Krk-szigeti csobbanás Baska | TravelOrigo
Utazásid: 185

Krk-szigeti csobbanás Baska

2 napos non-stop buszos kirándulás Horvátországba a Krk-szigetre

Utazás: autóbusszal
Időpontok és Árak

Krk-szigeti csobbanás Baska

2 napos non-stop buszos kirándulás Horvátországba a Krk-szigetre

Utazás: autóbusszal

Garantált horvátországi nyaralás élmény! Utazzon velünk Krk-szigetére, Baska városába! Baska hatalmas sziklafalak között fekszik a Krk sziget déli végén. Itt található a 2 kilométer hosszú Velika Plaza, amely horvátországi ún. "kék zászlós" strandok egyike. Ajánlatot kérek!

Programhossz: 2 nap

1. nap - BASKA

Idegenvezetőnk a TravelOrigo autóbuszánál várja a csoportot a választott felszállási helyen és időpontban. Felszállás után megkezdjük utunkat Horvátország irányába. Éjszaka az autóbuszon. Útközben 3-4 óránként pihenőket tartunk.   

Reggel megérkezünk a Krk-sziget déli részén léávő Baska városba, és ezzel megkezdjük rövid horvátországi nyaralásunkat. Baska festői strandjával és mesés óvárosával kényeztet, ahol a bazársor, tengerparti sétány, éttermek, cukrászdák, kávézók kínálatában dúskálhatunk. Érdekes program lehet az akvárium megtekintése is, ahol megismerkedhetünk az Adria vízi élőlényeivel is. Baska strandja (Vela plaza) 2 km hosszú aprókavicsos, lassan mélyülő part. Ez a gyönyörű strand frissítő fürdéssel kecsegtet és sokak szerint a legszebb part a szigeten. Ezért érdemes egész nap strandolni, napozni. Kóstoljanak meg egy helyi tengeri különlegességekből álló ebédet és fedezzék fel a városka sikátoros utcáit!

Délután búcsút veszünk Baskától és a sziget fővárosába, Krk városba utazunk, ahol gyalogos séta keretében az óvárost fedezzük fel. A sziget "fővárosa" középkori jellegével még ma is egy erődítmény, amelyet teljesen körbevesznek a város vastag falai, megmaradtak városkapui és a XII. századi Frangepán erőd masszív tornyai. A város kővel burkolt utcái és terei egyik ámulatból a másikba ejtik az embert: több érdekesség is megtekinthető, a Frangepán erőd maradványai mellett a Mária mennybevitelének szentelt katedrális. Ellátogathatunk a hangulatos kikötőbe, nézelődünk a számos bolt kirakata előtt.Késő este élményekkel gazdagon találkozunk az autóbusznál és megkezdjük utunkat Magyarország felé. Éjszakai utazás az autóbuszon.

2. nap - HAZAÉRKEZÉS

Búcsút intünk rövid horvátországi nyaralásunknak. Vasárnap a hajnali - kora reggeli órákban érkezünk meg a kiindulási állomásra.


A programváltoztatás jogát fenttartjuk!
Választható felszállásihelyek és időpontok
 • Budapest - BOK csarnok / 00:20
 • Buda - Budaörsi út 112. OMV / 00:50
 • Székesfehérvár - M7 Shell kút / 01:20 
 • Siófok - Tesco Vak Bottyán u. 27.  / 01:50 
 • Balatonlelle - M7 Balatonlellei pihenő - Marché bisztro / 02:15 
 • Nagykanizsa - Régi 7-es főút MOL kút - Garay u. 15. / 03:20 

Az ár tartalmazza:
 • Autóbuszos utazás
 • Csoportkísérő idegenvezetőAz ár nem tartalmazza:

 • Ülőhelyválasztási felár: 1.500 Ft/fő
 • UtasbiztosításFONTOS:
A határellenőrzés miatt kérjük győződjenek meg utazási okmányaik érvényességéről. Elfogadott utazási okmányok Horvátországba történő utazáskor: Személyi igazolvány vagy útlevél

Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák például adminisztrációs díj, helyi idegenvezető, szervezési költség, csoportbejelentés, transzfer stb.

Útközbeni felszállók figyelmébe: Az útközbeni felszállást választók figyelmét felhívjuk arra, hogy az autóbusz visszafelé úton legtöbb esetben a másik oldalon lévő pihenőben fog megállni! Az autópályán történő átkelés felüljáró hiányában nem megoldható, tehát kérjék meg egy ismerősüket, hogy vegye fel Önöket a másik oldalon.

Kérjük, hogy szíveskedjenek a pontos összeggel fizetni, mert nagyobb címlet esetén probléma adódhat a visszaadásból.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!


A belépők ára tájékoztató jellegű, előzetes információ nélkül módosulhatnak! Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák például adminisztrációs díj, helyi idegenvezető, szervezési költség, csoportbejelentés, transzfer stb.

Krk-szigeti csobbanás Baska

 • Krk-szigeti csobbanás Baska - kép 1
 • Krk-szigeti csobbanás Baska - kép 2
 • Krk-szigeti csobbanás Baska - kép 3
 • Krk-szigeti csobbanás Baska - kép 4
 • Krk-szigeti csobbanás Baska - kép 5
 • Krk-szigeti csobbanás Baska - kép 6
 • Krk-szigeti csobbanás Baska - kép 7
 • Krk-szigeti csobbanás Baska - kép 8
 • Krk-szigeti csobbanás Baska - kép 9
Programjainknál a feltüntetett alap részvételi díj per főre és a programban szereplő alap ellátásra vonatkozik, és az utazás meghirdetett programjában szereplő minden forintban kötelezően fizetendő díjat tartalmaz.
A helyszínen (program függő) valutában illetve egy-egy esetben forintban fizetendő költségeket külön feltüntetjük.
A fentieken felül – igény szerint – fizethető pl. fakultatív programok, belépők, extra étkezések, vízumdíjak, útlemondási biztosítás díj, egyéb választható szolgáltatások az árkalkulációs résznél, illetve az ár nem tartalmazza résznél is feltüntetésre kerülnek. Szállásos programoknál egyedül utazók, vagy egyágyas szobában történő foglalás esetén egyágyas felár kerül felszámításra, melyet az árkalkulációban is megtalálhat.

A teljes részvételi díjat mely már a fent említett választható szolgáltotásokat is tartalmazza, az adott indulási időpont kalkulációjánál tekinteheti meg a Foglalás gombra kattintva.
Foglalás