Advent Bécs - Shopping City Süd bevásárlás | TravelOrigo
Utazásid: 83
Figyelem! Irodánk 2023. december 08-án áramszünet miatt zárva tart. Mobilszámainkon elérhetőek vagyunk!

Advent Bécs - Shopping City Süd bevásárlás

Advent Bécsben - Bevásárlás - Shopping City Süd

Utazás: autóbusszal
Időpontok és Árak

Advent Bécs - Shopping City Süd bevásárlás

Advent Bécsben - Bevásárlás - Shopping City Süd

Utazás: autóbusszal
Utazz velünk egy igazi karácsonyi shoppingra, méghozzá busszal! A bécsi adventi utazások egyik legfelkapottabb célja a karácsony előtti bevásárlás, kedvelt célpontja pedig a Shopping City Süd. Aki célzottan szeretne egy bécsi bevásárláson részt venni, annak kifejezzeten ajánljuk a Shopping City Süd üzleteit. Itt biztosan megtalálhatjuk a megfelelő ajándékot, hiszen a Shopping City Süd üzletek óriási választékkal várják az idelátogatókat. Ráadásul itt jó pár olyan üzlet is van, amelyet nem találhatunk meg Magyarországon, például a Primark Bécsben különösen népszerű. Természetesen ezen a programon is vár minket az adventi időszak fő látványossága, a gyönyörű bécsi karácsonyi vásár. Az adventi forgatagban kedvünkre válogathatunk a kedvező árú portékák között. Indulhat a bécsi shopping?

Ajánlatot kérek!

Programhossz: 1 nap

1. nap - Bécs Adventkor + Shopping City Süd

Ünnepi shopping, karácsonyi ajándékbeszerzés, Bécsben, busszal! Vár mindenkit egy kellemes bécsi bevásárlás! Ajándékvásárlással egybekötött buszos és gyalogos városnézés, karácsonyi vásár, szabadprogram. Advent Bécsben 2023 programjaink kialakítása során azokra is gondoltunk, akik a családnak és a barátoknak szánt karácsonyi ajándékokat Ausztriában szeretnék beszerezni. Bevásárló programunk részeként eltöltünk néhány kellemes órát az egyik legnagyobb Bécs melletti bevásárlóközpontban, a Shopping City Süd üzleteiben, a napot pedig a belvárosban és a Városháza előtt megrendezésre kerülő mesés karácsonyi vásárban fejezzük be.


Program:

Kora reggeli indulás a kívánt felszállási helyről.

Utazás és ismerkedés az elsuhanó tájjal, Ausztriával, Béccsel.

Első állomásunka Shopping City Süd bevásárlóközpont, ahol utasaink 4 órás vásárlás keretében beszerezhetik a karácsonyra szánt ajándékokat.

Autóbusszal haladunk tovább a város központjába, miközben ismerkedünk Bécs látnivalóival, gyönyörködünk a Wien folyó partján fekvő szecessziós házakban (az autóbusz útvonala a forgalmi helyzettől függően némileg módosulhat) és idegenvezetőnk ismerteti a további programot.

Fakultatív (kb. másfél órás) városnéző séta idegenvezetőnkkel a belvárosban. Aki csatlakozik, Bécs újabb titkait ismerheti meg, és ötleteket nyerhet, hogy miként tegye teljessé a karácsonyi vásárlást és a kirándulást.

Délután szabadidő az osztrák fővárosban, így lehetőség nyílik felkeresni a számtalan adventi vásár valamelyikét. Érdemes ellátogatni a Városháza előtt található karácsonyi vásárba is, keressünk valami retró ajándékot a szülőknek az Am Hof téren, gyűjtsünk bögrét a Karlsplatzon, igyunk egyet búcsúzóul Mária Terézia szobránál!

Este indulás vissza Magyarországra.

Miért pont a Shopping City Süd?

Aki bécsi bevásárlást tervez, a legjobb helyen jár! A Shopping City Süd Bécs egyik legnagyobb bevásárlóközpontja ahol sokkal nagyobb a választék, mint a hazai boltok bármelyikében, és az akciók is kedvezőbbek, ráadásul több olyan üzletben vásásolhatunk, amely itthon még nem elérhető. Aki még nem volt Hollister boltban, feltétlenül nézzen be ide. Már a dizájn is csábító, vásárlásra ösztönöz. Mindent úgy alakítottak ki, mintha a vásárló egy óriási bárkában lenne: a teljes berendezés fából készült, lépcsőkön és kisebb alagutakon lehet átjutni egyik helyiségből a másikba.

Aki már volt Angliában biztosan járt a Primark üzletláncban. Hozzánk legközelebb a Shopping City Südben található meg, ahol fantasztikusan olcsón lehet klassz fehérneműket, felnőtt és gyerekruhákat és kiegészítőket vásárolni, de nézzünk körül a lakberendezési és sminkosztályon is.  

Ezen kívül természetesen még számos kisebb-nagyobb élelmiszer, ruházati, könyv, sport és elektronikai üzlet várja az idelátogatókat.

Egy biztos: senki nem fog üres kézzel távozni! 
A programváltoztatás jogát fenttartjuk!
Választható felszállásihelyek és időpontok
 • Budapest - BOK csarnok (volt SYMA rendezvénycsarnok) 6:00
 • Buda - Budaörsi út 112., OMV Benzinkút, MC Donalds 6:30*
 • Tatabánya - LUKOIL benzinkút (Győri út) 07:00
 • Győr - TESCO parkoló (Királyszék út 33.) 7:40
 • Mosonmagyarovár - M1 autópálya Mol benzinkút (Mosoni pihenő) 8:25*

Az ár tartalmazza:
 • Utazás felsőkategóriás autóbusszal

 • Csoportkísérő idegenvezető
 • Informatív városnézés


Az ár nem tartalmazza:
 • Kötelező városi belépő + transzfer (10 EUR/fő)
 • Utasbiztosítás 450 Ft/nap ajánlott
 • Ülőhelyválasztási felár 1500 Ft/fő igényelhető


FONTOS:
A belépők ára tájékoztató jellegű, előzetes információ nélkül módosulhatnak!
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák például adminisztrációs díj, helyi idegenvezető, szervezési költség, csoportbejelentés, transzfer stb.

Az esetleges határellenőrzésre számítva kérjük győződjenek meg utazási okmányaik érvényességéről.

Útközbeni felszállók figyelmébe: Az útközbeni felszállást választók figyelmét felhívjuk arra, hogy az autóbusz visszafelé úton legtöbb esetben a másik oldalon lévő pihenőben fog megállni! Az autópályán történő átkelés felüljáró hiányában nem megoldható, tehát kérjék meg egy ismerősüket, hogy vegye fel Önöket a másik oldalon.

Kérjük, hogy szíveskedjenek a pontos összeggel fizetni, mert nagyobb címlet esetén probléma adódhat a visszaadásból.

Fakultatív programok

INGYENES - Bécs informatív városnézés

Ausztria, Bécs

Ingyenes városnézésünk keretén belül betekintünk Bécs varázslatos helyeire úgy mint: Burggarten , Neue Hofburg ,Albertina, Sacher cukrászda, Opera, Kapucinus templom, Kärtner Strasse, Stephansdom, Graben, Peterkirche, Miklós tér, Miklós-szárny (Hofburg), Burg belső udvara, Hősök tere, Városháza Bécsi Városháza (Rathausplatz)

0 EUR/fő   

Advent Bécs - Shopping City Süd bevásárlás

 • Advent Bécs - Shopping City Süd
 • Advent Bécs - Shopping City Süd
 • Advent Bécs - Shopping City Süd üzletek
 • Advent Bécs - Shopping City Süd, Bécs belváros
 • Advent Bécs - Shopping City Süd
 • Advent Bécs - Shopping City Süd üzletek
 • Advent Bécs - Shopping City Süd üzletek
 • Advent Bécs - Shopping City Süd, Bécs belváros
 • Advent Bécs - Shopping City Süd
 • Advent Bécs - Shopping City Süd, Bécs belváros
 • Advent Bécs - Shopping City Süd
 • Advent Bécs - Shopping City Süd
 • Advent Bécs - Shopping City Süd
 • Advent Bécs - Shopping City Süd, Bécs belváros
 • Advent Bécs - Shopping City Süd
Programjainknál a feltüntetett alap részvételi díj per főre és a programban szereplő alap ellátásra vonatkozik, és az utazás meghirdetett programjában szereplő minden forintban kötelezően fizetendő díjat tartalmaz.
A helyszínen (program függő) valutában illetve egy-egy esetben forintban fizetendő költségeket külön feltüntetjük.
A fentieken felül – igény szerint – fizethető pl. fakultatív programok, belépők, extra étkezések, vízumdíjak, útlemondási biztosítás díj, egyéb választható szolgáltatások az árkalkulációs résznél, illetve az ár nem tartalmazza résznél is feltüntetésre kerülnek. Szállásos programoknál egyedül utazók, vagy egyágyas szobában történő foglalás esetén egyágyas felár kerül felszámításra, melyet az árkalkulációban is megtalálhat.

A teljes részvételi díjat mely már a fent említett választható szolgáltotásokat is tartalmazza, az adott indulási időpont kalkulációjánál tekinteheti meg a Foglalás gombra kattintva.
Foglalás