Velencei Regatta - 3 nap 3 helyszín | TravelOrigo
Utazásid: 21
Figyelem! Irodánk 2023. december 08-án áramszünet miatt zárva tart. Mobilszámainkon elérhetőek vagyunk!

Velencei Regatta - 3 nap 3 helyszín

3 napos utazás Velencébe 2 éjszaka szállással

Utazás: autóbusszal
Időpontok és Árak

Velencei Regatta - 3 nap 3 helyszín

3 napos utazás Velencébe 2 éjszaka szállással

Utazás: autóbusszal
Jöjjön el velünk egy rövid, élményekben gazdag utazásra busszal, a Velencei Regattára! Felejthetetlen pár napot kínálunk ezzel a rövid utazással: a velencei Regatta óriási esemény, hatalmas látványosság. Velence, az Adria királynője mindenkinek a szívébe belopja magát, még azoknak is, akik nem először érkeznek ide. A gondolák, szűk csatornák, apró hidak hangulata semmivel sem összehasonlítható.

Ajánlatot kérek!

Programhossz: 3 nap / 2 éj

1. nap - Olaszország - Trieszt - Miramare kastély - Noventa di Piave

A kora reggeli órákban kezdjük meg autóbuszos utazásunkat a Velencei Regattára, a kiválasztott indulásnak megfelelő helyszínen és időpontban. Útközben megtekintjük a szikrázó napsütésben már-már vakítóan fehér Trieszt mellett található, impozáns Miramare-kastélyt. A kastély a Habsburg család történelmével, így a magyarok által oly közkedvelt Sisi nevével is összefonódott. A mintegy 1,5 órára tervezett kastély- és parklátogatás során nagyszerű fényképeket készíthetünk akár a tengerparti sziklákról, a kastélyról, vagy akár a gyönyörű több hektáron elterülő park élővilágáról, taváról.

Trisztet elhagyva pár óra alatt elérjük Velence melletti szárazföldi szállásunkat. 

 • Velencei Regatta,Trieszt kastély látkép
 • Velencei Regatta, Séta a Miramare kastélyban
 • Velencei Regatta, Miramare kastély - Trieszt, Olaszország
 • Velencei Regatta, Jesolóban este

2. nap - Velence - Murano, Burano

A szálláson svédasztalos reggelink elfogyasztását követően busszal behajtunk Punta Sabbioni kikötőjébe, majd külön, a Travelorigo csoportokat fogadó hajóval behajózunk Velencébe.

A lagúnák városa csodálatos építészeti remekeivel, különleges maszkjaival, kosztümös előadóival várja az utazót! Informatív városnézés keretében idegenvezetőnk a behajózást követően megmutatja a legfőbb látnivalókat, és eligazítást ad a legfontosabb tudnivalókat illetően. Érdemes időben elfoglalni part menti helyünket, hogy kényelemben láthassuk a csodálatos, színpompás hajófelvonulást, a Velencei Regattát a híres Canal Grande-n.

Szerelmeseknek idén is ajánljuk a gondolázást. Aki teheti, ne hagyja ki az élményt, ahogy a gondolierik énekelve, egymásnak kiabálva különleges riókon keresztül és történelmi hidak alatt szeljék velünk a vizet. Egyedülálló élmény minden résztvevőnek. A gondolázás fantasztikus és biztonságos velencei kaland kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

A közelben található Murano, Burano szigetek szintén rengeteg látnivalót kínálnak. Fakultatív szigetkirándulás keretében felkeressük a színes üvegkészítéséről híres Murano szigetét és annak egyik fantasztikus üvegműhelyét, ahol a szemünk előtt formálódik az üvegmassza fantasztikus lóvá, vagy csodálatos formájú vázává.

Burano szigete fantasztikus színes házaival, zamatos boraival és egyedülálló kézi csipkéivel vár minket! A szigettúra keretében bemutatjuk a velencei lagúna különleges világát, szigeteit. Este visszahajózunk a buszhoz, majd visszatérünk a szállásra.

 • Velencei Regatta, Murano
 • Velencei Regatta, Gondolázás Velencében
 • Velencei Regatta, Burano színes házai
 • Velencei Regatta, Canal Grande, Velence
 • Velencei Regatta, Csatorna Velencében
 • Velencei Regatta, Velence este

3. nap - Noventa di Piave - Szlovénia - Postojna - Predjama

Reggeli után elhagyjuk Velence térségét.

Hazafelé látogatást teszünk a lenyűgözően szép Postojnai cseppkőbarlangban, ami méltán tette világhírűvé e kicsiny települést. Fantasztikus cseppkövek, lenyűgöző méretek, barlangon belüli kisvasút fogad minket. A barlangban kényelmes tempóban megyünk végig a kiépített útvonalon, hasznos ha van nálunk melegebb ruházat, hiszen 50 percet legalább a barlangban fogunk tölteni. Barlangi túránk végén megtekintjük a barlang egyik legkülönlegesebb teremtményét, a barlangi vakgőtét.

A barlangi élmény után lehetőségünk lesz megtekinteni a mintegy 20 perc buszozással elérhető Predjama-kastélyt kívülről, amely festői látványként tárul szemünk elé. Kitűnő fotótémaként szolgál a sziklába vájt impozáns várkastély.

 • Velencei Regattaa, Postojna - barlangvasút
 • Velencei Regatta, Barlangi vakgőte - Postojna
 • Velencei Regatta, Postojna cseppkőbarlang - Szlovénia
 • Velencei Regatta, Predjama vára - Szlovénia

A programváltoztatás jogát fenttartjuk!
Egyéb tudnivaló

Utazás: Felsőkategóriás autóbusszal
Elhelyezés: középkategóriás szállodában Noventa di Piave vagy környékén,  2 ágyas szobákban.
Felár ellenében egyágyas szoba foglalható! Felára: 4.500 Ft/éjszaka 
Ellátás: Félpanzió

Választható felszállásihelyek és időpontok

Budapest - Hősök tere, Műcsarnok parkoló - 06:00
Buda - 
Budaörsi út 112., OMV Benzinkút, MC Donalds - 06:30
Székesfehérvár - Székesfehérvár M7 Shell benzinkút - 07:00
Siófok - TESCO parkoló - 07:30
Nagykanizsa 
- Régi 7-es főút (MOL-kút Garay u. 15.) - 09:00


Az ár tartalmazza:
 • Utazást Olaszországba feslőkategóriás autóbusszal
 • Magyar nyelvű idegenvezetést
 • 2 éjszaka szállást Noventa di Piave környékén középkategóriás szállodában
 • Reggelis ellátással
 • Utas- és útlemondási biztosítát


Az ár nem tartalmazza:
 • Egyágyas felár: 9.000 Ft
 • Idegenforgalmi adó: 8 EUR

 • Retúr hajójegy Velencébe: 35 EUR
 • Behajtási illeték + parkolás: 10 EUR
 • Fakultatív Murano-Burano szigettúra: 25 EUR
 • Fakultatív gondolázás: 30 EUR
 • Fakultatív vacsor a szállodában (2 alkalom): 50 EUR/fő
 • Postojnai barlang: 36 EUR + 4 EUR audioguide
 • Miramare kastély: 13 EURFONTOS:
A belépők ára tájékoztató jellegű, előzetes információ nélkül módosulhatnak!
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák például adminisztrációs díj, helyi idegenvezető, szervezési költség, csoportbejelentés, transzfer stb.

Az esetleges határellenőrzésre számítva kérjük győződjenek meg utazási okmányaik érvényességéről.

Útközbeni felszállók figyelmébe: Az útközbeni felszállást választók figyelmét felhívjuk arra, hogy az autóbusz visszafelé úton legtöbb esetben a másik oldalon lévő pihenőben fog megállni! Az autópályán történő átkelés felüljáró hiányában nem megoldható, tehát kérjék meg egy ismerősüket, hogy vegye fel Önöket a másik oldalon.

Kérjük, hogy szíveskedjenek a pontos összeggel fizetni, mert nagyobb címlet esetén probléma adódhat a visszaadásból.

Előleg:
Az előleg az utazást megelőző 40-ik napig a teljes részvételi díj 40%-a, mely foglaláskor fizetendő. 40 napon belüli indulási időpont foglalása esetén már csak a teljes részvételi díj megfizetése mellett van lehetősége utazást foglalni.


Hátralék:
A hátralék az utazás teljes részvételi díjának 60%-a, mely legkésőbb az utazást megelőző 30-40-nappal fizetendő.
Fakultatív programok
Burano - Murano szigettúra

Szigettúra (Murano és Burano) - Itt kell előre jelezni!

Olaszország, Velence

Külön hajóval kezdjük meg fakultatív szigettúránkat. A hajón idegenvezetőnk mutatja be Velence híres lagúnavilágát, valamint az érintett szigeteket. Első kiszállásunk Burano szigetén lesz, ahol a csipkéjéről és színes házairól híres szigeten lesz időnk gyönyörködni a kézzel vert buránói csipkékben, esetleg megreggelizni egy hangulatos öbölben. Majd áthajózunk Murano szigetére, ahol egy üvegműhelyben a szemünk láttára készíti el az üvegmester becses portékáját. Nagyon nagy élmény látni, hogy a nagy múltú muránói üveg egy izzón folyó anyagból miként formálódik percek alatt csodálatos kehellyé, vagy figurává. Az üvegműhelyben sok érdekességet hallhatunk az üvegkészítés fortélyairól, Muránó jellegzetességéről. Utunkat a tengeren hajózva folytatjuk. Szigettúránk végeztével kora délután kikötünk Velencében, a Szent Márk tér közelében.

25 EUR/fő   

Olaszország - Trieszt Miramare kastély

Trieszt - Miramare kastély látogatás egyénileg

Olaszország, Trieszt

A Miramare egy hangulatos isztriai fehér márvány épület, mely a Habsburg időkből maradt fenn. A kastélyt Habsburg Miksa és felesége Sarolta belga hercegnő építette a belvárostól alig néhány kilométernyi távolságra a Trieszti-öbölben.  A 19. századi romantikus kastély sok mindent átélt, éveken át nyaralt az osztrák riviérán a Habsburg hercegi pár, itt fogadta Miksa 1864 április 10-én a mexikói küldöttséget, amely felkérte őt országuk császárává. Erzsébet királyné, Sissi is több alkalommal tett látogatást a Miramare kastélyban.  A kastélyban jelenleg múzeum működik, minden szoba az eredeti 19. század közepéből származó díszekkel, tárgyakkal, bútorokkal van berendezve. A terjedelmes, 22 hektáros tengerparti parkot maga Miksa főherceg tervezte. A kopár kőszirtet, amelyre épült, számos trópusi növénnyel telepítették be.

13 EUR/felnőtt   10 EUR/gyermek   

Gondolázás Velencében

Gondolázás Velencében

Olaszország, Velence

Mielőtt a hidakat megépítették, a gondola nélkülözhetetlen közlekedési és szállítási eszköz volt Velencében. Velence legjellegzetesebb legegyedibb közlekedési eszközét ma már csak kizárólag a turisták használják. Semmilyen más módon nem lehet ennyire ráérezni Velence lényegére, hangulatára. Velencében 12 gondolaállomás (imbarcadero) található. A legnagyobb a Szent Márk téren, de Akadémia hid lábánál, Rialtó hídnál, az vasútállomásnál, és a Piazzale Románál is beülhetünk egy gondolába. A gondolások általában ugyan azon a helyen állomásoznak egész életükben.
Minimális létszám 5 fő! Időtartam: kb 30-35 perc Nem privát túra. A hajóban 6 utas ül egy időben, és a gondolákat 6 főnként tudjuk indítani.
Ár: EUR 30 /fő Gyermekeknek nincs külön tarifa, felnőtt áron utazhatnak .
6 éves kor alatt is minden gyermeknek ülnie kell a hajóban külön ülésen. Privát gondolázásra is van lehetőség, kérem érdeklődjön irodánkban!

30 EUR/fő   

Postojnai cseppkőbarlang

Szlovénia, Postojna

Az audio guideért a helyszínen további 3,5 EUR fizetendő fejenként!

36 EUR/felnőtt   

Velencei Regatta - 3 nap 3 helyszín

 • Velencei Regatta - 3 nap 3 helyszín - kép 1
 • Velencei Regatta - 3 nap 3 helyszín - kép 2
 • Velencei Regatta - 3 nap 3 helyszín - kép 3
 • Velencei Regatta - 3 nap 3 helyszín - kép 4
 • Velencei Regatta - 3 nap 3 helyszín - kép 5
 • Velencei Regatta - 3 nap 3 helyszín - kép 6
 • Velencei Regatta - 3 nap 3 helyszín - kép 7
 • Velencei Regatta - 3 nap 3 helyszín - kép 8
 • Velencei Regatta - 3 nap 3 helyszín - kép 9
 • Velencei Regatta - 3 nap 3 helyszín - kép 10
 • Velencei Regatta - 3 nap 3 helyszín - kép 11
 • Velencei Regatta - 3 nap 3 helyszín - kép 12
 • Velencei Regatta - 3 nap 3 helyszín - kép 13
 • Velencei Regatta - 3 nap 3 helyszín - kép 14
 • Velencei Regatta - 3 nap 3 helyszín - kép 15
 • Velencei Regatta - 3 nap 3 helyszín - kép 16
 • Velencei Regatta - 3 nap 3 helyszín - kép 17
 • Velencei Regatta - 3 nap 3 helyszín - kép 18
 • Velencei Regatta - 3 nap 3 helyszín - kép 19
Programjainknál a feltüntetett alap részvételi díj per főre és a programban szereplő alap ellátásra vonatkozik, és az utazás meghirdetett programjában szereplő minden forintban kötelezően fizetendő díjat tartalmaz.
A helyszínen (program függő) valutában illetve egy-egy esetben forintban fizetendő költségeket külön feltüntetjük.
A fentieken felül – igény szerint – fizethető pl. fakultatív programok, belépők, extra étkezések, vízumdíjak, útlemondási biztosítás díj, egyéb választható szolgáltatások az árkalkulációs résznél, illetve az ár nem tartalmazza résznél is feltüntetésre kerülnek. Szállásos programoknál egyedül utazók, vagy egyágyas szobában történő foglalás esetén egyágyas felár kerül felszámításra, melyet az árkalkulációban is megtalálhat.

A teljes részvételi díjat mely már a fent említett választható szolgáltotásokat is tartalmazza, az adott indulási időpont kalkulációjánál tekinteheti meg a Foglalás gombra kattintva.
Foglalás