Adriai kiruccanás- Kvarner öböl | TravelOrigo
Utazásid: 187
Figyelem! Irodánk 2023. december 08-án áramszünet miatt zárva tart. Mobilszámainkon elérhetőek vagyunk!

Adriai kiruccanás- Kvarner öböl

4 nap / 3 éj

Utazás: autóbusszal
Időpontok és Árak

Adriai kiruccanás- Kvarner öböl

4 nap / 3 éj

Utazás: autóbusszal


Ajánlatot kérek!

Programhossz: 4 nap / 3 éj

1. nap - KVARNER-ÖBÖL, KRAJLEVICA

A kora reggeli órákban találkozunk a foglaláskor megjelölt felszállási helyen és időpontban, majd elindulunk Horvátország felé. Rövid pihenőket tartunk útközben, így a kora délutáni órákban meg is érkezünk Kraljevicára, ahol egyből elfoglaljuk szálláshelyünket. A tengerpart már délután tökéletes helyszínt biztosít a pihenéshez, strandoláshoz, napozáshoz az esti vacsoráig rendelkezésre álló szabadidőben.

2. nap - KRK-SZIGETI KIRÁNDULÁS: KRK-VÁROS, BASKA ÉS VRBNIK

Reggeli után részvételi lehetőség fakultatív programunkon, melynek első állomása Krk városa, mely ma is a sziget legjelentősebb városa. Az óváros középkori jellegével még ma is egy erődítmény, amelyet teljesen körbevesznek a város vastag falai, megmaradtak városkapui és a XII: századi Frangepán erőd masszív tornyai. A város kővel burkolt utcái és terei egyik ámulatból a másikba ejtik az embert: több érdekesség is megtekinthető, a Frangepán erőd maradványai mellett a Mária mennybevitelének szentelt katedrális. Városnézésünk során a hangulatos kikötőbe is ellátogatunk, nézelődünk a számos bolt kirakata előtt és megpihenhetünk valamelyik bájos étterem teraszán, egy kávé társaságában. Továbbutazunk a sziget déli csücskében elhelyezkedő Baskára, mely festői strandjával és mesés óvárosával kényeztet, ahol a bazársor, tengerparti sétány, éttermek, cukrászdák, kávézók kínálatában dúskálhatunk. Érdekes program lehet az akvárium megtekintése is, ahol megismerkedhetünk az Adria vízi élőlényeivel is. A strandot sem érdemes kihagyni: a 2 km hosszú aprókavicsos, lassan mélyülő part frissítő fürdéssel kecsegtet és sokak szerint a legszebb part a szigeten. Aki kevésbé nyüzsgő helyeken sétálna inkább, Baska óvárosa hangulatos apró részleteket rejt. Baska után Vrbnik-et fedezzük fel, ahol elsőként a dombtetőn épült, csendes középkori óvárost járjuk be és végigmegyünk a világ legszűkebb utcáján is, mely 40 cm-es szélességével a Guinness Rekordok Könyvébe is bekerült. Aki szeretne, annak javasoljuk kiegészítő fakultatív programunkat, ahol a híres NADA pincészetbe látogatunk. 3 féle pálinkát, majd 3 féle bort kóstolhatunk, hozzá helyi sajtot, ízletes sonkát ehetünk.Élményekkel teli nap után, vacsorára térünk vissza szálláshelyünkre.

3. nap - Szabad program, pihenés, strandolás

4. nap - Strandolás - Hazautazás

Reggeli után még egyszer belevethetjük magunkat a szállásunkhoz közel eső partszakasz hullámaiba, ugyanis csak dél körül indulunk vissza Magyarországra. A felszállási helyekre az esti órákban érkezünk meg.


A programváltoztatás jogát fenttartjuk!
Egyéb tudnivaló

A szállásról:

Hotel Uvala Scott** Krk-híd lábánál, közvetlenül a tengerparton fekszik ez a közkedvelt, "retró" stílusú hotel. A területen elszórtan foglalnak helyet az épületek. A strand lépcsőkkel közelíthető meg. Sok lépcsőre kell számítani a strand, szobák és az étterem elérésére.

Az elhelyezésről: 2-3 ágyas, pótágyazható, fürdőszobás szobában, fürdőszoba, tenger felé néző, egyszerű, régi berendezésű

Az ellátásról: Félpanzió büférendszerben Az étkezésekhez ital-automatából víz és üdítőitalok fogyaszthatók.


Az ár tartalmazza:
 • A buszos utazást
 • 3 éjszaka szállást 2*-os szállodában
 • Félpanziós ellátást
 • Idegenforgalmi adó
 • Magyar nyelvű csoportkísérőt


Az ár nem tartalmazza:
 • Egyágyas felár: 13.000 Ft
 • Gyerekkedvezmény 12 éves korig 10.000 Ft/fő pótágyon
 • Fakultatív Krk, Vrbnik, Baska kirándulás: 25 € / fő
 • Fakultatív bor, sonka és sajtkóstoló: 15 € / fő
 • Utasbiztosítás 1.400 Ft/fő
 • Útlemondási biztosítás 2,5 %, amennyiben az utasbiztosással együtt kötik!

A belépők és fakultatív programok a buszon fizetendők.

* kötelezően fizetendő

FONTOS:

Utazás előtt kérjük győződjenek meg utazási okmányaik érvényességéről.

Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák, például adminisztrációs díj, helyi idegenvezető, szervezési költség, csoportbejelentés, transzfer stb.

Útközbeni felszállók figyelmébe: Az útközbeni felszállást választók figyelmét felhívjuk arra, hogy az autóbusz visszafelé úton legtöbb esetben a másik oldalon lévő pihenőben fog megállni! Az autópályán történő átkelés felüljáró hiányában nem megoldható, tehát kérjék meg egy ismerősüket, hogy vegye fel Önöket a másik oldalon.

Kérjük, hogy szíveskedjenek a pontos összeggel fizetni, mert nagyobb címlet esetén probléma adódhat a visszaadásból.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!FONTOS:
A belépők ára tájékoztató jellegű, előzetes információ nélkül módosulhatnak!
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák például adminisztrációs díj, helyi idegenvezető, szervezési költség, csoportbejelentés, transzfer stb.

Az esetleges határellenőrzésre számítva kérjük győződjenek meg utazási okmányaik érvényességéről.

Útközbeni felszállók figyelmébe: Az útközbeni felszállást választók figyelmét felhívjuk arra, hogy az autóbusz visszafelé úton legtöbb esetben a másik oldalon lévő pihenőben fog megállni! Az autópályán történő átkelés felüljáró hiányában nem megoldható, tehát kérjék meg egy ismerősüket, hogy vegye fel Önöket a másik oldalon.

Kérjük, hogy szíveskedjenek a pontos összeggel fizetni, mert nagyobb címlet esetén probléma adódhat a visszaadásból.

Adriai kiruccanás- Kvarner öböl

 • Adriai kiruccanás- Kvarner öböl - kép 1
 • Adriai kiruccanás- Kvarner öböl - kép 2
 • Adriai kiruccanás- Kvarner öböl - kép 3
 • Adriai kiruccanás- Kvarner öböl - kép 4
 • Adriai kiruccanás- Kvarner öböl - kép 5
 • Adriai kiruccanás- Kvarner öböl - kép 6
 • Adriai kiruccanás- Kvarner öböl - kép 7
 • Adriai kiruccanás- Kvarner öböl - kép 8
 • Adriai kiruccanás- Kvarner öböl - kép 9
Programjainknál a feltüntetett alap részvételi díj per főre és a programban szereplő alap ellátásra vonatkozik, és az utazás meghirdetett programjában szereplő minden forintban kötelezően fizetendő díjat tartalmaz.
A helyszínen (program függő) valutában illetve egy-egy esetben forintban fizetendő költségeket külön feltüntetjük.
A fentieken felül – igény szerint – fizethető pl. fakultatív programok, belépők, extra étkezések, vízumdíjak, útlemondási biztosítás díj, egyéb választható szolgáltatások az árkalkulációs résznél, illetve az ár nem tartalmazza résznél is feltüntetésre kerülnek. Szállásos programoknál egyedül utazók, vagy egyágyas szobában történő foglalás esetén egyágyas felár kerül felszámításra, melyet az árkalkulációban is megtalálhat.

A teljes részvételi díjat mely már a fent említett választható szolgáltotásokat is tartalmazza, az adott indulási időpont kalkulációjánál tekinteheti meg a Foglalás gombra kattintva.
Foglalás