Advent Grazban 2 nap / 1 éjszaka | TravelOrigo
Utazásid: 228
Figyelem! Irodánk 2023. december 08-án áramszünet miatt zárva tart. Mobilszámainkon elérhetőek vagyunk!

Advent Grazban 2 nap / 1 éjszaka

2 napos utazás Grazba adventkor

Utazás: autóbusszal
Időpontok és Árak

Advent Grazban 2 nap / 1 éjszaka

2 napos utazás Grazba adventkor

Utazás: autóbusszal

Graz advent idején ragyogó díszkivilágítással és a belvárosban felállított elbűvölő karácsonyi vásárokkal várja az üdülővendégeket. A városháza homlokzata hatalmas adventi kalendáriummá változik, jégjászol készül 50 tonna jégből a tartományi székház udvarán, a programot pedig tovább színesíti a karácsonyi dalok irodája, a stájer kórusok fellépése, az adventi városnéző körutak és a jászolkiállítás.Ajánlatot kérek!

Programhossz: 2 nap / 1 éj

1. nap - Utazás Grazba

Utazás Szlovénián keresztül, a déli órákban érkezünk Stájerország fővárosába, Grazba.Sétánk során megnézzük a Tartományi Székház udvarán a faragott jégszobrokat, megtekintjük a Szent Egyed székesegyházat, a Hercegi várat, II. Ferdinánd mauzóleumát. Felkeressük a Christkindlmarktot is, majd az esti órákban sor kerül a szállások elfoglalására.

2. nap - Graz - Hazautazás

Reggel felkeressük a Várhegyet, amelyen a város jelképe, az Óratorony áll. Innen gyönyörködhetünk a város látképében is. Ellátogatunk a fegyvertárba, amelyben kb. 29.000 darab különféle fegyvert, páncélt, sisakot, zászlókat őriznek a 16-17. századból. Hazautazás a délutáni órákban, útközben megállás Bad Blumauban, ahol a Hundertwasser által épített fürdővel ismerkedünk meg egy vezetés keretében.A fürdő és a szállodaépületek szertelen, színes formái, és a jellegzetes aranyszínű hagymakupola már messziről hívogat. A létesítmény épületei szelíden ölelik körbe a szabadtéri medencék egy részét. Várható visszaérkezés Budapestre 21 – 22 óra között.


A programváltoztatás jogát fenttartjuk!
Egyéb tudnivaló

Szállás: Hotel Ramada vagy hasonló szálláshely, Graz mellett

Elhelyezés: 2 ágyas zuhanyozós szobákban, három és egyágyas szoba kérhető

Ellátás: reggeli


Az ár tartalmazza:
 • Utazás felsőkategóriás autóbusszal
 • Csoportkísérő idegenvezető
 • 1 éjszaka szállás
 • Reggeli
 • utas - és útlemondási biztosítás


Az ár nem tartalmazza:
 • Egyágyas felár: 15.000 Ft
 • idegenforgalmi adó 3 EUR/fő*
A belépők a buszon fizetendők. 

* kötelezően fizetendőFONTOS:
A belépők ára tájékoztató jellegű, előzetes információ nélkül módosulhatnak!
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák például adminisztrációs díj, helyi idegenvezető, szervezési költség, csoportbejelentés, transzfer stb.

Az esetleges határellenőrzésre számítva kérjük győződjenek meg utazási okmányaik érvényességéről.

Útközbeni felszállók figyelmébe: Az útközbeni felszállást választók figyelmét felhívjuk arra, hogy az autóbusz visszafelé úton legtöbb esetben a másik oldalon lévő pihenőben fog megállni! Az autópályán történő átkelés felüljáró hiányában nem megoldható, tehát kérjék meg egy ismerősüket, hogy vegye fel Önöket a másik oldalon.

Kérjük, hogy szíveskedjenek a pontos összeggel fizetni, mert nagyobb címlet esetén probléma adódhat a visszaadásból.

Advent Grazban 2 nap / 1 éjszaka

 • Advent Grazban 2 nap / 1 éjszaka - kép 1
 • Advent Grazban 2 nap / 1 éjszaka - kép 2
 • Advent Grazban 2 nap / 1 éjszaka - kép 3
 • Advent Grazban 2 nap / 1 éjszaka - kép 4
 • Advent Grazban 2 nap / 1 éjszaka - kép 5
 • Advent Grazban 2 nap / 1 éjszaka - kép 6
 • Advent Grazban 2 nap / 1 éjszaka - kép 7
 • Advent Grazban 2 nap / 1 éjszaka - kép 8
Programjainknál a feltüntetett alap részvételi díj per főre és a programban szereplő alap ellátásra vonatkozik, és az utazás meghirdetett programjában szereplő minden forintban kötelezően fizetendő díjat tartalmaz.
A helyszínen (program függő) valutában illetve egy-egy esetben forintban fizetendő költségeket külön feltüntetjük.
A fentieken felül – igény szerint – fizethető pl. fakultatív programok, belépők, extra étkezések, vízumdíjak, útlemondási biztosítás díj, egyéb választható szolgáltatások az árkalkulációs résznél, illetve az ár nem tartalmazza résznél is feltüntetésre kerülnek. Szállásos programoknál egyedül utazók, vagy egyágyas szobában történő foglalás esetén egyágyas felár kerül felszámításra, melyet az árkalkulációban is megtalálhat.

A teljes részvételi díjat mely már a fent említett választható szolgáltotásokat is tartalmazza, az adott indulási időpont kalkulációjánál tekinteheti meg a Foglalás gombra kattintva.
Foglalás