Velencei Regatta 1 éjszaka szállással | TravelOrigo
Utazásid: 20
Figyelem! Irodánk 2023. december 08-án áramszünet miatt zárva tart. Mobilszámainkon elérhetőek vagyunk!

Velencei Regatta 1 éjszaka szállással

3 napos utazás Velencébe, a lagúnák városának gondolaversenyére

Utazás: autóbusszal
Időpontok és Árak

Velencei Regatta 1 éjszaka szállással

3 napos utazás Velencébe, a lagúnák városának gondolaversenyére

Utazás: autóbusszal
Jöjjön el felejthetetlen buszos utazásunkra, a velencei Regattára! Fedezze fel velünk Velence nevezetességeit, látnivalóit és az utazás megkoronázásaként vegyen részt a csodálatos velencei Regattán. Velence talán a világ legkülönlegesebb vízre épült városa. Hiába jártunk ott már egyszer, tízszer, vagy akár százszor is, amikor újra megpillantjuk Velencét, biztosak lehetünk benne, hogy sok-sok meglepetést tartogat számunkra: ilyen alkalom a Velencei Regatta is. A korabeli kosztümökbe öltözött velencei előkelőségek színpompás hajós parádéját követi a híres gondolaverseny.

Ajánlatot kérek!

Programhossz: 3 nap / 1 éj

1. nap - Magyarország - Szlovénia - Porstojna - Predjama

Találkozó kora reggel a foglalás során megadott helyen és időpontban. Felkészült idegenvezetőnk segíti a felszállást és a kényelmes elhelyezkedést felső kategóriás autóbuszunkon. A buszút során ismerteti a három nap programját, szmáos érdekességekkel szolgál úti célunkkal kapcsolatban és élménnyé varázsolja az utazást.

Első állomásunk Szlovénia világhírű látványossága a Postojnai cseppkőbarlang, mely egyike a világ legnagyobb cseppkőképződmény lelőhelyinek. A sziklaüreg mint egy 5 km-s szakaszát a hegy gyomrába kisvasúton, majd gyalogosan tesszük meg. A hatalmas barlangtermeken és cseppkőfolyosókon lenyűgöző képződményeket láthatunk. Barlangi túránk során magyar nyelvű audio guide (fülhallgatós idegenvezetés) lesz segítségünkre, hogy mindent megtudhassunk e természeti csodáról.

Alig 10 kilométerre a Postojna barlangrendszertől áll egy világszerte is jól ismert mesebeli Predjamai Barlangvár, melyet valamikor 13.században építettek. A festői szépségű várat a Forbes a világ 10 leglenyűgözőbb vára közé választotta. Meredeken a sziklafalba épített kastély mint egy 500 méter magas szakadék szélén helyezkedik el mélyen a sziklába vésve, ezzel csodálatos és sosem látott látványt nyújtva az ide látogatók számára (Fotók és selfik készítése erősen ajánlott)

A szállás elfoglalása az esti órákban. Fakultatív vacsora igényelhető. (ezt kérjük, hogy foglaláskor jelezzék!)

 • Velencei Regatta, Postojna
 • Velencei Regatta, Postojna
 • Velencei Regatta, Predjamai Barlangvár
 • Velencei Regatta, Predjama

2. nap - Velence

A szálláson elfogyasztott reggeli után energiával telve indulunk autóbusszal Velencébe. Punta Sabbioni kikötőjénél hajóra szállunk és az Adriai tenger habjait átszelve érkezünk meg a lagúnák városába.

Kikötés után Utasaink eldönthetik, hogy részt kívánnak-e venni INGYENES informatív városnézésünkön idegenvezetőnkkel, vagy egyéni program keretein belül önmaguk fedezik fel a város nevezetességeit.

A városnéző séta során megtekintjük a Ponte dei Sospiri-t (Sóhajok hídja), a Dózse Palotát, a Szent Márk teret. Végigsétálunk Velence híres bevásárló utcáján, a Via Mercerie-n, s eljutunk a város legmagasabbnak tartott pontjára, a Ponte di Rialto-hoz

Szívből ajánljuk szigettúra programunkat (fakultatív), ahol Travelorigo-s külön hajóval először Burano szigetére hajózunk. Burano szigete nemcsak a kézzel vert csipkéiről híres, hanem jókedvre derítő színes házairól is. A következő sziget Murano, ahol megtudhatjuk, hogyan készül a híres muranoi üveg, s egy üvegfúvó mester előttünk készíti el a szebbnél szebb kelyheket, színes figurákat. Szigettúránk végeztével kora délután kikötünk Velencében, a Szent Márk tér közelében.

Szabadprogram, illetve részvételi lehetőség további fakultatív programjainkon. Romantikára vágyóknak illetve felfedezőknek ajánljuk a gondolázást Velence eldugott csatornáiban.

Vasárnap délután:
Kora délután részt veszünk a velencei Regatta forgatagában. A szépen felsorakozott színes díszben pompázó hajók és kosztümös személyzetük felvonulnak a Canal Grande-n trombitaszó és dobszóló közepette. A kosztümös felvonulást ma is, csakúgy mint a 14. századtól mindig, a Bucintoro a dózse színpompás arany faragásokkal és vörös selyemmel borított hajója vezeti fel, fedélzetén a dózséval, nagykövetekkel és velencei nemesekkel, őket több tucat csodálatos színben és díszekben pompázó hajó követi. A felvonulás végén kezdetét veszi Európa leghíresebb gondolaversenye, ahol az evezősöknek nem csak a távot kell időre teljesíteniük, de trükkös és kreatív feladatokat is meg kell oldaniuk. Szurkoljunk mi is együtt a gondoláknak, bíztassuk hangos szavakkal és füttyel a versenyzőket!

A verseny végeztével egy hatalmas karneválhoz hasonló igazi olaszos vérmérsékletű utcabál veszi kezdetét Velence meseszép lagúnáinak partjain.

Utasainknak a Velencében tartózkodás során lehetőségük lesz szabad programra is, melynek keretein belül alkalom nyílik szuvenír vásárlására, gasztronómiai élvezetekre is.

Vasárnap este: (kb. 21:00)
Kihajózunk Velencéből. A hazautazás a már megszokott TravelOrigo autóbuszokkal és idegenvezetőnk társaságában történik. Kellemes élményekkel gazdagodva kezdjük meg hazautazásunkat. Az utazás során filmvetítésre is lehetőség nyílik.

 • Velencei Regatta, Velence
 • Velencei Regatta, Velence
 • Velencei Regatta, Murano
 • Velencei Regatta, Jesolo
 • Velencei Regatta, Burano
 • Velencei Regatta, Velence
 • Velencei Regatta, Velence

3. nap - Hazaérkezés

Véget ér rövid kalandunk, búcsúzunk Itáliától, viszont új élményekkel, látnivalókkal gazdagodunkFolyamatos utazást követően hazaérkezés a kora reggeli órákban. Az utasok a kiválasztott felszállási hely szerint, a visszaúton is ugyanabban a megállóban szállhatnak le a buszról.


A programváltoztatás jogát fenttartjuk!
Egyéb tudnivaló

Utazás: Felsőkategóriás autóbusszal
Szállás: Középkategóriás szálláshelyen Noventa di Piave vagy környékén, 2 ágyas szobákban,
Felár ellenében egyágyas szoba foglalható! Felára: 4.500 Ft/éjszaka 
Ellátás: Reggeli

Választható felszállásihelyek és időpontok

Budapest - Hősök tere, Műcsarnok parkoló - 06:00
Buda - 
Budaörsi út 112., OMV Benzinkút, MC Donalds - 06:30
Székesfehérvár - Székesfehérvár M7 Shell benzinkút - 07:00
Siófok - TESCO parkoló - 07:30
Nagykanizsa 
- Régi 7-es főút (MOL-kút Garay u. 15.) - 09:00


Az ár tartalmazza:
 • Utazás felsőkategóriás autóbusszal (1 éjszaka az autóbuszon)
 • Csoportkísérő idegenvezető
 • 1 éj szállás Noventa di Piave környéki középkategóriás szálláshelyen, 2 ágyas szobában
 • Reggelis ellátás
 • Útlemondási- és utasbiztosítást


Az ár nem tartalmazza:
  • Egyágyas felár: 4.500 Ft /fő
  • Vacsora felár (1. nap a szállodában): 25 EUR/fő
  • Idegenforgalmi adó: 4 EUR /fő
  • Retúr hajójegy Velencébe: 35 EUR /fő
  • Behajtási engedély és parkolás + városi belépő: 15 EUR /fő
  • Fakultatív Murano-Burano szigettúra: 25 EUR /fő
  • Fakultatív gondolázás: 30 EUR /fő
  • Fakultatív olasz vacsora: 25 EUR /fő
  • Postojnai barlang: 36 EUR + 4 EUR audioguide /fő
FONTOS:
A belépők ára tájékoztató jellegű, előzetes információ nélkül módosulhatnak!
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák például adminisztrációs díj, helyi idegenvezető, szervezési költség, csoportbejelentés, transzfer stb.

Az esetleges határellenőrzésre számítva kérjük győződjenek meg utazási okmányaik érvényességéről.

Útközbeni felszállók figyelmébe: Az útközbeni felszállást választók figyelmét felhívjuk arra, hogy az autóbusz visszafelé úton legtöbb esetben a másik oldalon lévő pihenőben fog megállni! Az autópályán történő átkelés felüljáró hiányában nem megoldható, tehát kérjék meg egy ismerősüket, hogy vegye fel Önöket a másik oldalon.

Kérjük, hogy szíveskedjenek a pontos összeggel fizetni, mert nagyobb címlet esetén probléma adódhat a visszaadásból.

Előleg:
Az előleg az utazást megelőző 40-ik napig a teljes részvételi díj 40%-a, mely foglaláskor fizetendő. 40 napon belüli indulási időpont foglalása esetén már csak a teljes részvételi díj megfizetése mellett van lehetősége utazást foglalni.


Hátralék:
A hátralék az utazás teljes részvételi díjának 60%-a, mely legkésőbb az utazást megelőző 30-40-nappal fizetendő.
Fakultatív programok
Burano - Murano szigettúra

Szigettúra (Murano és Burano) - Itt kell előre jelezni!

Olaszország, Velence

Külön hajóval kezdjük meg fakultatív szigettúránkat. A hajón idegenvezetőnk mutatja be Velence híres lagúnavilágát, valamint az érintett szigeteket. Első kiszállásunk Burano szigetén lesz, ahol a csipkéjéről és színes házairól híres szigeten lesz időnk gyönyörködni a kézzel vert buránói csipkékben, esetleg megreggelizni egy hangulatos öbölben. Majd áthajózunk Murano szigetére, ahol egy üvegműhelyben a szemünk láttára készíti el az üvegmester becses portékáját. Nagyon nagy élmény látni, hogy a nagy múltú muránói üveg egy izzón folyó anyagból miként formálódik percek alatt csodálatos kehellyé, vagy figurává. Az üvegműhelyben sok érdekességet hallhatunk az üvegkészítés fortélyairól, Muránó jellegzetességéről. Utunkat a tengeren hajózva folytatjuk. Szigettúránk végeztével kora délután kikötünk Velencében, a Szent Márk tér közelében.

25 EUR/fő   

Gondolázás Velencében

Gondolázás Velencében

Olaszország, Velence

Mielőtt a hidakat megépítették, a gondola nélkülözhetetlen közlekedési és szállítási eszköz volt Velencében. Velence legjellegzetesebb legegyedibb közlekedési eszközét ma már csak kizárólag a turisták használják. Semmilyen más módon nem lehet ennyire ráérezni Velence lényegére, hangulatára. Velencében 12 gondolaállomás (imbarcadero) található. A legnagyobb a Szent Márk téren, de Akadémia hid lábánál, Rialtó hídnál, az vasútállomásnál, és a Piazzale Románál is beülhetünk egy gondolába. A gondolások általában ugyan azon a helyen állomásoznak egész életükben.
Minimális létszám 5 fő! Időtartam: kb 30-35 perc Nem privát túra. A hajóban 6 utas ül egy időben, és a gondolákat 6 főnként tudjuk indítani.
Ár: EUR 30 /fő Gyermekeknek nincs külön tarifa, felnőtt áron utazhatnak .
6 éves kor alatt is minden gyermeknek ülnie kell a hajóban külön ülésen. Privát gondolázásra is van lehetőség, kérem érdeklődjön irodánkban!

30 EUR/fő   

Velencei vacsora egy hangulatos olasz étteremben

Fakultatív vacsora egy olasz étteremben - Itt kell előre jelezni!

Olaszország, Velence

Velence nem más, mint a vékony, ropogós pizzákba, olasz tésztákba, kis szendvicskékbe és narancsszínű Aperol spritzekbe burkolt tökéletes csábítás. Velence gasztronómiája hűen tükrözi népe múltját és jellemét. Az eredeti és ízletes helyi gasztronómia egy nagy nemzetéről mesél, a változatos fogások pedig, amelyekben az ellentétes ízek, az édes és a sós harmonikusan kiegészítik egymást, a tengeri kereskedelem folytán Velencében találkozó különböző kultúrák, a Kelet és a Nyugat, Észak és Dél keveredését juttatják eszünkbe. 3 fogásos tradícionális vacsoránkat egy igazi olasz trattoriában fogyasztjuk el.

25 EUR/fő   

Postojnai cseppkőbarlang

Szlovénia, Postojna

Az audio guideért a helyszínen további 3,5 EUR fizetendő fejenként!

36 EUR/felnőtt   

Velencei Regatta 1 éjszaka szállással

 • Velencei Regatta 1 éjszaka szállással - kép 1
 • Velencei Regatta 1 éjszaka szállással - kép 2
 • Velencei Regatta 1 éjszaka szállással - kép 3
 • Velencei Regatta 1 éjszaka szállással - kép 4
 • Velencei Regatta 1 éjszaka szállással - kép 5
 • Velencei Regatta 1 éjszaka szállással - kép 6
 • Velencei Regatta 1 éjszaka szállással - kép 7
 • Velencei Regatta 1 éjszaka szállással - kép 8
 • Velencei Regatta 1 éjszaka szállással - kép 9
 • Velencei Regatta 1 éjszaka szállással - kép 10
 • Velencei Regatta 1 éjszaka szállással - kép 11
 • Velencei Regatta 1 éjszaka szállással - kép 12
 • Velencei Regatta 1 éjszaka szállással - kép 13
 • Velencei Regatta 1 éjszaka szállással - kép 14
 • Velencei Regatta 1 éjszaka szállással - kép 15
 • Velencei Regatta 1 éjszaka szállással - kép 16
 • Velencei Regatta 1 éjszaka szállással - kép 17
 • Velencei Regatta 1 éjszaka szállással - kép 18
Programjainknál a feltüntetett alap részvételi díj per főre és a programban szereplő alap ellátásra vonatkozik, és az utazás meghirdetett programjában szereplő minden forintban kötelezően fizetendő díjat tartalmaz.
A helyszínen (program függő) valutában illetve egy-egy esetben forintban fizetendő költségeket külön feltüntetjük.
A fentieken felül – igény szerint – fizethető pl. fakultatív programok, belépők, extra étkezések, vízumdíjak, útlemondási biztosítás díj, egyéb választható szolgáltatások az árkalkulációs résznél, illetve az ár nem tartalmazza résznél is feltüntetésre kerülnek. Szállásos programoknál egyedül utazók, vagy egyágyas szobában történő foglalás esetén egyágyas felár kerül felszámításra, melyet az árkalkulációban is megtalálhat.

A teljes részvételi díjat mely már a fent említett választható szolgáltotásokat is tartalmazza, az adott indulási időpont kalkulációjánál tekinteheti meg a Foglalás gombra kattintva.
Foglalás