbeni felszállók figyelmébe: Az útközbeni felszállást választók figyelmét felhívjuk arra, hogy az autóbusz visszafelé úton legtöbb esetben a másik oldalon lévő pihenőben fog megállni! Az autópályán történő átkelés felüljáró hiányában nem megoldható, tehát kérjék meg egy ismerősüket, hogy vegye fel Önöket a másik oldalon.

Kérjük, hogy szíveskedjenek a pontos összeggel fizetni, mert nagyobb címlet esetén probléma adódhat a visszaadásból.

Horvátországi csobbanás - Opatija

 • Horvátország csobbanás-Opatija
 • Horvátország csobbanás-Opatija
 • Horvátország csobbanás-Opatija
 • Horvátország csobbanás-Opatija
 • Horvátország csobbanás-Opatija
 • Horvátország csobbanás-Opatija
 • Horvátország csobbanás-Opatija
 • Horvátország csobbanás-Opatija
 • Horvátország csobbanás-Opatija
 • Horvátország csobbanás-Opatija
 • Horvátország csobbanás-Opatija
 • Horvátország csobbanás-Opatija
Programjainknál a feltüntetett alap részvételi díj per főre és a programban szereplő alap ellátásra vonatkozik, és az utazás meghirdetett programjában szereplő minden forintban kötelezően fizetendő díjat tartalmaz.
A helyszínen (program függő) valutában illetve egy-egy esetben forintban fizetendő költségeket külön feltüntetjük.
A fentieken felül – igény szerint – fizethető pl. fakultatív programok, belépők, extra étkezések, vízumdíjak, útlemondási biztosítás díj, egyéb választható szolgáltatások az árkalkulációs résznél, illetve az ár nem tartalmazza résznél is feltüntetésre kerülnek. Szállásos programoknál egyedül utazók, vagy egyágyas szobában történő foglalás esetén egyágyas felár kerül felszámításra, melyet az árkalkulációban is megtalálhat.

A teljes részvételi díjat mely már a fent említett választható szolgáltotásokat is tartalmazza, az adott indulási időpont kalkulációjánál tekinteheti meg a Foglalás gombra kattintva.
Foglalás