Velencei Redentore jesoloi fürdőzéssel | TravelOrigo
Utazásid: 127
Figyelem! Irodánk 2023. december 08-án áramszünet miatt zárva tart. Mobilszámainkon elérhetőek vagyunk!

Velencei Redentore jesoloi fürdőzéssel

3 napos non-stop utazás Velencébe busszal

Utazás: autóbusszal
Időpontok és Árak

Velencei Redentore jesoloi fürdőzéssel

3 napos non-stop utazás Velencébe busszal

Utazás: autóbusszal

Különleges utazás az ezerarcú Velencébe. Ha egyedi kulturális élményre vágyik, látogasson el velünk a velencei Redentore ünnepre! A Redentore Velence egyik legfontosabb fesztiválja, melynek során Velence történelmének egyik legpusztítóbb pestis járványára emlékeznek. A velencei ünnepi hagyományokhoz híven ez a fesztivál is a szent és a profán különleges elegye - vallási körmenet, gigantikus tűzijáték és elbűvölő gondola futam teszi igazán felejthetetlenné. Tartson velünk júliusban is Velencébe, hiszen a Redentore fesztivál alatt számos program közül válogathat.  Ráadásul a fesztivál fénypontjának számító éjféli tűzijátékot hajóról, vacsora kíséretében nézzük meg!Ajánlatot kérek!

Programhossz: 3 nap

1. nap - Kiutazás

Indulás Olaszországba a késő esti/éjszakai órákban, utazás pihenőkkel, egy éjszaka az autóbuszon.

2. nap - Velence

Érkezés a szombat reggeli órákban Jesoloba, ahol egész napos szabadidő, fürdőzési lehetőségünk lesz a parton. Érdemes bevetni magunkat Jesolo forgatagába: elkölteni egy finom reggelit valamelyik kávézóban, sétálgatni az üzletek között vagy éppen megkóstolni a méltán népszerű olasz pizzát. A kalandot keresőknek ajánljuk a jesolói Aquaparkot vagy a Sea Life Akváriumot. Késő délután érünk Punta Sabbioniba, majd áthajózunk Velencébe ahol mindenki szabadon eltöltheti az idejét, illetve részt vehet az ingyenes városnézésen. A városnézés alkalmával megnézzük a Ponte dei Sospiri-t (Sóhajok hídja), a Dózse Palotát, a Szent Márk teret, a Ponte di Rialto-t.

Fakultatív programok:

- Csodás élmény Velence szűk csatornáin gondolázni, melyet a felfedező kedvű és a romantikát kedvelő utasainknak egyaránt ajánlunk.

- Vacsora egy helyi étteremben. Este fél tizenkettő körül, a San Giorgio sziget melletti pontonról megkezdődik a tűzijáték, melynek lélegzetelállító hátteret adnak a város templomai, tornyai. A tüzijáték után kihajózunk Velencéből, majd technikai jellegű pihenőket beiktatva folyamatos utazással a délelőtti órákban érünk vissza Budapestre.

3. nap - Hazautazás

Visszaérkezés a kiindulási helyre a másnap reggeli/délelőtti órákban.


A programváltoztatás jogát fenttartjuk!

Az ár tartalmazza:
 • Utazás felsőkategóriás autóbusszal
 • Csoportkísérő idegenvezető 


Az ár nem tartalmazza:
 • Retúr hajójegy Velencébe: 35 EUR
 • Behajtási illeték + parkolás: 15 EUR
 • Fakultatív gondolázás: 30 EUR
 • Fakultatív olasz vacsora: 20 EUR
 • Utasbiztosítás
FONTOS:
A belépők ára tájékoztató jellegű, előzetes információ nélkül módosulhatnak!
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák például adminisztrációs díj, helyi idegenvezető, szervezési költség, csoportbejelentés, transzfer stb.

Az esetleges határellenőrzésre számítva kérjük győződjenek meg utazási okmányaik érvényességéről.

Útközbeni felszállók figyelmébe: Az útközbeni felszállást választók figyelmét felhívjuk arra, hogy az autóbusz visszafelé úton legtöbb esetben a másik oldalon lévő pihenőben fog megállni! Az autópályán történő átkelés felüljáró hiányában nem megoldható, tehát kérjék meg egy ismerősüket, hogy vegye fel Önöket a másik oldalon.

Kérjük, hogy szíveskedjenek a pontos összeggel fizetni, mert nagyobb címlet esetén probléma adódhat a visszaadásból.

Fakultatív programok
Gondolázás Velencében

Gondolázás Velencében

Olaszország, Velence

Mielőtt a hidakat megépítették, a gondola nélkülözhetetlen közlekedési és szállítási eszköz volt Velencében. Velence legjellegzetesebb legegyedibb közlekedési eszközét ma már csak kizárólag a turisták használják. Semmilyen más módon nem lehet ennyire ráérezni Velence lényegére, hangulatára. Velencében 12 gondolaállomás (imbarcadero) található. A legnagyobb a Szent Márk téren, de Akadémia hid lábánál, Rialtó hídnál, az vasútállomásnál, és a Piazzale Románál is beülhetünk egy gondolába. A gondolások általában ugyan azon a helyen állomásoznak egész életükben.
Minimális létszám 5 fő! Időtartam: kb 30-35 perc Nem privát túra. A hajóban 6 utas ül egy időben, és a gondolákat 6 főnként tudjuk indítani.
Ár: EUR 30 /fő Gyermekeknek nincs külön tarifa, felnőtt áron utazhatnak .
6 éves kor alatt is minden gyermeknek ülnie kell a hajóban külön ülésen. Privát gondolázásra is van lehetőség, kérem érdeklődjön irodánkban!

30 EUR/fő   

Velencei vacsora egy hangulatos olasz étteremben

Fakultatív vacsora egy olasz étteremben - Itt kell előre jelezni!

Olaszország, Velence

Velence nem más, mint a vékony, ropogós pizzákba, olasz tésztákba, kis szendvicskékbe és narancsszínű Aperol spritzekbe burkolt tökéletes csábítás. Velence gasztronómiája hűen tükrözi népe múltját és jellemét. Az eredeti és ízletes helyi gasztronómia egy nagy nemzetéről mesél, a változatos fogások pedig, amelyekben az ellentétes ízek, az édes és a sós harmonikusan kiegészítik egymást, a tengeri kereskedelem folytán Velencében találkozó különböző kultúrák, a Kelet és a Nyugat, Észak és Dél keveredését juttatják eszünkbe. 3 fogásos tradícionális vacsoránkat egy igazi olasz trattoriában fogyasztjuk el.

25 EUR/fő   

Velencei Redentore jesoloi fürdőzéssel

 • Velencei Redentore jesoloi fürdőzéssel - kép 1
 • Velencei Redentore jesoloi fürdőzéssel - kép 2
 • Velencei Redentore jesoloi fürdőzéssel - kép 3
 • Velencei Redentore jesoloi fürdőzéssel - kép 4
 • Velencei Redentore jesoloi fürdőzéssel - kép 5
 • Velencei Redentore jesoloi fürdőzéssel - kép 6
 • Velencei Redentore jesoloi fürdőzéssel - kép 7
 • Velencei Redentore jesoloi fürdőzéssel - kép 8
 • Velencei Redentore jesoloi fürdőzéssel - kép 9
 • Velencei Redentore jesoloi fürdőzéssel - kép 10
Programjainknál a feltüntetett alap részvételi díj per főre és a programban szereplő alap ellátásra vonatkozik, és az utazás meghirdetett programjában szereplő minden forintban kötelezően fizetendő díjat tartalmaz.
A helyszínen (program függő) valutában illetve egy-egy esetben forintban fizetendő költségeket külön feltüntetjük.
A fentieken felül – igény szerint – fizethető pl. fakultatív programok, belépők, extra étkezések, vízumdíjak, útlemondási biztosítás díj, egyéb választható szolgáltatások az árkalkulációs résznél, illetve az ár nem tartalmazza résznél is feltüntetésre kerülnek. Szállásos programoknál egyedül utazók, vagy egyágyas szobában történő foglalás esetén egyágyas felár kerül felszámításra, melyet az árkalkulációban is megtalálhat.

A teljes részvételi díjat mely már a fent említett választható szolgáltotásokat is tartalmazza, az adott indulási időpont kalkulációjánál tekinteheti meg a Foglalás gombra kattintva.
Foglalás