Tulipánvirágzás Szlovéniában | TravelOrigo
Utazásid: 220
Figyelem! Irodánk 2023. december 08-án áramszünet miatt zárva tart. Mobilszámainkon elérhetőek vagyunk!

Tulipánvirágzás Szlovéniában

1 napos utazás Szlovéniába

Utazás: autóbusszal
Időpontok és Árak

Tulipánvirágzás Szlovéniában

1 napos utazás Szlovéniába

Utazás: autóbusszal

Szlovénia egy csodálatos, dombos, picike ország. Megtalálhatók itt a zöldellő domboldalak, meseszép tavak, magas, kopár hegycsúcsok, számtalan vízesés és szurdok, emellett itt található Volčji Potok Arborétum, az ország leglátogatottabb parkja. Népszerűségét elsősorban az áprilisi tulipánvirágzásnak köszönheti. Csaknem 2 millió tulipánt csodálhatunk meg a kertben.Ajánlatot kérek!

Programhossz: 1 nap

1. nap - Szlovénia

Találkozás az idegenvezetővel a kiválasztott felszállási helyszínen, indulás Szlovéniába. Érkezés az ország legnépszerűbb botanikus kertjébe, Volcji Potok Arborétumba.  A tágas tájpark kavicsos ösvényekkel hosszú sétákra és nyugodt pihenésre ad lehetőséget a nyugalomban és a zöldben. Tulipánok és egyéb virágok, rododendronok, rózsák és tavirózsák felvidítják a virágkedvelőket, a fák és cserjék gazdag választéka a természetes erdővel és nedves rétekkel együtt a kertek és a természet barátjai számára is érdekes.  Április 10. és május 2. között valóságos virágos tündérmese bontakozik ki egy gazdag tulipán kárpiton. Az Arborétum különböző tulipánfajtákkal büszkélkedhet, amelyek különböző időpontokban virágoznak. Így a virágminta 2 hetente változik. A park látogatása kb. 2 órát vesz igénybe.

Ezután felkeressük a festői Kamnik városkátt, mely a Kamnik-Savinja Alpok kapujában található. Mint az egyik legrégibb szlovén város, gazdag történelemmel és kulturális értékekkel. Sétát teszünk a városközpontban, ahol számos színes barokk épület található, valamint egy csodás ferences kolostor. 

Továbbutazunk a Ljubljanába, ahol városnézés során megtekintjük a barokk, reneszánsz és szecessziós épületeket, gyönyörű hidakat és parkokat. Szabadidő, mely során sétálgathat még a látnivalók bűvöletében, betérhetnek egy kávézóba.

Visszaindulás Magyarországra a késő délutáni órákban, érkezés az éjszakai órákban az indulás helyszínére!


A programváltoztatás jogát fenttartjuk!

Az ár tartalmazza:
 • Utazás felsőkategóriás autóbusszal (légkondicionálás, állítható-bővíthető ülések)
 • Csoportkísérő idegenvezető


Az ár nem tartalmazza:
 • Utasbiztosítás
 • ülőhelyválasztási felár 1.500 Ft/fő
 • belépő az Arborétumba: 10 EUR/felnőtt, 9 EUR Diák/Nyugdijas


FONTOS:
A belépők ára tájékoztató jellegű, előzetes információ nélkül módosulhatnak!
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák például adminisztrációs díj, helyi idegenvezető, szervezési költség, csoportbejelentés, transzfer stb.

Az esetleges határellenőrzésre számítva kérjük győződjenek meg utazási okmányaik érvényességéről.

Útközbeni felszállók figyelmébe: Az útközbeni felszállást választók figyelmét felhívjuk arra, hogy az autóbusz visszafelé úton legtöbb esetben a másik oldalon lévő pihenőben fog megállni! Az autópályán történő átkelés felüljáró hiányában nem megoldható, tehát kérjék meg egy ismerősüket, hogy vegye fel Önöket a másik oldalon.

Kérjük, hogy szíveskedjenek a pontos összeggel fizetni, mert nagyobb címlet esetén probléma adódhat a visszaadásból.

Tulipánvirágzás Szlovéniában

 • Tulipánvirágzás Szlovéniában - kép 1
 • Tulipánvirágzás Szlovéniában - kép 2
 • Tulipánvirágzás Szlovéniában - kép 3
 • Tulipánvirágzás Szlovéniában - kép 4
 • Tulipánvirágzás Szlovéniában - kép 5
 • Tulipánvirágzás Szlovéniában - kép 6
 • Tulipánvirágzás Szlovéniában - kép 7
 • Tulipánvirágzás Szlovéniában - kép 8
 • Tulipánvirágzás Szlovéniában - kép 9
Programjainknál a feltüntetett alap részvételi díj per főre és a programban szereplő alap ellátásra vonatkozik, és az utazás meghirdetett programjában szereplő minden forintban kötelezően fizetendő díjat tartalmaz.
A helyszínen (program függő) valutában illetve egy-egy esetben forintban fizetendő költségeket külön feltüntetjük.
A fentieken felül – igény szerint – fizethető pl. fakultatív programok, belépők, extra étkezések, vízumdíjak, útlemondási biztosítás díj, egyéb választható szolgáltatások az árkalkulációs résznél, illetve az ár nem tartalmazza résznél is feltüntetésre kerülnek. Szállásos programoknál egyedül utazók, vagy egyágyas szobában történő foglalás esetén egyágyas felár kerül felszámításra, melyet az árkalkulációban is megtalálhat.

A teljes részvételi díjat mely már a fent említett választható szolgáltotásokat is tartalmazza, az adott indulási időpont kalkulációjánál tekinteheti meg a Foglalás gombra kattintva.
Foglalás