Szlovéniai csobbanás: Portoroz és Piran | TravelOrigo
Utazásid: 145
Figyelem! Irodánk 2023. december 08-án áramszünet miatt zárva tart. Mobilszámainkon elérhetőek vagyunk!

Szlovéniai csobbanás: Portoroz és Piran

2 napos nonstop utazás Szlovéniába

Utazás: autóbusszal
Időpontok és Árak

Szlovéniai csobbanás: Portoroz és Piran

2 napos nonstop utazás Szlovéniába

Utazás: autóbusszal
Szlovénia alig több mint 45 km-es tengerparttal rendelkezik, ezen a rövid szakaszon ugyanakkor mindent megtalálunk, ami egy tartalmas tengerparti programhoz elengedhetetlen: kristálytiszta tengervíz, gyönyörű partok, szolgáltatások széles választéka, jó hangulat, de a kulturális különlegességeket keresőket is rabul eljti az Adria itteni városainak hangulata és látnivalói. A szlovén tengerpart városaiban mai napig érződik a több évszázados velencei uralom nyoma, így a jól ismert olasz és horvát partok között, ezen a kis szakaszon sajátos kulturális keveredésben, de önálló arculattal és igazán különleges atmoszférával találkozhatunk. Csobbanó programunkkal egy kellemes és tartalmas napot tölthet el Portorož élettel teli, nyüzsgő tengerpartján, megfűszerezve egy kis történelemmel Piran óvárosában.

Ajánlatot kérek!

Programhossz: 2 nap

1. nap - Porotoroz, Piran

Idegenvezetőnk a TravelOrigo autóbuszánál várja a csoportot a választott felszállási helyen és időpontban. Felszállás után megkezdjük utunkat Szlovénia irányába. Éjszaka az autóbuszon. Útközben 3-4 óránként pihenőket tartunk.

Reggel megérkezünk a Szlovén tengerpartra, Portorožba és kezdetét veszi az egész napos program. A város neve "Rózsakikötőt" jelent és elegáns szállodáival ma Szlovénia egyik legnépszerűbb nyaralóvárosa. A város szabadstarndjai többnyire aprókavicsosak vagy betonozottak, de kisebb homokos részeket is kialakítottak. Minden adott egy kellemes, strandolós naphoz. Este autóbuszunkkal a szomszédos Piranba látogatunk, ahol a nap zárásaként sétálhatunk az autentikus hangulatú óvárosban, beszerezhetjük néhány emléktárgyat vagy ajándékot, de akár egy kellemes vacsorát is elfogyaszthatunk egy helyi vendéglőben. Az óvárost uralja a Szent György templom jellegzetes, Velencét idéző harangtornya, az óváros központja pedig a Tartini tér, mely a város szülöttjéről, a híres hegedűművészről kapta a nevét. A tér érdekessége, hogy eredetileg egy öböl és kikötő volt, amit később feltöltöttek. Késő este élményekkel gazdagon találkozunk az autóbusznál és megkezdjük utunkat Magyarország felé. Éjszakai utazás az autóbuszon.

2. nap - Hazautazás

Vasárnap a hajnali - kora reggeli órákban érkezünk meg a kiindulási állomásra.


A programváltoztatás jogát fenttartjuk!
Egyéb tudnivaló

FONTOS:  A határellenőrzés miatt kérjük győződjenek meg utazási okmányaik érvényességéről. 

Választható felszállásihelyek és időpontok
 • Budapest - BOK csarnok / 00:20
 • Buda - Budaörsi út 112. OMV / 00:50
 • Székesfehérvár - M7 Shell kút / 01:20 
 • Siófok - Tesco Vak Bottyán u. 27.  / 01:50 
 • Balatonlelle - M7 Balatonlellei pihenő - Marché bisztro / 02:15 
 • Nagykanizsa - Régi 7-es főút MOL kút - Garay u. 15. / 03:20 

Az ár tartalmazza:
 • Utazás felsőkategóriás autóbusszal
 • Csoportkísérő idegenvezető
Az ár nem tartalmazza:
 • UtasbiztosítástFONTOS:
A belépők ára tájékoztató jellegű, előzetes információ nélkül módosulhatnak!
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák például adminisztrációs díj, helyi idegenvezető, szervezési költség, csoportbejelentés, transzfer stb.

Az esetleges határellenőrzésre számítva kérjük győződjenek meg utazási okmányaik érvényességéről.

Útközbeni felszállók figyelmébe: Az útközbeni felszállást választók figyelmét felhívjuk arra, hogy az autóbusz visszafelé úton legtöbb esetben a másik oldalon lévő pihenőben fog megállni! Az autópályán történő átkelés felüljáró hiányában nem megoldható, tehát kérjék meg egy ismerősüket, hogy vegye fel Önöket a másik oldalon.

Kérjük, hogy szíveskedjenek a pontos összeggel fizetni, mert nagyobb címlet esetén probléma adódhat a visszaadásból.

Szlovéniai csobbanás: Portoroz és Piran

 • Szlovéniai csobbanás: Portoroz és Piran - kép 1
 • Szlovéniai csobbanás: Portoroz és Piran - kép 2
 • Szlovéniai csobbanás: Portoroz és Piran - kép 3
 • Szlovéniai csobbanás: Portoroz és Piran - kép 4
 • Szlovéniai csobbanás: Portoroz és Piran - kép 5
 • Szlovéniai csobbanás: Portoroz és Piran - kép 6
 • Szlovéniai csobbanás: Portoroz és Piran - kép 7
 • Szlovéniai csobbanás: Portoroz és Piran - kép 8
 • Szlovéniai csobbanás: Portoroz és Piran - kép 9
Programjainknál a feltüntetett alap részvételi díj per főre és a programban szereplő alap ellátásra vonatkozik, és az utazás meghirdetett programjában szereplő minden forintban kötelezően fizetendő díjat tartalmaz.
A helyszínen (program függő) valutában illetve egy-egy esetben forintban fizetendő költségeket külön feltüntetjük.
A fentieken felül – igény szerint – fizethető pl. fakultatív programok, belépők, extra étkezések, vízumdíjak, útlemondási biztosítás díj, egyéb választható szolgáltatások az árkalkulációs résznél, illetve az ár nem tartalmazza résznél is feltüntetésre kerülnek. Szállásos programoknál egyedül utazók, vagy egyágyas szobában történő foglalás esetén egyágyas felár kerül felszámításra, melyet az árkalkulációban is megtalálhat.

A teljes részvételi díjat mely már a fent említett választható szolgáltotásokat is tartalmazza, az adott indulási időpont kalkulációjánál tekinteheti meg a Foglalás gombra kattintva.
Foglalás