Húsvéti tojáskeresés és csokivásárlás Bécsben | TravelOrigo
Utazásid: 35
Figyelem! Irodánk 2023. december 08-án áramszünet miatt zárva tart. Mobilszámainkon elérhetőek vagyunk!

Húsvéti tojáskeresés és csokivásárlás Bécsben

1 napos húsvéti utazás és vásár Schönbrunnban

Utazás: autóbusszal
Időpontok és Árak

Húsvéti tojáskeresés és csokivásárlás Bécsben

1 napos húsvéti utazás és vásár Schönbrunnban

Utazás: autóbusszal
Csodás tavaszt idéző húsvéti díszekkel, varázslatos, egyedi díszítésű tojásokkal, gasztronómiai ínyencségekkel és több zenei programmal is várja Bécs április folyamán a húsvéti vásárok látogatóit. Természetesen a legfiatalabbakról sem feledkeztek meg: a kicsiknek is számos szórakozási lehetőséget kínálnak. A TravelOrigo egész napos programján nem csupán a húsvéti vásárt élvezheti az egész családdal, hanem elmerülhet az osztrák főváros kínálta egyéb építészeti és gasztronómiai különlegességekben is. 

Ajánlatot kérek!

Programhossz: 1 nap

1. nap - Budapest - Bécs, Schönbrunn - Budapest

KORA REGGEL: INDULÁS
A kora reggeli órákban gyülekezünk a foglalás során kiválasztott helyszínen, ahol felszállunk a TravelOrigo autóbuszaira, és megkezdjük utunkat Bécsbe. Az utazás alatt idegenvezetőnk hasznos információkkal lát el minket az osztrák húsvéti hagyományokkal és a fővárossal kapcsolatban is.

DÉLELŐTT: SCHÖNBRUNN

A húsvéthoz ugyanúgy hozzátartozik a csokoládé, mint más ünnepeinkhez, így első utunk Ausztria egy híres csokigyárába vezet. Itt a csokoládégyártás folyamatainak megtekintésén túl a csokigyár mintaboltjából a TravelOrigo utasai kedvezményes áron vásárolhatnak ízletes csokoládékat.

A csokigyár-látogatás után tovább folytatjuk utunkat Bécs felé, ahol elsőként a Schönbrunni kastély előtt évről-évre megrendezésre kerülő, hagyományos húsvéti vásárt tekintjük meg, melyet az egyik legromantikusabb húsvéti vásárnak tartanak. Ez Ausztria egyik legismertebb műemléke és turisztikai látványossága: magát a kastélyt évente másfél millió látogató keresi fel, a hatalmas és lenyűgöző császári palota parkját pedig több milliónyian tekintik meg, ahol többek között akár mókus etetésre is nyílhat lehetőség!

Ebben a csodás környezetben nagyságrendileg 60 kiállító szokott a változatos kulináris élvezetek mellett szemrevaló húsvéti díszeket és osztrák kézműves termékeket kínálni. Miközben a gyermekek figyelmét a húsvéti csokorkötés, a marcipánnyúl készítő műhely és a Gyermekmúzeum köti le, a felnőttek nyugodtan élvezhetik a dallamos jazz-szel kísért vásári forgatagot.

Miután kellőképpen kinézelődtük és vásároltuk magunkat, kezdődhet a TravelOrigo által szervezett elmaradhatatlan tojáskeresés! Családi játékunk alatt kiderül, kik lesznek a legügyesebb tojásvadászok, akik természetesen értékes ajándékokkal térhetnek haza.

KORA DÉLUTÁN: VÁROSNÉZÉS, SZABADPROGRAM
A Schönbrunn-i kalandok után idegenvezetőnk kíséretével bécsi városnézés veszi kezdetét. A Freyungon, az óváros egyik varázslatos régi terén megrendezésre kerülő húsvéti vásáron, az Altwiener Ostermarkton Európa legnagyobb tojáshegye tornyosul: csaknem 40 ezer díszített húsvéti tojás magasodik itt húsvét tiszteletére. A gyermekek húsvéti barkácsműhelyben foglalatoskodhatnak, ezen kívül pedig megannyi húsvéti ínyencséget fedezhetünk itt fel, a sült báránytól a húsvéti kalácsig, majd a kézműipari és virágkötészeti termékek között válogathatunk kedvünkre. Az Am Hof téri kézműipari vásár művészi díszítésű tojásokkal, virágkölteményekkel és szemet gyönyörködtető iparművészeti termékekkel várja a látogatókat. A Kalvarienbergfesten művészeti workshopok keretén belül saját kreativitásunkat is kipróbálhatjuk, melyet az élőzene és a gyerekprogramok csak még tovább színesítenek. Ezen kívül megtekintjük Bécs további nevezetességeit is: keresztülsétálunk a Mária Terézia téren, továbbhaladunk az Opera épülete felé és megcsodáljuk a Ring híres boltjait. A Burggarten a Mozart szoborral és a pillangó- és pálmaházzal egyedülálló élményt nyújt majd, mely után az Albertinát vesszük célba, majd a Michaeler Platz, a Hofburg, a Helden Platz és a Volksgarten után a Burgtheaterrel, a Parlamenttel és Városházával fejezzük be városi túránkat. Ezt 1,5-2 óra szabadprogram követi.

ESTE: HAZAINDULÁS
Az esti órákban indulunk vissza Magyarország felé, ahová éjfél körül érkezünk meg.


A programváltoztatás jogát fenttartjuk!


Választható felszállásihelyek és időpontok
 • Budapest (BOK Csarnok - Dózsa Gyögy út 1.) / 06:00
 • Buda  (OMV benzinkút, Mc Donalds (XI. kerület, Budaörsi út. 112.) / 06:30
 • Tatabánya (Lukoil benzinkút)  / 07:00
 • Győr (TESCO parkoló - Királyszék út 33.) / 07:40
 • Mosonmagyaróvár (M1 Autópálya MOL benzinkút - Mosoni pihenő, 162 km)  / 08:25

Az ár tartalmazza:
 • utazás felsőkategóriás autóbusszal
 • csoportkísérő idegenvezető
 • informatív városnézés
 • tojáskereső verseny


Az ár nem tartalmazza:
 • Csokiprogram: 10 EUR
 • Utasbiztosítás


FONTOS:
A belépők ára tájékoztató jellegű, előzetes információ nélkül módosulhatnak!
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák például adminisztrációs díj, helyi idegenvezető, szervezési költség, csoportbejelentés, transzfer stb.

Az esetleges határellenőrzésre számítva kérjük győződjenek meg utazási okmányaik érvényességéről.

Útközbeni felszállók figyelmébe: Az útközbeni felszállást választók figyelmét felhívjuk arra, hogy az autóbusz visszafelé úton legtöbb esetben a másik oldalon lévő pihenőben fog megállni! Az autópályán történő átkelés felüljáró hiányában nem megoldható, tehát kérjék meg egy ismerősüket, hogy vegye fel Önöket a másik oldalon.

Kérjük, hogy szíveskedjenek a pontos összeggel fizetni, mert nagyobb címlet esetén probléma adódhat a visszaadásból.

Előleg:
Az előleg az utazást megelőző 40-ik napig a teljes részvételi díj 40%-a, mely foglaláskor fizetendő. 40 napon belüli indulási időpont foglalása esetén már csak a teljes részvételi díj megfizetése mellett van lehetősége utazást foglalni.


Hátralék:
A hátralék az utazás teljes részvételi díjának 60%-a, mely legkésőbb az utazást megelőző 30-40-nappal fizetendő.

Húsvéti tojáskeresés és csokivásárlás Bécsben

 • Húsvéti tojáskeresés és csokivásárlás Bécsben - kép 1
 • Húsvéti tojáskeresés és csokivásárlás Bécsben - kép 2
 • Húsvéti tojáskeresés és csokivásárlás Bécsben - kép 3
 • Húsvéti tojáskeresés és csokivásárlás Bécsben - kép 4
 • Húsvéti tojáskeresés és csokivásárlás Bécsben - kép 5
 • Húsvéti tojáskeresés és csokivásárlás Bécsben - kép 6
 • Húsvéti tojáskeresés és csokivásárlás Bécsben - kép 7
 • Húsvéti tojáskeresés és csokivásárlás Bécsben - kép 8
 • Húsvéti tojáskeresés és csokivásárlás Bécsben - kép 9
 • Húsvéti tojáskeresés és csokivásárlás Bécsben - kép 10
 • Húsvéti tojáskeresés és csokivásárlás Bécsben - kép 11
 • Húsvéti tojáskeresés és csokivásárlás Bécsben - kép 12
 • Húsvéti tojáskeresés és csokivásárlás Bécsben - kép 13
 • Húsvéti tojáskeresés és csokivásárlás Bécsben - kép 14
 • Húsvéti tojáskeresés és csokivásárlás Bécsben - kép 15
 • Húsvéti tojáskeresés és csokivásárlás Bécsben - kép 16
 • Húsvéti tojáskeresés és csokivásárlás Bécsben - kép 17
 • Húsvéti tojáskeresés és csokivásárlás Bécsben - kép 18
 • Húsvéti tojáskeresés és csokivásárlás Bécsben - kép 19
 • Húsvéti tojáskeresés és csokivásárlás Bécsben - kép 20
Programjainknál a feltüntetett alap részvételi díj per főre és a programban szereplő alap ellátásra vonatkozik, és az utazás meghirdetett programjában szereplő minden forintban kötelezően fizetendő díjat tartalmaz.
A helyszínen (program függő) valutában illetve egy-egy esetben forintban fizetendő költségeket külön feltüntetjük.
A fentieken felül – igény szerint – fizethető pl. fakultatív programok, belépők, extra étkezések, vízumdíjak, útlemondási biztosítás díj, egyéb választható szolgáltatások az árkalkulációs résznél, illetve az ár nem tartalmazza résznél is feltüntetésre kerülnek. Szállásos programoknál egyedül utazók, vagy egyágyas szobában történő foglalás esetén egyágyas felár kerül felszámításra, melyet az árkalkulációban is megtalálhat.

A teljes részvételi díjat mely már a fent említett választható szolgáltotásokat is tartalmazza, az adott indulási időpont kalkulációjánál tekinteheti meg a Foglalás gombra kattintva.
Foglalás