Bécs - Látogatás a Schönbrunni kastélyban | TravelOrigo
Utazásid: 155
Figyelem! Irodánk 2023. december 08-án áramszünet miatt zárva tart. Mobilszámainkon elérhetőek vagyunk!

Bécs - Látogatás a Schönbrunni kastélyban

1 napos autóbuszos utazás Bécsbe

Utazás: autóbusszal
Időpontok és Árak

Bécs - Látogatás a Schönbrunni kastélyban

1 napos autóbuszos utazás Bécsbe

Utazás: autóbusszal
Egynapos buszos utazásra invitálunk Bécsbe, Schönbrunni kastély és parklátogatással. Látogatás egy csodálatos uralkodói palotában és a kertben.  Napunkat a világörökség részét képező Schönbrunn-i kastélynál, a Habsburg császári család nyári rezidenciájánál kezdjük. A Schönbrunn-i kastély Ausztria leglátogatottabb és legismertebb látnivalója, Bécs szimbóluma. Látogatásunk átvezet minket a pazar lakosztályokon, ahol egykoron Ferenc József fogadta magas rangú vendégeit. A kastély parkjában lenyűgöző kutak, szobrok, emlékművek, fák és virágok találhatók, valamint a pompás Gloriette. A Császári Hintómúzeum, a Trónörökös kertje, a Narancsház kertje, labirintus, az állatkert, a Pálmaház, a Sivatagi ház. Délután buszos városnézés keretében megismerkedünk az osztrák főváros épületeivel, hídjaival.

Ajánlatot kérek!

Programhossz: 1 nap

1. nap - Budapest - Bécs - Budapest

Kora reggeli indulás a kívánt felszállási helyről. Utazás és ismerkedés az elsuhanó tájjal, Ausztriával, Béccsel. Elérkezünk a programunk fő állomására, a Schönbrunn-i kastélyhoz, ahol a látogatás során 40 pompázatos termen sétálhatunk végig az őrszobától kezdve egészen Sisi hálószalonjáig. A Schönbrunni kastély Európa egyik legszebb barokk épületegyüttese. A telek 1569-ben került a Habsburgok birtokába, 1642-ban II. Ferdinánd császár felesége, Gonzaga Eleonóra nyári palotát építtetett ide, és első alkalommal nevezte a birtokot Schönbrunnak. Az 1696-os török ostrom után emelt palotakomplexumot és parkot 1743 után Mária Terézia teljes mértékben átalakíttatta. Napjainkban a kastély történelmi jelentőségének, egyedülálló épületegyüttesének és pompás berendezésének köszönhetően az UNESCO világörökségi helyszíne.

Kastély látogatás után lehetőség van a gyönyörű kertben sétát tenni.

Délután autóbusszal haladunk tovább a város központjába, miközben ismerkedünk Bécs látnivalóival, gyönyörködünk a Wien folyó partján fekvő szecessziós házakban (az autóbusz útvonala a forgalmi helyzettől függően némileg módosulhat) és idegenvezetőnk ismerteti a további programot.

Este indulás vissza Magyarországra.


A programváltoztatás jogát fenttartjuk!
Választható felszállásihelyek és időpontok
 • Budapest - BOK csarnok (volt SYMA rendezvénycsarnok) 7:00
 • Buda - Budaörsi út 112., OMV Benzinkút, MC Donalds 7:30
 • Tatabánya - ORLEN benzinkút (Győri út) 08:00
 • Győr - TESCO parkoló (Királyszék út 33.) 08:40
 • Mosonmagyarovár - M1 autópálya Mol benzinkút (Mosoni pihenő) 09:25

Az ár tartalmazza:
 • Utazást felsőkategóriás autóbusszal 
 • Csoportkísérő idegenvezetőt


Az ár nem tartalmazza:
 • Schönbrunni kastélybelépő: Március: Felnőtt: 30 EUR/fő, Diák 25 éves korig 25 EUR/fő, Gyermek 6-18 éves korig: 20 EUR/fő audioguiddel
Áprilistól: Felnőtt: 32 EUR/fő, Diák 27 éves korig 25 EUR/fő, Gyermek 6-18 éves korig: 24 EUR/fő audioguiddel
  • Utasbiztosítás
A belépők a buszon fizetendők. 

FONTOS:
Az esetleges határellenőrzésre számítva kérjük győződjenek meg utazási okmányaik érvényességéről.


Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák például adminisztrációs díj, helyi idegenvezető, szervezési költség, csoportbejelentés, transzfer stb. 


Útközbeni felszállók figyelmébe: Az útközbeni felszállást választók figyelmét felhívjuk arra, hogy az autóbusz visszafelé úton legtöbb esetben a másik oldalon lévő pihenőben fog megállni! Az autópályán történő átkelés felüljáró hiányában nem megoldható, tehát kérjék meg egy ismerősüket, hogy vegye fel Önöket a másik oldalon.Kérjük, hogy szíveskedjenek a pontos összeggel fizetni, mert nagyobb címlet esetén probléma adódhat a visszaadásból.


A programváltoztatás jogát fenntartjuk!FONTOS:
A belépők ára tájékoztató jellegű, előzetes információ nélkül módosulhatnak!
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák például adminisztrációs díj, helyi idegenvezető, szervezési költség, csoportbejelentés, transzfer stb.

Az esetleges határellenőrzésre számítva kérjük győződjenek meg utazási okmányaik érvényességéről.

Útközbeni felszállók figyelmébe: Az útközbeni felszállást választók figyelmét felhívjuk arra, hogy az autóbusz visszafelé úton legtöbb esetben a másik oldalon lévő pihenőben fog megállni! Az autópályán történő átkelés felüljáró hiányában nem megoldható, tehát kérjék meg egy ismerősüket, hogy vegye fel Önöket a másik oldalon.

Kérjük, hogy szíveskedjenek a pontos összeggel fizetni, mert nagyobb címlet esetén probléma adódhat a visszaadásból.

Bécs - Látogatás a Schönbrunni kastélyban

 • Bécs - Látogatás a Schönbrunni kastélyban - kép 1
 • Bécs - Látogatás a Schönbrunni kastélyban - kép 2
 • Bécs - Látogatás a Schönbrunni kastélyban - kép 3
 • Bécs - Látogatás a Schönbrunni kastélyban - kép 4
 • Bécs - Látogatás a Schönbrunni kastélyban - kép 5
 • Bécs - Látogatás a Schönbrunni kastélyban - kép 6
 • Bécs - Látogatás a Schönbrunni kastélyban - kép 7
 • Bécs - Látogatás a Schönbrunni kastélyban - kép 8
 • Bécs - Látogatás a Schönbrunni kastélyban - kép 9
 • Bécs - Látogatás a Schönbrunni kastélyban - kép 10
 • Bécs - Látogatás a Schönbrunni kastélyban - kép 11
Programjainknál a feltüntetett alap részvételi díj per főre és a programban szereplő alap ellátásra vonatkozik, és az utazás meghirdetett programjában szereplő minden forintban kötelezően fizetendő díjat tartalmaz.
A helyszínen (program függő) valutában illetve egy-egy esetben forintban fizetendő költségeket külön feltüntetjük.
A fentieken felül – igény szerint – fizethető pl. fakultatív programok, belépők, extra étkezések, vízumdíjak, útlemondási biztosítás díj, egyéb választható szolgáltatások az árkalkulációs résznél, illetve az ár nem tartalmazza résznél is feltüntetésre kerülnek. Szállásos programoknál egyedül utazók, vagy egyágyas szobában történő foglalás esetén egyágyas felár kerül felszámításra, melyet az árkalkulációban is megtalálhat.

A teljes részvételi díjat mely már a fent említett választható szolgáltotásokat is tartalmazza, az adott indulási időpont kalkulációjánál tekinteheti meg a Foglalás gombra kattintva.
Foglalás