Velencei Regatta Non-Stop utazással | TravelOrigo
Utazásid: 19
Figyelem! Irodánk 2023. december 08-án áramszünet miatt zárva tart. Mobilszámainkon elérhetőek vagyunk!

Velencei Regatta Non-Stop utazással

3 napos buszos utazás a híres velencei gondolaversenyre.

Utazás: autóbusszal
Időpontok és Árak

Velencei Regatta Non-Stop utazással

3 napos buszos utazás a híres velencei gondolaversenyre.

Utazás: autóbusszal
Kihagyhatatlan élmény a velencei Regatta! Válassza non-stop utazásunkat busszal Velencébe, a híres és látványos Regattára. Velence városával nem lehet betelni, sosem lehet megunni. Hiába jártunk ott már egyszer, tízszer, vagy akár százszor is, amikor újra megpillantjuk Velencét, biztosak lehetünk benne, hogy sok-sok meglepetést tartogat számunkra: ilyen alkalom a Velencei regatta is. A korabeli kosztümökbe öltözött velencei előkelőségek színpompás hajós parádéját követi a híres gondolaverseny. Jöjjön el és legyen részese ennek a látványos programnak! Tartson velünk és fedezze fel Velence nevezetességeit!

Ajánlatot kérek!

Programhossz: 3 nap

1. nap - Irány Olaszország, Velence!

Utastalálkozó szombaton este a kiválasztott felszállási helyen az utastájékoztató szerinti időpontban. A TravelOrigo Utazási Iroda autóbuszai a Budapest (BOK CSarnok) - Budaörsi út - Nagykanizsa - Székesfehérvár - Siófok útvonalon található felszállóhelyeken gyűjtik össze az utasokat. Az autóbuszon irodánk csoportkísérő idegenvezetői segítik az ültetést, tájékoztatják utasainkat a 3 napos velencei utazás időbeosztásáról, a velencei fakultatív programok és belépők árairól, illetve egyéb hasznos tudnivalókról, érdekességekről. A helyszínen fizetendő költségeket szintén idegenvezető kollégánk gyűjti össze a kiutazás alkalmával. Velencébe érkezésünk előtt több alkalommal tartunk egészségügyi megállót, jellemzően nagyobb benzinkutaknál, vagy autogrilleknél, ahol utasainknak mosdó- illetve kávészünetet tarthatnak. Az éj leple alatt lépjük át Olaszország határát.

2. nap - Olaszország - Velence

Vasárnap a reggeli órákban érkezik meg autóbuszunk Punta Sabbioni kedves kis kikötővárosába. Utasainkat a kikötőben már várják a Velencébe közlekedő hajók. Idegenvezetőink felügyelik a beszállást, illetve a hajóút alatt ízelítőt adnak Velence történelméből. Azon utasaink, akik a Murano-Burano szigettúrára is jelentkeznek, külön hajóval indulnak a lagúnák városába, Velencébe, mely útja során érinti a csipkekészítéséről és színes házairól híres Burano, illetve az üvegfúvó mestereiről híres Muranó szigeteit.
Velencébe érkezésünk után utasaink választhatnak, hogy szabadprogram keretében önállóan fedezik fel Velence látnivalóit, nevezetességeit vagy részt vesznek-e INGYENES interaktív városnéző programunkon

Városnéző sétánk során ellátogatunk a Sóhajok hídjához, betérünk a Szent Márk térre lehetőleg anélkül, hogy átsétálnánk a legendákkal övezett két nagy gránitoszlop Marco és Todaro között. Megnézzük a Dózse Palotát. Aki a palota lagúna felőli részén elhelyezkedő harmadik oszlopának talapzatán végig tud sétálni anélkül, hogy leesne, az meglepetésben részesül. Majd a Via Merciere-n keresztül elsétálunk a város egyik jelképének számító Rialto hídhoz. A Ponte di Rialto az egyik legjobb hely Velencében, ahonnan páratlan kilátást élvezhetünk Velence fő vizi útvonalára, a híres Canal Grande csatornára. Míg nálunk a villamosok és trolik, itt a menetrendszerint közlekedő vizibuszok és vaporettók szállítják az utasokat a lagunaváros egyik ponjából a másikba. A gondolázást is feltétlenül próbálják ki, melyre idegenvezetőnknél tudnak jelentkezni. A Ponte di Rialtotól nem messze található halpiacot is megtekinthetik utasaink, illetve beülhetnek egy helyi kávézóba, megkóstolhatnak egy frissítő limoncellot vagy egy finom gelato italiano-t. 

A kora délutáni órákban veszi kezdetét a híres olasz gondolaverseny, a Velencei Regatta, ahol a számos színes csónak és hajó méri össze gyorsaságát Velence csatornáin. A városnéző program és a regatta megtekintésén kívül utasainknak lesz lehetősége az olasz gasztronómai megízlelésére és a velencei szuvenirek beszerzésére.

Este találkozunk a megbeszélt gyülekezőhelyen idegenvezetőink tájékoztatása szerint. Nagyjából 21:00 magasságában indulnak el hajóink Velencéből hogy viszavigyenek minket a Punta Sabbionéban várakozó buszainkhoz. 

 • Punta Sabbioni kikötő
 • Burano színes házai
 • Burano főtere
 • Murano kikötője
 • Burano-Murano szigettúra
 • Üvegfúvás Murano szigetén
 • muranoi üvegtárgyak
 • Velence kikötő
 • Sóhajok hídja
 • Marco és Todaro, a legendás oszlopok
 • Velence városnézés
 • Canal Grande, Velence
 • Szuvenirek Velencéből, Buranoról és Murano szigetéről
 • Kilátás a Rialto híd aljától
 • Velencei Regatta
 • Regatta verseny Velencében
 • Velencei gondolaverseny
 • Campanile
 • Velence este

3. nap - Olaszország - Budapest

Rengeteg új élménnyel, emlékkel és ismerettel felszerelkezve búcsúzunk Olaszországtól. A hazautazás alatt játékos feladatsorral és filmvetítéssel, pihenéssel múlatjuk az időt, valamint technikai szünetekkel segítjük utasaink kényelmét. Visszaérkezés a kiindulási helyre a másnap reggeli/délelőtti órákban. 


A programváltoztatás jogát fenttartjuk!


Választható felszállásihelyek és időpontok

Budapest - Hősök tere, Műcsarnok parkoló - 22:00
Buda -
Budaörsi út 112., OMV Benzinkút, MC Donalds - 22:30
Székesfehérvár - Székesfehérvár M7 Shell benzinkút - 23:00
Siófok - OMV SPAR Expressz (Vak Bottyán utca 1.) - 23:30
Nagykanizsa
- Régi 7-es főút (MOL-kút Garay u. 15.) - 01:05


Az ár tartalmazza:
 • Utazást Olaszországba nyugati típusú autóbuszokkal
 • Magyar nyelvű csoportkísérő idegenvezetést
 • Interaktív városnézést
 • Útlemondási- és utasbiztosítást


Az ár nem tartalmazza:
 • Retúr hajójegy Velencébe: 35 EUR /fő
 • Behajtási illeték + parkolás + városi belépő: 15 EUR /fő
 • Fakultatív Murano-Burano szigettúra: 25 EUR /fő
 • Fakultatív gondolázás: 30 EUR /fő
 • Fakultatív olasz vacsora: 20 EUR /fő

 • Fakultatív programok ellenértékét az idegenvezető szedi össze euróban a buszon. Figyelem! A belépőárak tájékoztató jellegűek és minden előzetes értesítés nélkül módosulhatnak!FONTOS:
A belépők ára tájékoztató jellegű, előzetes információ nélkül módosulhatnak!
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák például adminisztrációs díj, helyi idegenvezető, szervezési költség, csoportbejelentés, transzfer stb.

Az esetleges határellenőrzésre számítva kérjük győződjenek meg utazási okmányaik érvényességéről.

Útközbeni felszállók figyelmébe: Az útközbeni felszállást választók figyelmét felhívjuk arra, hogy az autóbusz visszafelé úton legtöbb esetben a másik oldalon lévő pihenőben fog megállni! Az autópályán történő átkelés felüljáró hiányában nem megoldható, tehát kérjék meg egy ismerősüket, hogy vegye fel Önöket a másik oldalon.

Kérjük, hogy szíveskedjenek a pontos összeggel fizetni, mert nagyobb címlet esetén probléma adódhat a visszaadásból.

Előleg:
Az előleg az utazást megelőző 40-ik napig a teljes részvételi díj 40%-a, mely foglaláskor fizetendő. 40 napon belüli indulási időpont foglalása esetén már csak a teljes részvételi díj megfizetése mellett van lehetősége utazást foglalni.


Hátralék:
A hátralék az utazás teljes részvételi díjának 60%-a, mely legkésőbb az utazást megelőző 30-40-nappal fizetendő.
Fakultatív programok
Burano - Murano szigettúra

Szigettúra (Murano és Burano) - Itt kell előre jelezni!

Olaszország, Velence

Külön hajóval kezdjük meg fakultatív szigettúránkat. A hajón idegenvezetőnk mutatja be Velence híres lagúnavilágát, valamint az érintett szigeteket. Első kiszállásunk Burano szigetén lesz, ahol a csipkéjéről és színes házairól híres szigeten lesz időnk gyönyörködni a kézzel vert buránói csipkékben, esetleg megreggelizni egy hangulatos öbölben. Majd áthajózunk Murano szigetére, ahol egy üvegműhelyben a szemünk láttára készíti el az üvegmester becses portékáját. Nagyon nagy élmény látni, hogy a nagy múltú muránói üveg egy izzón folyó anyagból miként formálódik percek alatt csodálatos kehellyé, vagy figurává. Az üvegműhelyben sok érdekességet hallhatunk az üvegkészítés fortélyairól, Muránó jellegzetességéről. Utunkat a tengeren hajózva folytatjuk. Szigettúránk végeztével kora délután kikötünk Velencében, a Szent Márk tér közelében.

25 EUR/fő   

Gondolázás Velencében

Gondolázás Velencében

Olaszország, Velence

Mielőtt a hidakat megépítették, a gondola nélkülözhetetlen közlekedési és szállítási eszköz volt Velencében. Velence legjellegzetesebb legegyedibb közlekedési eszközét ma már csak kizárólag a turisták használják. Semmilyen más módon nem lehet ennyire ráérezni Velence lényegére, hangulatára. Velencében 12 gondolaállomás (imbarcadero) található. A legnagyobb a Szent Márk téren, de Akadémia hid lábánál, Rialtó hídnál, az vasútállomásnál, és a Piazzale Románál is beülhetünk egy gondolába. A gondolások általában ugyan azon a helyen állomásoznak egész életükben.
Minimális létszám 5 fő! Időtartam: kb 30-35 perc Nem privát túra. A hajóban 6 utas ül egy időben, és a gondolákat 6 főnként tudjuk indítani.
Ár: EUR 30 /fő Gyermekeknek nincs külön tarifa, felnőtt áron utazhatnak .
6 éves kor alatt is minden gyermeknek ülnie kell a hajóban külön ülésen. Privát gondolázásra is van lehetőség, kérem érdeklődjön irodánkban!

30 EUR/fő   

Velencei vacsora egy hangulatos olasz étteremben

Fakultatív vacsora egy olasz étteremben - Itt kell előre jelezni!

Olaszország, Velence

Velence nem más, mint a vékony, ropogós pizzákba, olasz tésztákba, kis szendvicskékbe és narancsszínű Aperol spritzekbe burkolt tökéletes csábítás. Velence gasztronómiája hűen tükrözi népe múltját és jellemét. Az eredeti és ízletes helyi gasztronómia egy nagy nemzetéről mesél, a változatos fogások pedig, amelyekben az ellentétes ízek, az édes és a sós harmonikusan kiegészítik egymást, a tengeri kereskedelem folytán Velencében találkozó különböző kultúrák, a Kelet és a Nyugat, Észak és Dél keveredését juttatják eszünkbe. 3 fogásos tradícionális vacsoránkat egy igazi olasz trattoriában fogyasztjuk el.

25 EUR/fő   

Velencei Regatta Non-Stop utazással

 • Velencei Regatta Non-Stop utazással - kép 1
 • Velencei Regatta Non-Stop utazással - kép 2
 • Velencei Regatta Non-Stop utazással - kép 3
 • Velencei Regatta Non-Stop utazással - kép 4
 • Velencei Regatta Non-Stop utazással - kép 5
 • Velencei Regatta Non-Stop utazással - kép 6
 • Velencei Regatta Non-Stop utazással - kép 7
 • Velencei Regatta Non-Stop utazással - kép 8
 • Velencei Regatta Non-Stop utazással - kép 9
 • Velencei Regatta Non-Stop utazással - kép 10
 • Velencei Regatta Non-Stop utazással - kép 11
 • Velencei Regatta Non-Stop utazással - kép 12
 • Velencei Regatta Non-Stop utazással - kép 13
 • Velencei Regatta Non-Stop utazással - kép 14
 • Velencei Regatta Non-Stop utazással - kép 15
 • Velencei Regatta Non-Stop utazással - kép 16
 • Velencei Regatta Non-Stop utazással - kép 17
 • Velencei Regatta Non-Stop utazással - kép 18
 • Velencei Regatta Non-Stop utazással - kép 19
Programjainknál a feltüntetett alap részvételi díj per főre és a programban szereplő alap ellátásra vonatkozik, és az utazás meghirdetett programjában szereplő minden forintban kötelezően fizetendő díjat tartalmaz.
A helyszínen (program függő) valutában illetve egy-egy esetben forintban fizetendő költségeket külön feltüntetjük.
A fentieken felül – igény szerint – fizethető pl. fakultatív programok, belépők, extra étkezések, vízumdíjak, útlemondási biztosítás díj, egyéb választható szolgáltatások az árkalkulációs résznél, illetve az ár nem tartalmazza résznél is feltüntetésre kerülnek. Szállásos programoknál egyedül utazók, vagy egyágyas szobában történő foglalás esetén egyágyas felár kerül felszámításra, melyet az árkalkulációban is megtalálhat.

A teljes részvételi díjat mely már a fent említett választható szolgáltotásokat is tartalmazza, az adott indulási időpont kalkulációjánál tekinteheti meg a Foglalás gombra kattintva.
Foglalás