Húsvét Velencében non stop utazással | TravelOrigo
Utazásid: 198
Figyelem! Irodánk 2023. december 08-án áramszünet miatt zárva tart. Mobilszámainkon elérhetőek vagyunk!

Húsvét Velencében non stop utazással

3 napos utazás busszal Velencébe húsvétkor

Utazás: autóbusszal
Időpontok és Árak

Húsvét Velencében non stop utazással

3 napos utazás busszal Velencébe húsvétkor

Utazás: autóbusszal

Tavaszi programunkon is várjuk a lelkes utazókat! Olaszország, Velence busszal, pár napos kiruccanás Észak-Itáliába húsvét idején. Velence látnivalókban gazdag történelmi városa, minden évszakban érdekes és csodálatos. Velence városával nem lehet betelni, nem lehet megunni. Hiába jártunk már ebben az ezerarcú városban, tízszer, vagy akár százszor is, amikor újra megpillantjuk Velencét, biztosak lehetünk benne, hogy sok-sok meglepetést tartogat számunkra. Tartson velünk a napsütéses Velencébe húsvét idején is!Ajánlatot kérek!

Programhossz: 3 nap

Utazás Velencében

Indulás a kiválasztott helyszínről és időpontban, rövíd pihenőket tartva utazunk busszal Velence irányába, megkezdjük pár napos utazásunkat. Éjszaka az autóbuszon.

Velence - Fakultatív Murano és Burano szigettúra

Szombat reggel 9.00 körül érkezés Punta Sabbioniba, majd behajózás a velencei Szent Márk térre. Mindenki szabadon használhatja fel az idejét, gyönyörködhet Velence látnivalóiban. A közelben található Murano, Burano és Torcello szigetek szintén sok látnivalót kínálnak, ahova fakultatív program keretében látogathatnak el vendégeink. A velencei látogatás egyik kihagyhatatlan programja a gondolázás a lagúnák városának "utcáin", melyre lehetősége van utasainknak is. Az esti órákban visszahajózunk a buszhoz.

Hazautazás

Egy éjszaka az autóbuszon (egészségügyi pihenők 4 óránként), visszaérkezés a kiindulási helyre a másnap reggeli/délelőtti/déli órákban.


A programváltoztatás jogát fenttartjuk!

Az ár tartalmazza:
 • Utazás felsőkategóriás autóbusszal (2 éjszaka az autóbuszon)
 • Csoportkísérő idegenvezető
Az ár nem tartalmazza:
 • Behajtási illeték + parkolás (kötelező): 10 €/fő
 • Hajójegy retúr: 35 €/fő (a helyszínen kötelezően fizetendő)
 • Fakultatív Murano - Burano szigettúra: 25 EUR/fő
 • Fakultatív gondolázás: 30 EUR /fő
 • Velencei fakultatív vacsora: 25 EUR /fő


FONTOS:
A belépők ára tájékoztató jellegű, előzetes információ nélkül módosulhatnak!
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák például adminisztrációs díj, helyi idegenvezető, szervezési költség, csoportbejelentés, transzfer stb.

Az esetleges határellenőrzésre számítva kérjük győződjenek meg utazási okmányaik érvényességéről.

Útközbeni felszállók figyelmébe: Az útközbeni felszállást választók figyelmét felhívjuk arra, hogy az autóbusz visszafelé úton legtöbb esetben a másik oldalon lévő pihenőben fog megállni! Az autópályán történő átkelés felüljáró hiányában nem megoldható, tehát kérjék meg egy ismerősüket, hogy vegye fel Önöket a másik oldalon.

Kérjük, hogy szíveskedjenek a pontos összeggel fizetni, mert nagyobb címlet esetén probléma adódhat a visszaadásból.

Előleg:
Az előleg az utazást megelőző 40-ik napig a teljes részvételi díj 40%-a, mely foglaláskor fizetendő. 40 napon belüli indulási időpont foglalása esetén már csak a teljes részvételi díj megfizetése mellett van lehetősége utazást foglalni.


Hátralék:
A hátralék az utazás teljes részvételi díjának 60%-a, mely legkésőbb az utazást megelőző 30-40-nappal fizetendő.
Fakultatív programok
Burano - Murano szigettúra

Szigettúra (Murano és Burano) - Itt kell előre jelezni!

Olaszország, Velence

Külön hajóval kezdjük meg fakultatív szigettúránkat. A hajón idegenvezetőnk mutatja be Velence híres lagúnavilágát, valamint az érintett szigeteket. Első kiszállásunk Burano szigetén lesz, ahol a csipkéjéről és színes házairól híres szigeten lesz időnk gyönyörködni a kézzel vert buránói csipkékben, esetleg megreggelizni egy hangulatos öbölben. Majd áthajózunk Murano szigetére, ahol egy üvegműhelyben a szemünk láttára készíti el az üvegmester becses portékáját. Nagyon nagy élmény látni, hogy a nagy múltú muránói üveg egy izzón folyó anyagból miként formálódik percek alatt csodálatos kehellyé, vagy figurává. Az üvegműhelyben sok érdekességet hallhatunk az üvegkészítés fortélyairól, Muránó jellegzetességéről. Utunkat a tengeren hajózva folytatjuk. Szigettúránk végeztével kora délután kikötünk Velencében, a Szent Márk tér közelében.

25 EUR/fő   

Gondolázás Velencében

Gondolázás Velencében

Olaszország, Velence

Mielőtt a hidakat megépítették, a gondola nélkülözhetetlen közlekedési és szállítási eszköz volt Velencében. Velence legjellegzetesebb legegyedibb közlekedési eszközét ma már csak kizárólag a turisták használják. Semmilyen más módon nem lehet ennyire ráérezni Velence lényegére, hangulatára. Velencében 12 gondolaállomás (imbarcadero) található. A legnagyobb a Szent Márk téren, de Akadémia hid lábánál, Rialtó hídnál, az vasútállomásnál, és a Piazzale Románál is beülhetünk egy gondolába. A gondolások általában ugyan azon a helyen állomásoznak egész életükben.
Minimális létszám 5 fő! Időtartam: kb 30-35 perc Nem privát túra. A hajóban 6 utas ül egy időben, és a gondolákat 6 főnként tudjuk indítani.
Ár: EUR 30 /fő Gyermekeknek nincs külön tarifa, felnőtt áron utazhatnak .
6 éves kor alatt is minden gyermeknek ülnie kell a hajóban külön ülésen. Privát gondolázásra is van lehetőség, kérem érdeklődjön irodánkban!

30 EUR/fő   

Velencei vacsora egy hangulatos olasz étteremben

Fakultatív vacsora egy olasz étteremben - Itt kell előre jelezni!

Olaszország, Velence

Velence nem más, mint a vékony, ropogós pizzákba, olasz tésztákba, kis szendvicskékbe és narancsszínű Aperol spritzekbe burkolt tökéletes csábítás. Velence gasztronómiája hűen tükrözi népe múltját és jellemét. Az eredeti és ízletes helyi gasztronómia egy nagy nemzetéről mesél, a változatos fogások pedig, amelyekben az ellentétes ízek, az édes és a sós harmonikusan kiegészítik egymást, a tengeri kereskedelem folytán Velencében találkozó különböző kultúrák, a Kelet és a Nyugat, Észak és Dél keveredését juttatják eszünkbe. 3 fogásos tradícionális vacsoránkat egy igazi olasz trattoriában fogyasztjuk el.

25 EUR/fő   

Húsvét Velencében non stop utazással

 • Húsvét Velencében nonstop utazással-Burano
 • Húsvét Velencében nonstop utazással
 • Húsvét Velencében nonstop utazással
 • Húsvét Velencében nonstop utazással
 • Húsvét Velencében nonstop utazással
 • Húsvét Velencében nonstop utazással-Burano
 • Húsvét Velencében nonstop utazással
 • Húsvét Velencében nonstop utazással-Burano
 • Húsvét Velencében nonstop utazással
 • Húsvét Velencében nonstop utazással
 • Húsvét Velencében nonstop utazással
 • Húsvét Velencében nonstop utazással
Programjainknál a feltüntetett alap részvételi díj per főre és a programban szereplő alap ellátásra vonatkozik, és az utazás meghirdetett programjában szereplő minden forintban kötelezően fizetendő díjat tartalmaz.
A helyszínen (program függő) valutában illetve egy-egy esetben forintban fizetendő költségeket külön feltüntetjük.
A fentieken felül – igény szerint – fizethető pl. fakultatív programok, belépők, extra étkezések, vízumdíjak, útlemondási biztosítás díj, egyéb választható szolgáltatások az árkalkulációs résznél, illetve az ár nem tartalmazza résznél is feltüntetésre kerülnek. Szállásos programoknál egyedül utazók, vagy egyágyas szobában történő foglalás esetén egyágyas felár kerül felszámításra, melyet az árkalkulációban is megtalálhat.

A teljes részvételi díjat mely már a fent említett választható szolgáltotásokat is tartalmazza, az adott indulási időpont kalkulációjánál tekinteheti meg a Foglalás gombra kattintva.
Foglalás