Tavaszköszöntő Velencében non-stop utazással | TravelOrigo

Tavaszköszöntő Velencében non-stop utazással

3 napos hétvégi buszos utazás Velencébe tavasszal

Utazás: autóbusszal
Időpontok és Árak

Tavaszköszöntő Velencében non-stop utazással

3 napos hétvégi buszos utazás Velencébe tavasszal

Utazás: autóbusszal
 Velence városa olyan, mellyel nem lehet betelni, nem lehet megunni. Hiába jártunk ott már egyszer, tízszer, vagy akár százszor is, amikor újra megpillantjuk Velencét, biztosak lehetünk benne, hogy sok-sok meglepetést tartogat számunkra.


Utazás hossza: 3 nap

Tavaszköszöntő Velencében non-stop utazással Programleírás

1. nap - Utazás Velencében

Indulás a kiválasztott helyszínről és időpontban, rövíd pihenőket tartva utazunk Velence irányába. Éjszaka az autóbuszon.

2. nap - Velence - Fakultatív Murano és Burano szigettúra

Szombat reggel 9.00 körül érkezés Punta Sabbioniba, majd behajózás a Szent Márk térre. Mindenki szabadon használhatja fel az idejét. A közelben található Murano, Burano és Torcello szigetek szintén sok látnivalót kínálnak, ahova fakultatív program keretében látogathatnak el vendégeink. A velencei látogatás egyik kihagyhatatlan programja a gondolázás a lagúnák városának "utcáin", melynek kipróbálására szintén lehetősége van utasainknak. Az esti órákban visszahajózunk a buszhoz.

3. nap - Hazautazás

Egy éjszaka az autóbuszon (egészségügyi pihenők 4 óránként), visszaérkezés a kiindulási helyre a másnap reggeli/délelőtti/déli órákban.


A programváltoztatás jogát fenttartjuk!
Egyéb tudnivaló

Utazás  felsőkategóriás autóbusszal, éjszaka az autóbuszon.
Utasbiztosítás megléte utazási feltétel, irodánknál csoportos biztosítás köthető 990 Ft-os áron.
Retúr hajójegy Velencében 35 EUR/fő 


Az ár tartalmazza:
  • Utazás felsőkategóriás autóbusszal (2 éjszaka az autóbuszon)
  • Csoportkísérő idegenvezető
Az ár nem tartalmazza:
  • Behajtási illeték + parkolás (kötelező): 10 €/fő
  • Hajójegy retúr: 35 €/fő (a helyszínen kötelezően fizetendő)
  • Fakultatív Murano - Burano szigettúra: 25 EUR/fő
  • Fakultatív gondolázás: 30 EUR /fő
  • Velencei fakultatív vacsora: 20 EUR /fő

A belépők ára tájékoztató jellegű, előzetes információ nélkül módosulhatnak! Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák például adminisztrációs díj, helyi idegenvezető, szervezési költség, csoportbejelentés, transzfer stb.

Előleg:
Az előleg az utazást megelőző 40-ik napig a teljes részvételi díj 40%-a, mely foglaláskor fizetendő. 40 napon belüli indulási időpont foglalása esetén már csak a teljes részvételi díj megfizetése mellett van lehetősége utazást foglalni.


Hátralék:
A hátralék az utazás teljes részvételi díjának 60%-a, mely legkésőbb az utazást megelőző 30-40-nappal fizetendő.
Fakultatív programok
Burano - Murano szigettúra

Szigettúra (Murano és Burano)

Olaszország, Velence

Külön hajóval kezdjük meg fakultatív szigettúránkat. Először a csipkekészítéséről híres Burano-szigetére, majd az üvegfúvó mestereiről híres Murano-szigetére látogatunk.

25 EUR/fő   

BŐVEBBEN
Gondolázás Velencében

Gondolázás Velencében

Olaszország, Velence

Velence legjellegzetesebb legegyedibb közlekedési eszközét ma már csak kizárólag a turisták használják. Semmilyen más módon nem lehet ennyire ráérezni Velence lényegére, hangulatára. Velencében 12 gondolaállomás (imbarcadero) található.

30 EUR/fő   

BŐVEBBEN
Velencei vacsora egy hangulatos olasz étteremben

Fakultatív vacsora egy olasz étteremben

Olaszország, Velence

Velence nem más, mint a vékony, ropogós pizzákba, olasz tésztákba, kis szendvicskékbe és narancsszínű Aperol spritzekbe burkolt tökéletes csábítás. Velence gasztronómiája hűen tükrözi népe múltját és jellemét.

20 EUR/fő   

BŐVEBBEN

Programjainknál a feltüntetett alap részvételi díj per főre és a programban szereplő alap ellátásra vonatkozik, és az utazás meghirdetett programjában szereplő minden forintban kötelezően fizetendő díjat tartalmaz.
A helyszínen (program függő) valutában illetve egy-egy esetben forintban fizetendő költségeket külön feltüntetjük.
A fentieken felül – igény szerint – fizethető pl. fakultatív programok, belépők, extra étkezések, vízumdíjak, útlemondási biztosítás díj, egyéb választható szolgáltatások az árkalkulációs résznél, illetve az ár nem tartalmazza résznél is feltüntetésre kerülnek. Szállásos programoknál egyedül utazók, vagy egyágyas szobában történő foglalás esetén egyágyas felár kerül felszámításra, melyet az árkalkulációban is megtalálhat.

A teljes részvételi díjat mely már a fent említett választható szolgáltotásokat is tartalmazza, az adott indulási időpont kalkulációjánál tekinteheti meg a Foglalás gombra kattintva.

Tavaszköszöntő Velencében non-stop utazással Képek

  • Olaszország utazás - Tavaszköszöntő Velencében non-stop utazással - TravelOrigo Utazási Iroda